0 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,575 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar 4 5 gündür bebeğim çok huysuz ağlıyordu yeme içmeden kesilmişti bizde diş sandık bugün acile götürdük doktor bademcikleri şişmiş kulak enfeksiyonu var dedi fakat ateşi yok cok halsiz bir kaç adım emekler uzanır doktor dedi o kadar bağışıklığı düşmüş ki tepki vermiyor enfeksiyon bildiğim kadarıyla ateş yapar bizde ateş yok uyuduğu zaman aşırı derece terler saçları su gibi oluyor bademcik kulak enfeksiyonu terleme yapar mı kötü birsey var diye korkuyorum demin bir yazı okudum anemi olan cocuklarda terleme yapar doğru mu bu cocuk doktoruna randevu aldım fakat 15 gün var

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,474 puan) tarafından

Terleme yapar oğlumda yapıyordu, antibiyotik ateş düşürücü kullanıyorsan etkisini göstermişse ateş yapmaz.ama bazı cocuklarda iç ateş olurmuş o nasıl olur bilmiyorum bu arada 15 gün varsa , sağlık ocağına götür bence 

önce (1,575 puan) tarafından

Bugün başladık 1 ölçek içti gün içinde 37 çıkıyordu kızımdan hatırlıyorum 40 kadar cıkarsın 1 yaş komtrolümüz var götürürüm

-Reklam-
0 oy
önce (163,723 puan) tarafından

bademcik agizda koku yapiyo ates yapiyo surup verdiysen o terletmistir istahsizlik yapiyo kulakda kizariklik agri yapiyo

önce (1,575 puan) tarafından

Ağzı kokmuyor bebek daha demin baktım baya kapanmış 3 gündür terlemeye başladı inşallah bu hastalıktan dolayıdır 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
+1 oy
3 cevap 60 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,763 soru