0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (849 puan) tarafından

7200 TL indirimli fiyatı diyor birde ya ne demek bu fiyat ameliyat değil sadece USG de organlarına falan bakılıyor iyice sçtı batirdilar bunlar devlettede randevu yok ne yapicam bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(1,005 puan) tarafından

Devlette hamile kaldığını öğrendiğin andan randevu alman gerekiyor yoksa bulunmuyor hastaneler sürekli takipli olan hastalarına öncelik vermekte haklılar bence.Ozel için 7000 bence çok normal 6 sene önce ben 1000 TL vermiştim her sene asgari ücrete vb zam geliyor adamlara gelmesin mi makul yani şuan bir ayakkabı bile 3000 den başlıyor 

(849 puan) tarafından

Yani asgari ücrete gelen zam dan daha fazla bence bu zam hiç normal değil bu paraları kazanmiyorki insanlar bu parayı versin 

-Reklam-
0 oy
(2,151 puan) tarafından

Bence çok değil bende yaptırdım devlette randevu bulamadım 6000 TL verdik 1 saatten fazla baktı 

(849 puan) tarafından

Yani sizin bütçeniz var demekki  benimde çok şükür var Yok değil ama eşim calismazsa yok yani ama çok yüksek yağ için bu rakam normal değil bence birde indirimliymis

(2,151 puan) tarafından

O konu da haklısın bak herkesin bütçesi karşılayamıyor benim doktorum detaylı ultrasonu yaptiramazsam diye başka alan açmıştı orası da detaylı bakmıştı bana da doğum ücretleri fazla geliyor 

(849 puan) tarafından

Bence hepsi fazla canım ultrason bu sonuç olarak tedavi uygulamıyor sana en fazla muayene ücretinin bir tık üstü olmalı 

0 oy
(1,291 puan) tarafından

İlk kızımda özelde yaptırdım şimdi 2. Ye hamileyim maalesef fiyatlar uçmuş bende geçen hafta şehir hastanesinde yaptırdım

(849 puan) tarafından

Hangi şehir hastanesi canım perinatolojidemi yaptirdin

(1,291 puan) tarafından

Evet perinatolojide kayseri canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (849 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 578 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.

Kategoriler

1,495,393 soru

24,429,255 cevap

352,325 kullanıcı

...