AAğrısı için ağrı kesici şurup lardan verebilirsin calpol filan. Buz koy biraz uyuşsun yapacak başka birşey yok maalesef.
Calpol verdim canım buz da koydum da ağlıyordu bırakmadı .uyudu öylece ağlayarak .gece altına kaçırmış bu saatte ona uyandık üstüne basmaya korkuyor işte maalesef
Ağlamaktan kaçırmıştır altına. Acısı biraz geçince basar
Kırmızı et varsa azıcık kes parmğına koy iyi gelir babamından aysğina taş düstu hemen toplamıştı
Buzluktan çıkarayım o zaman sabaha erir zaten kuşbaşı olur mu yoksa böyle dövülen etler olur ya öyle uzun mu olması lazım olmadı eşime aldırayım
İnce uzun doğra koy parmağina
Ay kıyamam ağrısı çok olur,ağrı kesici krem falan varsa sürün , muhtemelen atar tırnağı çok morarmış Allah şifa versin :/
Amin canım kem yoktu maalesef eski postlardan vazelin yazmışlar biraz ondan sürdüm calpol verdim sabaha bakalım ne olcak
Offf görünce içim gitti benim canım acıdı 😟😟bilgim yok ama inşallah çabucak iyilerşir yyaa
Özür dilerim yaa görsel için ilk defa başıma geldi resimli atayım dedim teşekkür ederim inşallah :(
Yok canım ne özürü onun için demedim ynai üzüldüm çok kötü olmuş o yüzden öyle dedim 🤲
Buz koy ağrı kesici ver birde krem sür
Buzla calpol verdim de krem yoktu vazelin sürdüm şuan basmaya korkuyor
Aynı benim kızın da cam bardakta mum düşmüştü baş parmağına acısı kendi kendine kolay geçti çok aglamadi ama morluk baya uzun kaldı bide o tırnak çürüyüp kendi kendine çıkmıştı zamanla da yeni tırnak çıktı ama
Yaa size de çok geçmiş olsun :( offf inşallah bizim de uzun sürmez bende tırnak düşer dlye düşünüyorum baya mor çünkü. Battaniyeyi bile atıyor üstünden parmağına değmesin diye canım ya ( yarın ola hayrola bakalım
1,481,029 soru
24,232,219 cevap
339,314 kullanıcı