0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde (33,542 puan) tarafından

Bir kaç yıldır temizliğine pek dikkat etmez oldu önceden de vardı ama artık daha fazla olmaya başladı örnek olarak wc kullandığı zaman afedersiniz ihtiyaç gideriyor ancak doğru düzgün su dökmez her yere sıçratır gerçekten çok sıkıntılı bir durum sadece bana geldiğinde değil gittiği her yerde aynısını yapıyor ya da lavaboda burun temizliği yapar orada kalıntıları öylece kalır ellerini de düzgünce yıkamaz sabun kullanmaz yaşlıdır diye düşünmeyin yaşı henüz 52 falan anneme söylüyorum uyar diyorum sus sus diyo her seferinde arkasından kendisi de şikayet ediyor ama gidip de yüzüne demiyo ne yapmam lazım bu konuda gerçekten çok sıkıntı olmaya başladı her geldiklerinde aynısını yapıyor eşim de görmüş wc nin o halini bana söyleyince çok utandım gerçekten 

Bu alışkanlık mıdır nedir aklı başında biri gayet 

10 Cevaplar

+3 oy
(7,220 puan) tarafından

Senin evine geldiklerinde değil de sen onlara gittiğinde babanın peşinden lavaboya gir ve dışarıya doğru seslen bu lavabonun haline kim bıraktı burayı böyle midem kalktı diye 

(33,542 puan) tarafından

Ayıp olmaz mı öyle aslında daha önce ablam yüzüne açık açık bağırdı çok pis bırakıyorsun diye ama adam umursamıyo sorun burda 

-Reklam-
+1 oy
(447 puan) tarafından

Açık açık uyar ama annenin uyarması daha iyi olur 

(33,542 puan) tarafından

Annem beni susturuyo kendisi hiç bi zaman uyarmadı ki 😮‍💨

+1 oy
(6,218 puan) tarafından

Sen uyarsana

(33,542 puan) tarafından

Çekindim kırılır diye diyemedim ama cidden garip bi hal almaya başladı 

+1 oy
(2,663 puan) tarafından

Annenize söyleyeceğinize siz söyleyin sonuçta yabancı değil evladısınız

(2,663 puan) tarafından
+1

O zaman durumu psikolojik mutlaka tedavi olmalı tedaviye gideceğini söylemeden hastaneye götürür gibi yapın

(33,542 puan) tarafından

Ama genel olarak psikolojisinde sorun var gibi durmuyo her konuda sadece kendi bildiğini yapar mesela birisine saçma bi laf söyler kırar neden söyledin deriz ben söylerim ben yaparım ederim diye çıkışır bencillik var aşırı derecede bu temizlik konusunuda alışkanlık edindi bu huyları belki diye düşünmüştüm ama bilmiyorum çok karıştı kafam hastaneye ebedi götüremezsin bir o kadar da inat biri

(2,663 puan) tarafından
+1

Buda psikolojik bi durum aslında ben merkezli olması herşeyi kendine reva görmesi psikolojisinin ileri derecede bozuk olduğunu gösterir temizlik olayıda aslında ben merkezciliğinden kaynaklanıyor olabilir

(33,542 puan) tarafından

Doğrudur bu konuda pek bilgim yok önüne başka türlü nasıl geçeriz bilmiyorum yüzüne desem kırılır mı ne olur ne yapmalıyım açık açık söylesem mi bir dahaki gördüğümde

(2,663 puan) tarafından
+1

Bence açıkça söyleyin

+1 oy
(4,596 puan) tarafından

Okurken kardeşlerimden biri yazmış sandım 😅 Benim babam da böyle eskiden de vardı ama gittikçe iyice dikkat etmemeye başladı bizde utanıyoruz söylemeye. Annem açık açık söylüyor ama yine aynı inat eder gibi daha da dikkat etmiyor. 

(33,542 puan) tarafından

Vallahi bizimki de öyle ablam yüzüne açık açık demişti geçmiş zamanda ama daha beter bi hal aldı 

(4,596 puan) tarafından
+1

Ben bu saatten sonra değişeceklerini sanmıyorum mecbur böyle kabulleneceğiz

+1 oy
(1,587 puan) tarafından

Yaşının çok olmaması aklının kestiği anlamı taşımıyor elinden geldiğince güzel dille söyle bı ne diyecek canım babam son zamanlarında bez takiyordu annem keşke yasasaydida hep altından alsaydık 🥺

(33,542 puan) tarafından

Hiç söylemedim henüz anneme diyorum hani bak söyle evde de böyle yapıyor diye ama sus diyor bana her seferinde 

(1,587 puan) tarafından
+1

Benim kocamda öyle yıllardır söylerim boş kusura bakmada hayvan gibisin diyorum artık anneciğim naapsin

+1 oy
(6,489 puan) tarafından

50 yasinda adamda biraz bakmalı kendine babam 74 yasinda maşallah var yani yaşlı diyemeyiz uyarsanız iyi olur boz sahsen uyanırdım kötü olarak değil ama dikkatlinolmasi konusunda 

(33,542 puan) tarafından

Bi çok kez ablam yüzüne söylemiştir ama hiç umrunda değil sanki sabun kullanmaması en rahatsız eden şey 

+1 oy
(6,598 puan) tarafından

Uyarsanda zor

Böyle duydum çevremde adam 20 günde anca giriyormuş banyoya ama anlamıyor dio karısı 

Bıkmış iyice . Büyük ihtimalle ya babası ya annesi böyleydi yada küçüklükten gelme hiç uyarılmayan her yaptığı normal sayılan bir yerde büyüdü 

(33,542 puan) tarafından

Geçmiş zamanda babaanneme laf ederdi ikiside elini hiç yıkamıyo şöyle böyle derlerdi şimdi babam aynı oldu 

+1 oy
tarafından

Gulum yanlis anlama da bu terbiyesizliktir annende hakli nasil soylesin ki 52 yasinda diyosun kendisi dusunecek onu o sana geldiginde arkasindan sende girip temizle yapcak bisey yok baba yani hakki buyuk sonuc olarak 

(33,542 puan) tarafından

Evet öyle ama çocuklu ev yani bi anda bi şeyleri unutabiliyoruz aniden misafir gelse ben orayı öyle unutsam kötü olmaz mı insanlık hali her şey olabilir zaten zor yetişiyorum işlerime bir gelip gidiyorlar bi dolu iş daha çıkıyor kendime zor bakıyom inanki az bi yorulsam direkt hastayım hep aynısı oluyo 

tarafından

Gulum anliyorum seni de napcan baba yani atsan atilmaz satsan satilmaz akli basinda olsa zaten yapmaz onu kimse kimsenin pisligini temizlemek zorunda degil seni de anliyorum da napcan 

+1 oy
(190 puan) tarafından

Annen uyarmadığı için eee arkasından yapan da var diye takmıyor demek ki canım ama sen uyar bence onlara gidince de size gelince de buranın hali ne kim bıraktı böyle diye söyle bazen eşim dikkat etmez gece uykulu olduğu zaman ben ona da diyorum oğlum 5 yaşında kendisi tuvalete girer poposunu yıkayamıyor şuan bitince beni çağırır ama tuvalette hiç pisliğini bırakmaz güzelce yıkar şu döker sonra  çağırır 5 yaşındaki çocuk kadar olamıyor musun ne gece ne gündüz pisletmiyor utan diyorum

(33,542 puan) tarafından

Evet ara sıra olsa neyse ama Babamın hep böyle yani artık diyeceğim yüzüne sanırım

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,733 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu kek (4,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 572 göst.
9 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yumudukk (207 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 396 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,554 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,509 soru

24,461,896 cevap