Kızlar kızım 3 yaşında dişi çürümüş ağrıyor diyor sürekli çocuk diş doktoruna götürdüm çok küçük işlem boyunca ağzını açmaz yaptırmaz genel anestezi altında uyutularak yapılması gerekiyor üniversite hastaneleri yapar dedi üniversitesi hastanesinden randevu aldım ama fiyat 20 bin 65 bin arası değişiyor dedi yani en düşük 20 bin bile olsa bu şuan benim verebileceğim bı miktar değil İstanbulda bildiğiniz bır devlet hastanesinde uyutularak yapan bir yer var mı
O civarlarda canim hep kuzenimin oglu 45 bine yapilmisti dolgusu falan
Üni hastaneleri yapıyor canım. Kızım 5 yaşında ona da yaptıracağım gerekli izinleri aldım rahatsızlığı var diye doktor kağıt istedş sizin yoksa üni hastanesinde 4 veya 5 bine yaparız dediler hemen sıra al muayene ettir üni de sonra uyutma sırası veriyorlar zaten
Hangi universite hastanesi Beykent üniversitesi hastanesi 20 binden başlıyor dedi
Biz ankara üniversitesine gidiyoruz canım. 20 bineyse git özele yaptır bende işk özeli aradım uyutma 14 bin TL her diş başı 4.500 tl dedi
Ankara universitesine randevu nerden aliniyor acaba? Ekstra ucret isteniliyor mu
Devlet dis hastaneleri sadece ozel gereksinimli cocuklara yapiyor dediginiz islemi, biz de bu yuzden istanbul da ozel bir universitenin dis hekimligi fakultesine gidiyoruz.Bize de anestezi dediler devlette ama suan tek tek yaptiriyoruz islemleri.
1,480,949 soru
24,231,341 cevap
339,162 kullanıcı