+5 oy
907 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,056 puan) tarafından

Evet yukarıda dediğim gibi bazı vedalar ağlatmaz . Özellikle benm bugün son kez kemoterapi odasına girişim gibi ☺️

08.07.2024 yılında aldığım kemoterapiye bugün veda ettim. Toplam 29 kür ameliyat ile sol göğüs alınma 25 kür ışın derken.. 15 ay böylelikle bitti. 15 ayy... o zaman doğan bir bebek yürümeyi konuşmayı öğrendi :) kimi zaman ağladım kimi zaman güldüm o kemoterapi odasında. Kendi yaşımda yani 31.. arkadaşm da oldu 65 yaşında arkadaşm da. 70 75 yaşındakilerle de yan yana oturdm 25 30 yaşındakilerlede. Sanırm en küçük bendim orda kemoterapi alan. Yaşlı teyzeler amcalar bana dua ederdi daha çok küçüksn evladn küçük diye bende onlara ederdm.. çünkü bilirm kemoterapi yaşlılarda daha ağır seyrediyor. 15 ayda çok şey öğrendim. Çok kırgınlıklarm da oldu ama hepsini affettim. Çünkü artk onları düşünecek bir vaktim ve sağlığım yok. Çok yaralar aldm. Özellikle bi yaram var ki... buradaki beni tanıyanlar o yaramı biliyor.. zamanla oda kapanır belki bilmem.. yeri geldi suyun tadını alamadm. Burda paylaştım ayaklarmn ağrısından uyuyamadm. Bazı günler oldu ilacımı aldm kızımı parka götürdm. Bazı günler ilacın etkisi daha başlamadan eşimle avm turladk:) ay hele ilk kemoterapimi aldm ya kızlar kendimi o kadar iyi hissediyorum ki bu muymuş ya flan diyorum eşime  :) Kayseri den eve dönerken metroya girdk gezdk eşimle . Sonra eve geldm ama hala çok iyim. Evi temizlesem yeridr öyle bir enerji. Aradan 2 saat geçti geçmedi. Ben direk yatış . Buraya da yazmıştım :)) 12 saat kafamı kaldıramadm.  Gülerek yazıyorm ama geçmez dediğim kaç gün gece geçmiş. Geçen sene bu zamanlar Evin içinde bone ile geziyordm. Kafamdan rüzgar esiyordu bi odaya gelip gittikçe 😄 uyurken kafamı kat kat sarıyordum . Saçımn kıymetini anladığım zamanlardı. Şimdi saçlarmı kurutuyorm tarıyorm.2 gün yıkamazsam yağlanıyor. Minik minik bağlıyorm flan :) sadece kaşlarm eski yoğunluğunda değil ama buna şükür 🤲 

Yani kısacası kızlar uzatttm farkındayım ☺️🤭 

Ben bugün 15 aydr girdiğim o kemoterapi odasına veda ettim. Dilerm Rabbım den bir daha oraya düşürmesn. Dilerm ki kimse düşmesn . Benm gibi bu yollardan geçen bana herkese kalıcı şifalar versin Rabbım 🤲

Bundan sonraki tek dileğim kızımla ve eşimle Sağlıklı mutlu bir hayat... 

Sağlığınızn ve kendinizin kıymetini bilin.

Bu süreçte dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲💙

28 Cevaplar

+2 oy
(7,348 puan) tarafından

Rabbim bir daha yasatmazsin cnm cok sukur atlatmizsin 

(2,056 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun 🤲

-Reklam-
+2 oy
(4,776 puan) tarafından

Okuduğum en içten samimi ve birazda duygulandıran yazılardan biri olmuş 🥲

Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, yeni bir başlangıç yeni bir sayfa herşey gönlünce olsun canım içinden kalan o duygu da hayırlısı ile bir gün nasip olsun , tüm hastalara da acil şifalar versin 🤲🏻

(2,056 puan) tarafından
+1

Ayy ama zaten duygusalm bugün...ağlattı beni bu yazı. 😪

Allah razı olsun canım benim.. çok teşekkür ederim 🤲

(4,776 puan) tarafından

İnan bende seninkini okurken ağladım çok duygusal 😔

+2 oy
(7,435 puan) tarafından

Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah 

(2,056 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 🤲

+2 oy
(4,245 puan) tarafından

Canım benim hamd olsun rabbim kalıcı şifalar versin evladına bağışlasın seni instagram da sümeyya var o da tekrar ameliyat olacakmış rabbim ikinize de şifalar versin ikinizi de çocuklarınıza bağışlasın 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️

(2,056 puan) tarafından
+1

Evet maalesef onun durumu biraz farklı. 

Allah razı olsun canım benim 🤲

+2 oy
(1,930 puan) tarafından

Rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğramasın cnm. Geldi geçti çok şükür rabbim seni evladına bağışladı. Senin için çok sevindim postlarını okuyamıyodum bişey yazamıyordum. Ama şimdi o kadar mutlu oldumki senin için. Rabbim başka ne derdin varsa seni feraha çıkarsın bitsin hepsi. Ama herşey den önce kendi canını düşün. Sen iyi olursan sevdiklerine faydalı olursun. Sen rabbimin senin için olan bu imtihanını geçtin çok şükür. 

(2,056 puan) tarafından

Kesinlikle canım. Kızımın annesine ihtiyacı var. Onun için yaşıyorum artk.

Allah razı olsun 🤲

Rabbım kimseye yaşatmasın. 🤲

(1,930 puan) tarafından

Amin inşallah cnm

+2 oy
(7,463 puan) tarafından

Cnm bnm 🌸

Seninle tanışmadan önce paylaşımlarını görür okurdum. İlk baştan beri ki Kader bizi gerçekten tanıştırdı. Rabbim bir daha yaşatmasın bir daha düşürmesin. 

O süreçten geçmek gerçekten zor olsa gerek aynısını yaşıyoruz maalesef. 

Bana sorarsan ne kadar çabuk geçti zaman derim ama senin açından düşününce geçmek bilmeyen bir zaman dilimi oysa.

Yavrunla eşinle sağlıklı huzurlu mutlu ve paralı bir hayat diliyorum  çok çok geçmiş olsun cnm 

(2,056 puan) tarafından

Ahhh canım... bugün aklıma geldin yazacaktım bu hangamede unuttm..

Rabbım ablanada bana da bir daha yaşatmasın inşallah 🤲

Hepimiz evlatlarımzn iyi günlerini görelm🤲

(7,463 puan) tarafından

Amin inşallah cnm bnm 🌸 💓 

+1 oy
(1,520 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im bir daha göstermesin 

(2,056 puan) tarafından

Amin.... 🤲 Allah razı olsun 💙

+1 oy
(1,459 puan) tarafından

Rabbim bidaha oraya ugratmasin 

Böyle güzel yazmissin evet ama ne kadar zor olduğunu biliyorum babamdan rabbim sana sağlık versin bacım can sağlığı oldumu gerisi bı şekilde ilerliyor

Babamda yogunbakimda kulağına ağlayarak kelime-i şahadet getirdim bı evlat olarak yıkıldım orda sen çok güçlü ol rabbim evlatlarina bağışlasın canı gönülden duam sana🤲🌹🌹🌹

(2,056 puan) tarafından

Ahhh çok üzüldüm...

Rabbım babacağının mekanı cennet eylesin.

Kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin 🤲

(1,459 puan) tarafından

Allah razı olsun üzmek için değilde aslında o duyguyu biliyorum demek istedim🥺

+1 oy
(2,588 puan) tarafından

Gecmis olsun dilerim bundan sonraki hayatinda tırnagin dahi taşa değmesin sevdiklerinle upuzunnnnn sağlıklı ömür nasip etsin RABBIM 

(2,056 puan) tarafından

Cümlemize inşallah 🤲

+1 oy
(1,992 puan) tarafından

Kuzenim de var 30 yaşında. O da göğüs kanseri. 2 tane çocuğu var. Rabbim ona da şifa versin inşallah. 2 göğsünü ve tahmini aldılar atlamasin Garanti olsun diye. Sen hangi şehirde tedavi gördün canım? Rabbim şifa versin tekrar yaşatmasın inşallah 

(2,056 puan) tarafından

Onun genetik testi pozitif gelmiştr. Ama gelse bile yaşı daha çok küçük. Yani bir 5 sene rahim alınmazdı. Belki orda bir şey görünüştr. O yüzden alınmıştr. 

(1,992 puan) tarafından

Evet genetiği pozitif çıkmış maalesef. Almayacaklardi ama riske atmak istememisler

+1 oy
(931 puan) tarafından

Başlığı okuyunca birisi daha derinden üzülmüş dedim ama böyle bir sınuçla karşılaşacağımı bilmiyordum. Canım benim Rabbim sevdiklerinle bir ömür sağlıklj huzurlu yaşamayı nasip etsin. Senin bu postun diğer şifasını arayanlara da umut olsun inşallah. Ne kadar birebir tanımasak da seni güzel bir müjde verdin. Bu balonlar senin için🥰❤🎈🎈🎈🎈🎈🎈

(2,056 puan) tarafından

Ahhh çok teşekkür ederim 💕 Rabbım hepimize evlatlarımzn iyi günlerini göstersn inşallah 🤲

+1 oy
(367 puan) tarafından

Adına çok çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın ailenle huzur dolu bir yaşam diliyorum 

(2,056 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 🤲

+1 oy
(2,539 puan) tarafından

Mevlam kimseye yaşatmasın bidaha nasip etmesin

(2,056 puan) tarafından

Aminnn🤲 Allah razı olsun 💕

+1 oy
(1,883 puan) tarafından

Bu hayatta ki en büyük zenginlik sağlık ❤️Allah kimseyi hastanelere düşürmesin . 

(2,056 puan) tarafından

Kesinlikle öyle bunu çok çok iyi anladm

(1,883 puan) tarafından

Ben de 🥹

+1 oy
(758 puan) tarafından

Rabbim bir daha yaşatmasın bu şeyleri suan ablam yasıyor 5 çocuğu var biri küçük yası daha 45 bile değil lutfen her kes ona da dua etsın Allahım ona da şifa versın

(2,056 puan) tarafından

Dualarm ablan için olacak. Kaçıncı evre doktor lar ne diyor 

(758 puan) tarafından

3 evre tedavi aldı pazartesi kontrolle gidecek bklm

+1 oy
(2,695 puan) tarafından

Yaa yerim ben seni 😞 okuduğum en duygusal bi o kadarda mutlu eden bir post rabbim bir daha sana o hastalığı tattırmasın çocuğunla ve eşinle sağlıklı uzun yılların olsun güçlü kadın 🌷🌷

(2,056 puan) tarafından

Amin canm çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🤲

+1 oy
(320 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım ♥️ Rabbim bir daha yaşatmasın seni eşine evladına bağışlasın inşallah. Tüm hastalara şifa versin inşallah. Hastalığını söylediğin ilk postu hatırlıyorum çok şükür iyileştim postunu da gördüm 🌸 🌸🌸

(2,056 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim 💕

+1 oy
(1,142 puan) tarafından

Ay ne güzel anlatmışsın varya şöyle bi düşündürttün beni borç banka kkira parasızlık döküldü saçıldı onu alamadım oraya gidemedim onla küs bunla küs ne biliyim çok takıyoruz önce saglık gerisi gelir yani rabbim bir ömür boyu saglık versin kimseyede dermansız dert vermesin 

(2,056 puan) tarafından

İnan yaşamayı bu kadar sevdiğimi bilmiyordm. Evimde var arabamda.  Durumumzda iyi şükür. Ama sağlık elden gidince telafi edilemiyor.

(1,142 puan) tarafından

Evet kimin neyi. Eksikse o önemli oluyor bu hayatta

+1 oy
(976 puan) tarafından

Çok çok mutlu oldum hatırlıyorum seni Rabbim hiç kimseyi düşürmesin sağlıktan ayırmasın gözün aydın olsun Rabbim o acıların yerini kar kat mutlulular yaşatsın inşallah 

(2,056 puan) tarafından

Amin canm Allah razı olsun 🤲

+1 oy
(72 puan) tarafından

Ne kadar duygulandım yaa ne güzel anlatmışsınız duygularınızı başarı hikayenizi.Sizi en iyi anlayanlardan biriyim (annem knseri atlattı) rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı upuzun yıllarınız olsun 

(2,056 puan) tarafından

Ahhh canmmm💕sen beni çok iyi anlarsın . Nasl yollardan geçtiğimi.. Rabbim bir daha annene de bana da bütün atlatan hastalara yaşatmasn inşallah 🤲

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,169 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,213 göst.
13 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,589 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,193 göst.