0 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde (329 puan) tarafından

Ay kızlar 1 çift kişilik döşek. 8 yorgan 8 battaniye ve 15 tane yastık.1 tane küs yastığı.  🤯🤯 Yoruldum ya. Tek bende mi var acaba merak ettim sorayım dedim. Haahha :D 😃 

Ki çok misafirim de gelmez. Yılda 1 defa bellki o da. Kaynimgil gelir 1 gün kalır. Kaynanagil de toplasan ayda 1 gün kalır. 

Sizde kaç tane var? 

45 Cevaplar

0 oy
(329 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postum üste ciksin

-Reklam-
+2 oy
(2,191 puan) tarafından

Sayamadım ama fazla var . Tek gelinim çok yapmışlar 🫨🫨

+2 oy
(15,582 puan) tarafından

3 yorgan 3 battaniye 3 tek kişilik battaniye 6 adet yastık. Bu kadarr 

(12,353 puan) tarafından

20 30 yastık yazan var 😂😂

(15,582 puan) tarafından

Aşiret paket heralde😅

(12,353 puan) tarafından

Hahahah bencede 😂

+1 oy
(10,173 puan) tarafından

4 tane yastık 6 tane bahtaniye 2 tanesi ince diğerleri kalın 

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Benim 1 elyaf yorgan çift kişilik 1 elyaf yorgan tek kişilik 1 pamuk yorgan çift kişilik 2 yün yorgan tek kişilik 1 yün yorgan çift kişilik. Toplam 6 yorgan. 1 tane yün döşek. 5 tane çift kişilik battaniye 5 tane çift kişilik battaniye toplam 10 battaniye. 4 yün 4 elyaf toplam 8 de yastık var. Ama bir kere bir misafir geldi bize yastık kalmadı eşimle 😄 minder kıvırıp koydum kafamızın altına. 😄

+1 oy
(1,715 puan) tarafından

2 tane çift kişilik biri yün biri elyaf 

5 yorgan 5ped tek kişilik yün 

2 yorgan 2 pes tek kişilik elyaf 

10 tane yastık 

3 tane çift kişilik battaniye 

4 tane tek kişilik battaniye 

Bir de çocukların var altlarında üstlerinde 2 tane 

Kardeşlerim evleneceği zaman onlara vereceğim birer tane bıktım boşa yer kaplıyor yün yorganlar gelende yok zaten bi kardeşim gelir arada ev yazlık kışlı çok sıcak olduğu için elyaf yorganla yatar bazen battaniyeyle 

+1 oy
(18,623 puan) tarafından

6 tane yün yorgan ,3 tane elyaf Yorgan 12 yastık var yün ve elyaf karışık bi 10 tane falanda battaniye😁😁 Allah'tan döşek yaptırmadım 

(329 puan) tarafından

Sende benden geri kalmazsın 😂 acaba bu kadar çok niye yapıldı 😂 misafiri sevmem. Yatılı kalan misafiri hiç sevmem 😂

(18,623 puan) tarafından

Ne bileyim annem yaptii daha dosekte yapcakti istemedim😁🤣Benim gelenim gidenin çok oluyor ama

+1 oy
(126 puan) tarafından

5 tek kişilik yün yorgan 

1 Battal boy yün yorgan

4 kalinli ibceli battaniye 

3 yün yatak. 

10 set elyaf yastik

+1 oy
(2,057 puan) tarafından

2 tane çift kişilik yun yorgan 1 tane elyaf

2 tane tek kişilik yun yorgan 

8 yastık 4 elyaf 4 yün 

3 tane çift kişilik 2 tane de tek kisilik battaniyem var 

Misafir gelmez kalmaya 

+1 oy
(25,137 puan) tarafından

Beş yorgan idi dörde indirdim yastık fazladır bizim ve oğlumuzun yatağı dışında iki tane kanepe var yeter de artar 

+1 oy
(1,235 puan) tarafından

2 tane tek kişilik döşeğim var o da yatak amaçlı değil balkonda kullanmak için 😂 annem heves etmiş bir tane de 70 x 120 bebek döşeği yaptırmış kızıma odasında kullanıyoruz oyun oynarken o var hatta 3 tane silikon yorganım 3 battaniyem 4 de pikem var 4 pamuk 2 silikon yastık var bide😂😂 sizinkileri okurken bana fenalık geldi o kadar Yorgan yastık yük değil mi eve ya çok bence 

(329 puan) tarafından

Yük de ne demek. Her yer tıkış tıkış 😂😂

(1,235 puan) tarafından

Valla ben içini kesin doldururum diye yatağımı bazalı almadım eminim bir şekilde dolar çünkü 😂😂 babam gençliğinde yorgan fabrikasında çalışmış biraz ordan kendi yaptığı yorganlardan almış yün yorgan götür evine dedi benden uzak olsun eşek ölüsü gibi napcam ben onu dedim onları bile almadım 😂😂 1 çift kişilik 2 tek kişilik yorgan yetiyor 😂

+1 oy
(1,502 puan) tarafından

Kendimizin bide oğlumuzun var başka yok gerekte yok

(329 puan) tarafından

Ay al benden de o kadar. :D hamile iken kirada kaldığım ev müstakil 2 katlı idi. 1.katta oturuyordum. Dama tek tek yorgan battaniye döşek çıkarttım günlensin diye. Ayy şimdi hepsini dağıtasım var. Haha 😂. Deprem zamanlarında Kahramanmaraş a gondermistim 1 battaniye. İnşallah ihtiyacı olan kullanmıştır. 

(1,502 puan) tarafından

Fazladan bi Tek toplu iğneyle tahammül edemiyorum hatta nefes alamıyorum dağıtın gitsin vallahi o kadar rahat bişey ki eşyasız kalmak resmen insanın sırtından yük eksiliyor

+1 oy
(3,492 puan) tarafından

3 yorgan 3 çift kişilik battaniye 2 tek kişilik battaniye 2 çocuk yorganı var 8 9 yastık birkaç pike  var koyacak yer yok ev küçük 😅

+1 oy
(272 puan) tarafından

10 yastık 3-4 battaniye 

Yorgan 2 tane yazlık baharlık 

Kışlık 3-4 tane var 

+1 oy
(14,971 puan) tarafından

5 yastık 3 yorgan var 

+1 oy
(1,616 puan) tarafından

2 cift kişilik yün yorgan 3 kışlık hazır yorgan 3 battaniye 7 adet yastık 

0 oy
(7,217 puan) tarafından

Ay çok vala gerçekten gereksiz yorgan hariç 😂😂 ben yorgan kadınıyım  eşim hayret eder ama seviyorum ne yapayım. Annem ceyize çok koydu battaniye gelin görmeye gelen herkes getirdi ki dağıttım bide 

0 oy
(705 puan) tarafından

10 tane çift kişilik battaniyem var 8 tane yun yorganın var iki tane hazır elyaf yorganim var 12 tane yastığım var bunlar sadece misafirlik evde beş kişiyiz eşimle benim tek yorgan cocuklarin yastık yorgan battaniyeleri var daha sayammi yeter mi haaa 10 tane de sünger minderim var

0 oy
(476 puan) tarafından

6 tane yün yorgan 4 tane elyaf yorgan

8 tane yün battaniye

18 tane yastık (bazılarını çöpe attım) 

4 tanede yün döşşek var. 

Yün olan hiçbir şey sevmiyorum ya kullanmasak bile yıkamak gerekiyor nadirende olsa şeytan diyor yün olan herşeyi at😂😂😂

Ama işte annem kızıyor izin vermiyor. 

0 oy
(16,215 puan) tarafından

Ayy o me kız öyle 

Benim hiç yorganım yok yorgan da sevmem anneme dedim yorgan yaptırma bana yorgan yük geliyor ☺️

2 tane kalın battaniye, 4 tane çift kişilik 2 ta e tek kişilik battaniyem var ☺️6 yastık  bunlar bile fazla geliyor bana ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,058 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (695 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,346 soru

24,262,139 cevap

341,572 kullanıcı

...