0 oy
32 göst.
önce Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından

7 + 5 günlük hamileyim son 4-5 gündür  lekelenmem vardı acile gittim progestan fitil 100 miligram gün de 3 defa başlattı progestan düşüğü engelliyor mu diye merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler

2 Cevaplar

0 oy
önce (746 puan) tarafından

Canım ben tüm gebeliğim boyunca kullandım düşük riskim vardı engelledi çok şükür kucağıma aldım yavrumu sende inşallah sağ salim alırsın lütfen kendine dikkat et ağır şeyler kaldırma kendini yorma çok yüklenme hep dua et Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah 

önce (306 puan) tarafından

Teşekkürler canım Allah razı olsun inan ki o kadar yoğun bir dönemime denk geldi ki hamilelik yani şu an evdeki bütün halıları sermem gerekiyor oturduğum evde bayağı eski her yer dökülüyor çok şükür ki eşim çok yardım ediyor eşim ağır işleri yapıyor ben hafiflerini yapıyorum zaten bir halıları sersek bir daha hiçbir şeye dokunmayacağım sürekli dinleneceğim yani elimden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum ama ister istemez de bazen işlerim oluyor kalkıp yapmak zorunda kalıyorum 4 yaşında da oğlum var nasipten ötesi yok diye düşünüyorum ama bir yandan da bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum

-Reklam-
0 oy
önce (31,841 puan) tarafından

Evet tabiki faydası oluyo bende 3-4 ay a kadar falan kullanmak zorunda kalmıştım riskli olduğu için 

önce (306 puan) tarafından

Aslında canım 3 defadır acile gidiyorum kanama alanı falan yok Bebek sağlıklı kalp atışı var ama nedense leke görüyorum enfeksiyonum var dedi progestan başlattır kahverengi leke olduğu için hafif işlerini yapabilirsin ağır işler yapma dedi ilişki yasak dedi ben de iş yapsam bile hemen dinleniyorum ara ara yapıyorum yormamaya  çalışıyorum kendimi 4 yaşında da çocuk var o biraz yoruyor beni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
0 oy
9 cevap 443 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,008 soru

24,232,005 cevap

339,281 kullanıcı

...