0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verin aklıma takıldı turşu kurdum bütün malzemeleri yıkadım ama beyaz lahanayı yikamadim üst kısmını soydum içi temizdir diye yikamadim annemde öyle yapmış içinde böcek çıktı dedi aklıma takıldı turşuyu da kurdum napsam siz tek tek kat kat yıkıyor musunuz

6 Cevaplar

+1 oy
(1,610 puan) tarafından

Doğrayınca sudan geçirilebilir

-Reklam-
0 oy
(2,682 puan) tarafından

Doğradıktan sonra yıkamıştım bende ya

0 oy
(857 puan) tarafından

Lahanayı doğradıktan sonra karbonatlı sirkeli suda biraz bekletip sudan geçir canım. Bazen içinde toz toprak böcek kurt falan olabiliyor yıkanmadan olmaz. 

(30 puan) tarafından

İşte bilemedim ben lahana tüm diye yıkanmaz zannettim pişmanım ya turşuyu da kurdum napcam :((

0 oy
(12,208 puan) tarafından

Lahanayı dogradiktan sonra büyük leğende biraz suda beklettim ben ne olur ne olmaz diye 

0 oy
tarafından

Canim bi yesilliklerde yapacak bisey yok tek tek yapraklari cikarip kuramazsin ki olmaz oyle yikasanda o yapraklar ayri ayri iyi olmaz en iyisi litrelik kavanoza kurmak oyle bi durumda bocekle birlikte fermantasyon olusursa digerlerinede suyunada gecer mecbur dokulecek kucuk kavanoz olursa kaybin az olur 

0 oy
tarafından

Dogradiktan sonra yıkarım mutlaka 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 306 göst.
10 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (8,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 290 göst.
6 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Buket166 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,489,410 soru

24,343,648 cevap

346,165 kullanıcı

...