0 oy
129 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,818 puan) tarafından

Çocuğum pek laf dinleyen takan bir çocuk değil 

Bunları hadi kabul ettim ama 

Kakasını söylüyor mesela ama çişini altina yapmadan kendi söylemiyor o yüzden paso evdeyken ben hatırlatıyorum yada kendi altına yapinca söylüyor 

Bugün altına yapti akşam çiş yaptım dedi okey git tuvalete dedim elinde tabanca oyuncağı vardi onu tuvaletin içine sokup çıkarmış yani altına yapmasına falan değilde bide bebek gibi değişik hareketleri var sizde de böylemi 

Bide tuvalet konumuz böyle çisi yapmadan söylemiyor 

Sizde durum ne merak ettim 

Sohbet olsun 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,380 puan) tarafından

3 yaşında 2 ay. Oalcak tuvalet eğitimindeyiz ama bugün 2 kere altına çiş yaptı onu çözmüştük kakası problemdi altına yapıyor bez istemiyor altına yapmak istemiyor tuvalete yapmak istemiyor ne yapacağımız şaşırdım kaka yapmaktan korkuyor sürekli ağlıyor tuvalete oturup artık son raddede mecbur yapınca ağlamaktan mahvoluyor

önce (2,818 puan) tarafından

Sizinki gene normal 

Alışma evresi 

Benimki dört yaşında o aşamaları çoktan gectikte bilerek mi yapıyor anlamıyorum yani

önce (3,380 puan) tarafından

Valla çocuklara hiç akıl sır ermiyor inattan da yapabiliyorlar 

Evet galiba 

İnat şımarıklik artık ne dersek

-Reklam-
0 oy
önce (4,536 puan) tarafından

Canım aslında altında yatan nedeni sen ilk başta demişsin, söz dinlemeyen bir çocuksa bunu da o yüzden yapıyordur, hani şöyle tuvaletini öğrenen bir çocuk için tuvalete gitmek artık bı kuraldır e çocuk kural uygulamamayı buna da yansıtmış demek ki

Benimki çok şükür öğrendi mesela şu an gece altına kaçırıyor ama derin uykudayken o da elinde değil şimdilik,3 yaşında benim de  kısa zamanda toparlanmazsa bunun çaresine bakmam gerek 

Biliyorum cnm ama ona kabul ettirmek zor gibi denicem genede teklif edicm bakalm ne dck

önce (1,205 puan) tarafından

yok gecirmez al goster dok bi bardak su. kabul etmiyo diye cocugun psikljissini mahvediyor annen niye boyleki torunlari agzina iseyip sicsa kabullenir benim annem 🤣ananeler kiyamaz genelde. yok sen al ser karisma de doktor bu sekilde soyledi de. bi cocuk nekadar bezlenecek okula giden cocuk oyle sacmalikmi olur. cocugun annesi sensin. aenin yaptigin olacak . bunu annene ister guzelce isterse sert dile soylemen gerek. bu cocuk kac yasa kadar bezlenecek askere giderkende mi bezleyecegiz de

önce (1,205 puan) tarafından

teklif etme al kendin alezi ser yataga ustune de carsaf ser cocugu yatir. anne evinde kaliyosun diye kole degilsinya. bu ne biyle derse artik boyle olacak bezlenmeyecek de bu cis gecirmiyr de. annenden izin almana gerek yok. koskoca kadinsin. cocuk senin cocugun . cocugun ile ilgili seylere sen karar verirsin

Cnm öyle öylede yaptim ilkten reddettim 

Ama birkaç defa iseync yok sidik kokusu çıkmıyor yok evi b.k götürüyor hep bize laf söylüyor 

Bide ben evde olsam gene alır yanımda yaptırdığım için bezlemem mesela bugünde bezlenmedi

Ama ben işe giderken gece gittiğim için ve malesef onla uyuduğu için bezliyor.

Onların evinde kalıyoruz ya biyerde artik elim bağlanıyor el mahkum 🥹

Çocuğumla huzurlu bir evim olur umarım 

Bide torunlar için dediğin gibi olurlar belki ananeler ama maalesef dediğim gibi evlerinde kaldığımız için aynı evde hır gür ses boğuşma itiş kakış öyle olmuyor 

Hatta geldigimize bile pismanlar

0 oy
önce (80 puan) tarafından

Çocuğa gece dahi bez takma canım benim oğlum da 4 yaşın da hemen gider tuvalete bir aralar tutar gitmezdi son anda gider di o da yetisene kadar salardi yavaş yavaş öğrettim işte korkma endişe yapma ben buradayım rahat ol diye diye onu da öğrendi geceleri derin uykudayken yapar bu bence normal eğer gece uyumadan önce çişe götürmezsek normal bir durum benim annemde oğlumun altını bağlamami istiyor du fakat ben hiç baglamadim kafası karışır canı sağolsun yatak çarşaf halolunur sen ona anlat işte bende Babanda çişe gideriz çünkü büyükler kocaman olan senin gibi tatlı abiler de çişlerini tuvalete döker soyle anlat durumu o zamanla.anlar otur karşısında ellerini tut onun göz hizasında ol öyle anlat 

Herşeyi biliyor kız herşeyi 

Unuttum değip geçiyor 

Bezide annem taktiriyor yataga siniyir geçmiyor kokusu diyor 

önce (5,040 puan) tarafından

Alez yok mu yatakta

Yok salonda yatıyoruz biz

Alezide kabul ettiremem genede geçirir o falan der

0 oy
önce (1,297 puan) tarafından

Benımkı 3 buçuk yaşında sureklı ben temizliyor dün artık bunu bana gorevım gıbı düşünmeye başladı ne yaptıysam sılmıyo temızlemıyo ıllla anne sen sıleceksın dıyo artık dedım sılmıyorsan cıkmıycaksın banyodan kaç gündür ugrasıyotum yenı yenı ustlendı bıraz bıraz oy iğrenmeye başladı kendı kakasından

Kız sen büyükten bahsediyorsun galiba onu zaten hep ben temizliyorum bitince çağırıyor onu şimdi hiç yapamaz

Valla  ben çok pişmanim ona bırakmadıgıma sımdıden öğret yoksa benim kı gıbı reddeder

Bıde seneye subyene gıdecek orda ogrenmıs olması gerekiyor ogrenmeyenlerı almıyorlar

Bizimkide banyoya gırınce bütün sıvı sabunu döküyo üstünü ıslatıyor banyoyu şu altında bırakıyı mecbur basında beklıycez başka caresı yok bıde tuvaletın ıcıne atınca oranın pıs mıkrop oldıgunu öğretmen gerek

Her haltı biliyor ama yapmıyor 

0 oy
önce (14,903 puan) tarafından

Her çocuk farklı 🌸

Benim kız iki buçuk yaşında bıraktı bir yıl olacak 

Oğlum ikiye girecek korkutuyor beni biraz takmıyor çünkü dediğin gibi bağımsız bir çocuk 

0 oy
önce (1,727 puan) tarafından

Kardeşi var mı. Ben hamile olduğumdan beri kızım öyle büyüğünü de yapıyor. 4.5 yaş 

Yok kardeş 

önce (1,727 puan) tarafından

Bizimki kıskançlıktan her yolu deniyor 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 197 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Vinking (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.