0 oy
309 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,955 puan) tarafından

Şimdi hanımlar ben 4.5 senelk evliym. 3.5 yaşında bir kızım var. Eşim benden önce 9 ay biri ile nişanlı kalmış sonra kendisi atmış. İlk bir kaç yıl sürekli konusu açılıyordu kızn. Kaynanam çok sevdiğinden flan bahsediyordu hep. Her neyse 2 senedr öyle konusu geçmez. Çünkü sert bir şekilde eşime ve Kaynanamgile uyarı verdim. Bundan 1 ay önce Eşim bana gösterdi bu kızın kocası eşime istek atmış . Eşim arkadaşları ile yemek yerken afiyet olsun gardaşm diyormuş. Küçük bşr yerde yaşıyoruz herkes birbirini tanır burda. Eşim o istek atınca kızda istek attı dedi bana. Neyse konu kapandı gitti öylelikle. Geçen görümcemin oğluna kızın kocası istek atmış. Görümcem de dedi eşini de takip etmiş. Eşimin bir ara duvarı açıkmış. Pazar da da sürünerek geçti. Tabi bunu duyan ben durur muym. Şimdi dün tartıştm. Ablasnn gelip bana hala niye anlattığı sordm. Oda slak bunu da mı anlattı anlatma dedim dedi. Bu kız bu cesareti nereden buluyor dedim. Şimdi ben bu kıza yazsam bütün ilçe ye rezil etsem haksız mıym dedim. Yaparm da yani kimseden korkum yok. Eşinin akrabalarını tanıyorm. Kızın yengesi de benm köylüm. Biliyor Yapacağımı. Bizi de rezil edersin faln dedi. Hayır 1 senedr zatn hastalık ile uğraşıyorum bşde bu çıktı başıma. Ben senden duymak istiyorum neyse dedim ablan dan bir şey duymak istemiyorum. İsterse başka yerini ellesn kız hani sürtünerek geçmiş ya bunu dedim ablan demeyecek. Sende bir şey olduğunda onlara demeyeceksn dedim. Herkes evli barklı çocuklu. Gerçekten dünden beri kıza yengesine yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Görümcem de patavatsızdr ağzında laf hiç durmaz. Şimdi ben yazsam akrabalarına haklı mıym haksız mıym.?

13 Cevaplar

+3 oy
önce (1,334 puan) tarafından

Önce o kızla siz konusun devamı halinde olayın büyüyeceğini söyleyin eğer buna rağmen yapmaya devam ederse o zaman gereğini yaparsınız

-Reklam-
+1 oy
önce (430 puan) tarafından

Ne slk SLK işler ya. ***** mı bu insanlar? Kadın unutamamıştır haysiyet sahibi değildir kocana istek atar, yakınlarına hatta eşine yani sana. Eee kocası neyın nesi? Bilmiyor mu eşinin eski nişanlısı oldugunu? Bildiği halde bu yakınlığı kuruyorsa anormal bir çift görünüyor 

önce (1,955 puan) tarafından

Bilmez olur mu ya o kadar da slak değildr her halde. Ben biliyorsam oda biliyordr. Yani eşim göstermese adamn istek attığını abartıyorsn derim. Ama kendim gördüm. Kızda sağlıklı değil koca da. Yoksa neden istek atıpta yemek yerken afiyet olsun gardaşm der

+1 oy
önce (4,602 puan) tarafından

Ne saçma bir durum hadi kadini anladım kocası ne alaka!? 

Ben olsam esime muhatap olmamasını soyler geçerim çünkü cok rezil olmaktan korkacak birileri gibi değiller. 

Eşim de öyle dedi. Sence bunları yapan rezil olacağını düşünür mü dedi. Pazar da sürtünerek geçerken annesi de varmış. Anasına ne diyeceksin ki. Kocasına ne diyeceksin. Eşin böyle mi yaptı diyeceksin.  Adam zaten aklı başında biri olsa istek atıp selam vermez

önce (4,602 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum bir de iftira falan atar boyle insanlar bence mesafeli davranin yeterli

0 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Hadi kadını bi nebze anladım da adam ne demeye yakınlık gösteriyor onu hiç anlamadım. Devam ederlerse sizin alnınız ak açık açık hepsiyle konuşun

Adamda da var bi anormallik 

0 oy
önce (6,777 puan) tarafından

ne yaşandıysa yaşandı bitti geçti. hani yolda görürsün ayıp olmasın diye selamlaşırsın geçer ama eklemek falan doğru değil. 

+1

Ayıpta olsn yani eşinin eski nişanlısını eklemek ne demek yani  

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Kocası bilmiyordur eskiyi 

Bence bilmeme gibi şansı yok ya. Küçük bir yerde yaşıyoruz. Bide eşimin yakın arkadaşı var o adamn da yakın arkadaşı . Ortak yakın arkadaşları var yani. Bence biliyordur  

0 oy
önce (160 puan) tarafından

Bence bir konuş dertleri neymiş hiç normal durmuyor bu durumlar

0 oy
önce (1,847 puan) tarafından

Afdersin o kız mal miki

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Haklısın canım ama bence kızla konuşma kendini nimetten sanar ve senin onu kıskandığını düşünür eşine söyle çıkarsın onları anlamadığım şey bu kızın kocası neyin kafasını yaşıyor iyi sen çizgini bozma dik dur ve bu kadar yıl sonra bu muhabbetler hoş değil bunu kocan idrak etmeli ergen ergen şeyler sen sıkıntı etmemeye çalış ama kimseye de fırsat verme 

0 oy
önce (2,091 puan) tarafından

Eşine iyi yapmışsın heketmiş dahada beterini yap asıl söylememiş olması güven kırıcı bu davranış bence, ne demek onudamı söyledi demek bu kız ayrıca bu cesareti nerden buluyor kocasına bak hele eşinle önceden nişan atmış birini gardaşım yazmık falan hayırdır 

Aşkım kapışmak sesiyle SIÇ AĞZINA ahahahah

0 oy
önce (1,549 puan) tarafından

Eşinden gizli konuşmaya kalkma karar alma eşinin buradaki tepsi hemen ikisininde isteğini reddetmesi suçlama eşini sakın normal konuş duygularını acıkca ifade et kavga etmeden ses tonunu yükseltmeden ikisini reddetsin bu kadar da olmaz 

önce (1,549 puan) tarafından

Hatta direk ikisini engellesin sakın kimseyle konuşma kimseye yazma sessiz ol sadece engelleyerek hayatınızdan hemen uzaklaştırın

0 oy
önce (24,928 puan) tarafından

Ben açık açık hayırdır eski nişanlın olabilir ama artık benim kocam senin arkadaşın olamaz derdim sanırım. aslında sakin bir insanım ve bence kıskanç değilim ama bunu her şeyden önce kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum 

0 oy
önce (6,101 puan) tarafından

Valla ne diyim haklisin 

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,238 göst.
+1 oy
8 cevap 344 göst.
+1 oy
6 cevap 343 göst.
13 Haziran 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Ayasa (1,309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,409 soru

24,237,259 cevap

339,731 kullanıcı

...