0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (644 puan) tarafından

Kızlar yarın olacağım inşallah tavuk haşlama yesem diyelim ki içindeki tavuğu da yiyebilir miyim? Veya şaire corbasindaki tahillari vs ? Neler yiyebilirim

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

ilk gun tuvalete cikana kadar corba komposti yada petibor veriyorlar hastanede. tuvalete ciktiktan sonra ister kebap ye ister bamya  ye ister lahmacun ye ister ekmekarasi ye ne istersen ye:) ama benege gaz olmamasi ici karnbahar brokoli bohut kurufasulye bi sure yeme  sen yersinde gaz bombardimani olursunuz

önce (644 puan) tarafından

A onlar mı veriyor biz mi goturmeliyz

yastane verir canim yatiyosun sinucta . ameliyattan cikinca bikac saat sonra yemek getirecekler yani corba yada petibor falan. yanindaki refakatciye de hastanede pisen yemekten gelir. ertesi sabah da kahvalti getirirler ikinizede. sonra 10 gibi 11 gibi sabah taburcu olursun. devleti bilmem ozellerde boyle. bence devlettede oyledir heralde

Yok özel hastane ama ben ihtimale karşı götüreyim  yanımda veya annem felan getrsib haşlama vs dmi sonuçta sanırım getrdikleri şeyler doyurucu değil

önce tarafından düzenlendi

doyurucu olmasına gerek yok zaten öyle tıkabasa zaten yiyemezsin zaten yedittirmezler🤣

-Reklam-
0 oy
önce (5,153 puan) tarafından

Ne istiyorsan ye canım ne fark eder ki? Kabız olma yeter

Anladım cnm 

0 oy
önce (13,525 puan) tarafından

Ay ilk mi canım sağlıkla kucağına al inşallah. Yarın ablamında doğumu var 😊 valla ilk bi kaç gün biraz dikkat et kabız olmamaya çalış ama tavuksuyu çorbasındaki tavukları ye tabi şifa olsun. Bana kayınvalidem kellepaça yapmıştı 1 hafta sırf onu yedim hem iyileştim hem sütüm oldu. Hastaneye sek kahve götür su kaynatmak için makinan varsa al küçük kahve makinalarından. Bol su bitter çikolata pipet al yanına içimi kolay oluyor yatarken. Direk dikleştirmiyorlar çünkü. Komposto al. Kuru kayısı kuru incir hurma. Yiyebilirsin dedikleri anda hep bunlardan yedim ben hemen tuvalete çıktım

0 oy
önce (7,301 puan) tarafından

Ihlamur biskuvi yogurt corba veriyorlar gaz cikana kadar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
14 cevap 603 göst.
17 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 224 göst.

Kategoriler

1,481,555 soru

24,239,138 cevap

339,863 kullanıcı

...