0 oy
43 göst.
önce Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından

1 yasina kadar emdi sonra birakti mamayi da kabul etmedi sonra devletin raporlu mamasini iciyo 12.aydan beri suan 16 aylik reflüsü var cok şiddetli bu mama iyice arttırdı galiba mamayi 3 gündür vermiyorum kusmuyor oğuruyo ama cikaramiyo diger türlü günde 2 3 kez kusuyodu komple ek gıda yemiyodu hic şimdi az yemeye başladı 3 gündür mecbur kalınca mamayi kesip sadece yemek versem sorun olur mu reflüsü var diye mamayi kesmek istiyorum ilaçlar fayda etmiyo reflüye  

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,184 puan) tarafından

17 . ayda emzirmeyi braktim mama ile de devam etmedim. normal herseyi yiyordu. zaten mama ile devam edecek olsam emzirmeyi biraktirmazdim sutum fiskiriyordu zaten. sirf yeter artik giba geldi uykusu muykusu duzelsin memeye bagimli olmasin diye braktirfim

önce (273 puan) tarafından

Yemek hic yemiyodu reflü yüzünden aslinda kusuyodu agzina ne gelse 3 gundur biraz yemeye basladi mamayi kestim inşalalh kusmas cok yoruldum cok mahvetti bu reflu yemeği görünce bile kusuyo 

-Reklam-
0 oy
önce (6,656 puan) tarafından

mamayı kesebilirsin. emmeyen bebeklerde 1 yaş sonraaı mama kesmede bir sorun yok yemeği de yerse miss

InsalLh yemek yer ya dua ediyorum kusmasin artik az az yesin yeter  evde mama var bir sürü duruyo vermicem denemek istiyorum bir süre kusmazsa yemeği mamayi vermicem bidaha 

önce (6,656 puan) tarafından

az yesin 2 kaşık yesin yeter yeter ki yesin. zaten fazla yemesi için zorlarsan onu da yemez

Çok sağolun 

0 oy
önce (11,745 puan) tarafından

Bizde Reflü falan yoktu 16 aylıkken sütten kesmek zorunda kaldım sadece ek gıda ile beslendi yemek çorba kaşık maması olarak devam ettik

Cok sagolun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 160 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nesibe4450 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
+1 oy
6 cevap 172 göst.