0 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (121 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında dişi çürümüş ağrıyor diyor sürekli çocuk diş doktoruna götürdüm çok küçük işlem boyunca ağzını açmaz yaptırmaz genel anestezi altında uyutularak yapılması gerekiyor üniversite hastaneleri yapar dedi üniversitesi hastanesinden randevu aldım ama fiyat 20 bin 65 bin arası değişiyor dedi yani en düşük 20 bin bile olsa bu şuan benim verebileceğim bı miktar değil İstanbulda bildiğiniz bır devlet hastanesinde uyutularak yapan bir yer var mı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (7,286 puan) tarafından

O civarlarda canim hep kuzenimin oglu 45 bine yapilmisti dolgusu falan 

-Reklam-
0 oy
önce (15,057 puan) tarafından

Üni hastaneleri yapıyor canım. Kızım 5 yaşında ona da yaptıracağım gerekli izinleri aldım rahatsızlığı var diye doktor kağıt istedş sizin yoksa üni hastanesinde 4 veya 5 bine yaparız dediler hemen sıra al muayene ettir üni de sonra uyutma sırası veriyorlar zaten 

önce (121 puan) tarafından

Hangi universite hastanesi Beykent üniversitesi hastanesi 20 binden başlıyor dedi

önce (15,057 puan) tarafından

Biz ankara üniversitesine gidiyoruz canım. 20 bineyse git özele yaptır bende işk özeli aradım uyutma 14 bin TL her diş başı 4.500 tl dedi 

önce (5,069 puan) tarafından

Ankara universitesine randevu nerden aliniyor acaba? Ekstra ucret isteniliyor mu

0 oy
önce (697 puan) tarafından

Devlet dis hastaneleri sadece ozel gereksinimli cocuklara yapiyor dediginiz islemi, biz de bu yuzden istanbul da ozel bir universitenin dis hekimligi fakultesine gidiyoruz.Bize de anestezi dediler devlette ama suan tek tek yaptiriyoruz islemleri.

İlgili sorular

Kategoriler

1,480,949 soru

24,231,341 cevap

339,162 kullanıcı

...