0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14,229 puan) tarafından

İlaç dışında bitkisel olarak kullandığınız bir şey var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından

Geniz eti var oğlumda geniz eti büyüdüğü için horlama, tıkanma bir taraftan yoğun akıntı var çok zorlanıyoruz ilaç kullanıyoruz şuanlık 

(14,229 puan) tarafından

Gerçekten çok zor bir süreç bu saydıklarınız benim oğlumda da var ilaçlar fayda etmiyor kaç kez doktora götürdüm ameliyatlık değil diyor bende bitkisel çözümler aramaya başladım artık

-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından

Vardı . Son raddeye gelmişti artk. 3 ay olacak ameliyat olalı. İnanılmaz rahatladık. Sıfır horlama. Geniz eti bademcik ve kulağına tüp takıldı. Ne denediysem geçmedi. 

(14,229 puan) tarafından

Son radde neydi tam olarak? Oğlumda uyku apnesi bile var ama doktor ameliyatlık değil diyor çok sinirlerim bozuk burnu hep tıkalı yemek zor yiyor çocuğum verilen ilaçlar fayda etmiyor napacağımı sasırdım

(1,992 puan) tarafından

Uyku apnesi olmuştu. Artk nefesi duruyordu. Son radde buydu . Kesinlikle başka doktora götürün. İnanılmaz rahatladk. Sıfır horlama. Sesi bile değişti. Kaç yaşında oğlunz

(14,229 puan) tarafından

5 yaşında ve gerçekten o kadar yoruldum ki artık çocuğum rahat nefes alamıyor gece sürekli kontrol ediyorum sürekli pozisyon değiştiriyorum gerçekten çok zor ya başka doktora yine goturecegım dediğiniz gibi siz nerde yaşıyorsunuz hangi hastane o yüzden soruyorum

0 oy
(35 puan) tarafından

Hiçbir çözümü yok denemediğim şey kalmamıştı yağlar otlar pekmezler ne söyledilerse aldım yaptım odasını her gün temizledim havalandırdım buhar makineleri falan neler neler sürekli hasta 1 hafta okula gidiyor 2 hafta evde derken en son bu yaz ağustos ayında ameliyat oldu ve şu an çok rahatız hasta olsa bile hemen atlatıyor çok şükür uyuması o kadar sessiz oldu ki bazen korkuyorum nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum biz çözümü ameliyatla bulduk 

(14,229 puan) tarafından

Evet bende buhar makinesi hava makinesi falan herşeyi deniyorum ama yok gram fayda etmiyor istanbul da yaşıyorsanız hangi hastaneye gittiniz acaba

(35 puan) tarafından

Aynen öyle benimde oğlumun sesi değişti özellikle ameliyattan sonra çok farklı geldi ama şimdi alıştık :) 

(35 puan) tarafından

İstanbul da yaşamıyoruz canım ama ameliyatını yaşadığım yerde değil kendi memleketimde çok sevdiğimiz güvendiğimiz doktorumuza yaptırdık 10 günde toparladık ilk 5 gün biraz zorlandı oğlum ağrısı oldu ama sonrasında çok şükür iyi oldu özellikle yemek yemeye başladığında daha çabuk toparladık ve hiç inanmazdım ama oğlum dondurmadan tiksindi şu an bile dondurma yiyelim mi dediğimizde istemiyor o kadar çok dondurma yedirdikti ameliyat sonrası 

(14,229 puan) tarafından

Çok sağol cânım inşallah bir daha bir şey olmaz miniğine tekrar randevu aldım bakalım bu sefer ne diyecek doktor

(35 puan) tarafından

Amin canım sizde en kısa sürede tedavi olur rahata kavuşursunuz inşallah başka doktorlar ile görüşmekte fayda var biz 5 farklı doktor ile görüşmüştük bu süreçte 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
+1 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,488,046 soru

24,324,201 cevap