7200 TL indirimli fiyatı diyor birde ya ne demek bu fiyat ameliyat değil sadece USG de organlarına falan bakılıyor iyice sçtı batirdilar bunlar devlettede randevu yok ne yapicam bilmiyorum
Devlette hamile kaldığını öğrendiğin andan randevu alman gerekiyor yoksa bulunmuyor hastaneler sürekli takipli olan hastalarına öncelik vermekte haklılar bence.Ozel için 7000 bence çok normal 6 sene önce ben 1000 TL vermiştim her sene asgari ücrete vb zam geliyor adamlara gelmesin mi makul yani şuan bir ayakkabı bile 3000 den başlıyor
Yani asgari ücrete gelen zam dan daha fazla bence bu zam hiç normal değil bu paraları kazanmiyorki insanlar bu parayı versin
Bence çok değil bende yaptırdım devlette randevu bulamadım 6000 TL verdik 1 saatten fazla baktı
Yani sizin bütçeniz var demekki benimde çok şükür var Yok değil ama eşim calismazsa yok yani ama çok yüksek yağ için bu rakam normal değil bence birde indirimliymis
O konu da haklısın bak herkesin bütçesi karşılayamıyor benim doktorum detaylı ultrasonu yaptiramazsam diye başka alan açmıştı orası da detaylı bakmıştı bana da doğum ücretleri fazla geliyor
Bence hepsi fazla canım ultrason bu sonuç olarak tedavi uygulamıyor sana en fazla muayene ücretinin bir tık üstü olmalı
İlk kızımda özelde yaptırdım şimdi 2. Ye hamileyim maalesef fiyatlar uçmuş bende geçen hafta şehir hastanesinde yaptırdım
Hangi şehir hastanesi canım perinatolojidemi yaptirdin
Evet perinatolojide kayseri canım
1,495,393 soru
24,429,255 cevap
352,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın