Benim ki Küba ziyareti. Che Guevara, Frida Kahlo hayranlığım için merak ediyorum
2. Olarak da Mem Ararat ve Mehmet Atlı konserine gitmek ❤️🧿
1-Alessandro Safina konserine gitmek (tabi ölmeden önce yapacağım en önemli şey değil ama gidebilirsem mutlu olurum seneye inşallah )
2-Mescidi aksaya ve kahveye gitmek
3-Kapanip Müslüman gibi yaşamak
4-ingilizceyi ana dilim gibi konuşabilmek
5-Çocugumun hayallerini gerçekleştirdiğini görmek
6-Bir kitap yazmak
7-Ay ne kadar da çok yapacaklarım varmış ben iyisi mi ölmeyeyim🤦♀️
İnşallah kapanmak bana da nasip olur birgün, opera büyüleyici. Kitap yazmak bazen aklıma gelmiyor değil ama daha erken gibi. İngilizce benim de hayalim 😄
Başka?? 🫶😄
Yürümek sadece alıp başımı kimselerin bilmediği yerlere yürümek
Ah keşke. Son ses müzik eşliğinde
Evet o kadar ihtiyacım var ki aslında buna hayat işte hep bir mücadele gerektiriyor
Karadeniz turu 😍 Allah inşallah nasip eder kocamı da alıp çocuklarla Heidi gibi dağ bayır gezmek istiyorum ☺️😁
Ay biz evlendigimizde kocam balayı için istemişti ama ekimdi serin olur dedik. Diger sene düşündük onda da biraya geldik keksksks
Uşacuklarımı biraz büyüteyim gitcem inşallah 😁😁
Hacca gitmek istiyorum ailemle inşaAllah nasip olur çok yaşlanmadan ☺️
İnşallah gençken nasip olsun 🫶❤️
Amiiin
Bütün bana yaşadıklarımı yaşatanların sürünmesini istiyorum
Allah büyük bacım merak etme ❤️🫶
Dinimizi tam anlamıyla yaşamak isterim hacca gitmek istiyorum bide balkan ülkelerini ziyaret etmek istiyorum
İnşallah nasip olur, çok güzel hayaller ❤️🫶
Yok valla öyle yaşıyorum işte ik çocuk lu hiç bi beklentim hayalim yok
Rutin bozulmasın bacım 🫶
Anneme doyasıya böyle turkiyede gezilip görülecek yerlerden hic değilse 5-6 yeri gezdirmek mutlu etmek yedirip icirmek istediği herseyi alabilmek istiyorum ama imkansiz ben koca eline bakan biri oldum kaldim
Rabbim büyük hiç belli olmaz bacım. Rabbim ailemize hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin 🫶
1,489,245 soru
24,341,490 cevap
346,069 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın