0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından

Empati yaparak cevap vermenizi rica ediyorum. 

Çok sevdiğim sevildiğim bir yakınım var. Benden yaşça büyük anne gibi korur kollar beni. Aynı şekilde eşi de benim için çok kıymetlidir. 

Ben bu ablanın aldatıldığını öğrendim. Üstelik 5-6 senedir beraberlikleri varmış. Bunu yalnızca ben ve eşim biliyoruz, istemeden öğrenmiş bulunduk maalesef. 

Adam bizim öğrendiğimizi biliyor ikna etme çabalarına başladı "abi lütfen dinlemek istemiyorum" dedim. 

Şimdi ben hiçbir şey olmamış gibi susup oturacak mıyım?  Eşimle istişare ettik, bu yaştan sonra boşanmazlar sadece ablayı üzmüş olacağız dedi. Aynı zamanda abi dediğimiz adamı da kaybedeceğiz. 

Sizler bu durumda ne yapardınız. 

31 Cevaplar

0 oy
(7,361 puan) tarafından

Kaynimin aldatildigini ogrendigimde öldüm öldüm dirildim ama anlatmadım

(200 puan) tarafından

Şu an hala evliler mi? 

Duyulmadı mı bu olay

(7,361 puan) tarafından

Kaynim gizli tlfnunun olduğunu yakaladı olay patladı şuan çekişmeli boşanma davası var

-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından

Bi yakınımızin da başına geldi böyle birsey 

Adamın aldattığı ifşa oldu . Sonra karısına yalvardı ortada çocukta vardı.  Karısı affetti 😡😡 herkes ikinci şansı hakedermis sözde, kadin böyle diyerek evliliğe devam ettiler . Adam daha aldatmadi 

0 oy
(4,830 puan) tarafından

Belkide boşanir kim hangi kadın ister aldatılınca yaşı kaç olursa olsun

0 oy
(2,920 puan) tarafından

Kadın boşanacak biriyse söyleme bilmesin adamda konuşun bitirsin eşine soyliceginizi herkesin bilecegini diye korkutun belki doğru yola geçer 

Ama kadın bosanmicaksa dersen bu sefer üzülüp hep ağlar kocasida bakacak bosanmiyor gözüne soka soka yaparda daha çok üzülür kadın o yüzden en iyisi susmak 

Ama boşanıp bosanmicak tıp mi anlarsin

0 oy
(519 puan) tarafından

Adamı hayatınızdan çıkaramayacak kadar yakın kılan nedir onu anlamadım. Babanız ya da eşinizin babası dahi olsa susmak gerek. Aynı şeyin başınıza geldiğini düşünün sizi aldatan eşinizi koruyan yakınlar mi isterdiniz yoksa bilmemeyi mi tercih ederdiniz 

0 oy
(2,064 puan) tarafından

Bosanmayacaklarindan eminsen hiç karışma derim.

0 oy
(505 puan) tarafından

Aynı durumu yasadim.aldattigi kişi de bizim arkadasimizdi kadının evine girer yemeğini yer cocuklarini azarlar.kocasina da ortak olmuş.ben kadının yüzüne bakamıyordum içime sknti giriyordu.dayanamadim söyledim.kanitlarin yerini de söyledim kadın zaten şüpheleniyormus.sonuc olarak beni hayatlarından çıkardılar.ailecek devam ediyorlar.icim rahat ama arkadaşım beni nie hayatindan çıkardı bilmiyorum.suan olsa söylemem bianda sen suçlu oluyorsun 

(171 puan) tarafından

Aaaa neeee nasıl ya ne alaka oha ya arkadaşın neden böyle bişey yapmış kesin pislik kocası biseyler yapmıştır bizi kiskaniyir falan demiştir 

(505 puan) tarafından

Yok asla yapmadım yalan söylüyor bile dememiş çünkü kendisi anlattı,beyefendi de sevgilisi onu aldatıyor diye şüphelendiği için bana sordu karısına sormaz ya,kız aldattığı kişi için abim demiş.birde çevremdeki herkes bilir ki ben asla yalan söylemem kendim için bile söylemem Allah biliyor kullar kim ki yalan soyliyim.

0 oy
(171 puan) tarafından

Ben herhalde dayanamaz vicdan azabından her gece uykusuz kalırdım düşünsenize kocaniz sizi aldatıyor ve sizin en çok sevdiğiniz bir akrabiniz bunj görüyor nede olsa bosanmayacsk hiç demesem daha iyi diye düşünür bu durumda nasıl hissedersiniz , yapmayın soyekyin gitsin saygı zayen yitirilmis yani aldatan bir adam benim gözümde domuzdur bu kim olursa olsun dayim amcam kim olursa olsun asla yüzüne bakmak bile istemem 5,6 ay Birlikteligi normal değil çok anormal haberler de neler neler duyuyoruz metresiyle karısını oldurenler falan bilmiyorum ama ben kesinlikle susmazdim haa eğer cesaretim olmasa şöyle birlikte olduğumuz bir gün aaaa geçen şu arkadaşımın kocası 5,6 aydir metres yapmış karısı da bundan haberi yok yazık günah dimi abla sence kadına söylemelimiyz falan soyleyin bakalm ne dicek

0 oy
(201 puan) tarafından

Ben kimsenin kaderine mudahale eden olmazdim sessiz kalirdim belki oyle olmasi gerekiyordu adamin pisman olmasi gerekiyordu belki evlilik duzelir sevgi bagi yeniden kurulabilir. Kadin da ayrilabilecek duzeyde degilse kalbine taş oturtmaya sirtina yuk yuklemeye gerek yok illa ki ayrilmalari gerekecekse gormesi gerekecekse kader döker o kadinin önüne her seyi vakti zamani gelince.

0 oy
(3,447 puan) tarafından

Çok sıkıntılı bir durum ben strese girdim vallahi 😟 söylemediğim için içim içimi yer kadınla konuşurken bile eskisi gibi olamam adamlada zaten olmam, aileden biriymiş ya aklı başında biriyle konuşsanız ne yapmanız gerektiğini bilmediğinizi söyleyip size yol göstermesini rica etseniz olmaz mı? 

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Ben olsam soylemezdım söylesem sen kötü olursun bıde her kadın hısseder bılır aldatıldıgını bılıp kabullenmiştir o  5-6 seneden bahsedıyoruz bu kadın hıcmı farketmıycek demekki bılmek ıstemıyo

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 471 göst.
+4 oy
3 cevap 223 göst.
+1 oy
3 cevap 284 göst.
14 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler