0 oy
108 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (877 puan) tarafından

Bende bekarken de vardı ama doğum yaptıktan sonra arttı 5 yıl oldu doğum yapali ama bu yıl artık ağrıyor sismisler baya böyle üzüm salkımı gibi olmuslar korkuyorum bende doktora gitmeye kuzenim gitmiş o damarı yaktirmis yine diyor bu yıl agrim arttı ayakta çalışıyormus ondan sanırım diyor yani ben çalışmıyorum ama damar yakma isleminden sonra tekrar çıkıyorlar mi 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,561 puan) tarafından

Kaynanamında dedğin gibi ilerlemiş doktor ameliyat dedi.daha olmadı o da korrlu ameliyattan erteleyip duruyor

önce (877 puan) tarafından

Damar yakma işlemi zor degilmis ama kuzenim.oldu zor değil dedi aslında ama işte tekrar çıkıyor mu en iyisi hangi işlem onu biraz arastiriyorum

-Reklam-
0 oy
önce (1,300 puan) tarafından

Benimde kayınvalidem de var ileri düzeyde, önceden bi ameliyat olmuş ama korumayınca yine tekrarlamış varis çorabı giymeden yürüyemiyor ağrısı oluyor, siz kullanıyor musunuz çorap

Hayır kullanmiyorum varis çorabı aslında kullanmam lazım ama once bir doktora gidebilsem korkuyorum gitmeye

Böyle ilerlediyse kullanmalısınız rahat edersiniz bir nebze de olsa 

Bu haldeyken bile kullanılabiliyor mu bilmiyorum ki aslında kullansam iyi olcak ya

Evet kayınvalidemin de sizinki gibi 

0 oy
önce (7,171 puan) tarafından

Kayinpaderim namaz kılarken pantolonunu kaldırdı gözüme çarptı şok oldum bacakları mor yanı eşime sordum varis demişti varis çorabı giyiyor cnm bildiğin sporunu yapar gün boyu ayakta heryerd gider gelir saatlik yolları yürür o kadar seviyor yürümeyi ama o çorabı hiç eksik olmuyor 

0 oy
önce (23,787 puan) tarafından

Dostum bı gitsene. Belki varis çorabı ile falan hafifletecek bişey. Belki ameliyat gerektirmiyor. Hem yapılması gerekiyorsa da yaptırman gerek. Ağrısı zor oluyo gerçekten. Bende hamileyken vajinal bölgede vardı. Çok ağrım olurdu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.
9 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evlat (462 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 564 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,481,297 soru

24,235,902 cevap

339,653 kullanıcı

...