1.1600
2.1200
3.nun hem 460a var hem 1000 liraya
Ayyaş cpk kararsız kaldım
Etmez bence çünkü bunlar sıcak bile tutmuyor, sadece Yağmur zamanı giyiliyor.
Ustekınjn ıcı yunlu
Alttakknknde sadece ust kısko
O fiyata değmiyor ya
Bende kızıma almıştım hemen hemen aynısı ve daha Uygun'a
Çizme degilmi bunlar
Ama ıclerı pelus
Paran varsa , çocukta istiyorsa al
İgor bakın derim bunlar lisanslı ondan böyle
Igorda. 1800 falan
Aslında parasında deglım .
Kresınn yolu cok engebelı yağmur suyu birikiyor gıdıs yolunda oğlumda basıyor ayagı ıslanmadan gitsin mantıgındayıö asljnda
He işte en azından markası ve rahatlığı iyi diye dedim su da geçmiyor cane
uufff yagmur ayakkabisi valla bunlardan biktim bildin naylon 2 hafta once aldim okulda durcakmis verdim ogretmene hic iyi bisi degil hadi bura heo yagmurlu ama tr dr giyilmez bunlar alma bosuna
Ama ıcı yunlu
Sevdo kurs yolu engebeli su birikiyor cpgu yerde husosta inatla basıyor
copcu cizmesi🤣🤣 ama her cocuk bayilio yagmurda lcw ninkileri giyiyo kizim. gecen sene babasi yurt disindan ourtdoor bot getirdi 8 bin tl onu giymiyor lcw cizmeleri giyyo bu sene nekadar olmus bilmuyirum haftasonu alacaz yeni lcw dan bizde bu tarz yagmur botu
Lcvde ıcı yunlumu
polarli. ama en son iki sene once aldim. bu sene belki tuylu yunluler cikmistir cumartesi bakcam
Uufff kurs yolu yok engebeli su birikiyor bu tarz bırsey olması laızö
aynen cok kullanisli sapir sapir su birikintilerinde ziplamalik :) zipliolar cinku
Bu modelden LCW dan falan bak daha uyguna bulursun bu bota değmez gıbı geldı bana
Yada bu fıyatı gözden çıkardın ıse en azından ıgor falan bak canım ıyıce ara bence ınternette bu fıyatlarada ıgor falan bulabılırsın en azından
Iste orumvrknadam fikri ssjsjs
Bunlarında ıcı yunlu ama
Yoruma attım bır tane yünlü canım ıgor 1200 cıvarı gercı ıgor olmasıda şart degıl ama en azından bilindik marka Dıye dıyorum
Igorda baktım aslında ama ıste severek giysin diye bakınıyom sanırım ıgor Alcam ıgordada onunde desenlknfalan gorduö
1,489,185 soru
24,340,847 cevap
346,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın