Zaten çoğu çocuk ilaçlarında yaş sınırı yazıyor ama yinede veriliyor canım korkmana gerek yok
Aynen dediğiniz gibiymiş. Bugün Reçete okuduğumda fark ettim, büyük oğlum bebekkenki grip olduğunda doktorun yazdığı soğuk algınlığı ilacında da 2 yaşından küçüklere verilmez diye yazıyormuş. Ama onu küçükken içti, hatta hâlâ grip olduğunda aynı ilacı yazıyor doktor. Yaş sınırının bi önemi yoksa reçete de niye yazıyor bende anlayamadım
Benimde iki çocuğum var hırıltılı öksürüğü olunca aktardan ak günlük sakızı alıyordum eski bi tavada eritip çıkan buhara Pamuk koyuyordum içine geçiyordu çok faydası oldu istersen internetten arastir
soğuk algınlığı ilacıymış. eğer burunları açıksa ben olsam vermezdim.
Burunları da tıkalı, geniz akıntıları da var maalesef:(
o zaman kullan rahat etsinler
Sarımsak kürü verin. Sarımsaklı zeytinyağ yapıp ayaklarının altına sürün. Burunlarını açın. Hava makinesine serum suyu koyun verin. Turpun içini oyup bal koyun sulandıktan sonra içirin. Bunları yaparsanız 2 gün sonra çocuklar rahatlar 1 hafta içinde de iyileşirler inşaAllah
6 aylık bebeğe olmaz sadece burnunu açık tutup hava vermek olabilir
İnşallah. Önerileriniz için teşekkür ederim, büyük oğluma deneyeceğim :)
Yarım ölçü ver
6 aylık çocuğum için daha fazla endişeleniyorum. Yaş sınırı baya var çünkü. Eczacı da büyüğe 1 ölçek küçüğe yarım ölçek demişti. Baya kararsızım o yüzden :/
1,488,784 soru
24,334,986 cevap
345,822 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın