Arkadaşlar karar açıklanmış Ahmet’i öldüren cani ve tekme atan kişiye 24 yıl hapis diğer ikisine tahliye kararı verilmiş. Allah sorsun hesabını adalete güven kalmamış gerçekten. Bilen kişilere soruyorum bu iki cani 24 yıl yatıp çıkıcak mı herkes 10 yıl sonra çıkar yazmışlar
Gerçekten Adalet kalmamış sen tut el Bebek Gül Bebek büyüt tüm iyi terbiyeyi ahlakı eğitimine odaklan elin iyi yetişmemiş ** kopuğu da gelip senin pırlantani elinden alsın Rabbim diğer dünyada sorsun hesabıni
Tek duam 24 yıl yatsınlar, çıkacaklarını gün gebertilsinler....
Eşim diyor 10 Yıla yatmazlar 24 yıla da yatmaz bi kaç sene yatar çıkar Ve Eşimin koğuştaki arkadaşı 20 sene almış 5 sene yatıp açığa geçmiş şuan açıkta yatıyormuş o da infaz düzenleme Gelirse çıkar diyo adalet yok Kimisi elini kolunu sallayarak dışarı da suçsuz olanlar içerde çoğu 😏
10 yıl bile yatmazlar emin ol!!!
Benim asil şaşırdığım elleri kolları ne kadar uzunmuş. Bu kadar yer yerinden oynadı ama hakim onların lehine karar verebiliyor
En üst 24 yıl zaten, onu almaları bile mucize. 18 yaş altinda olduklari için yatarı malesef ki az, ailesi bu kadar gündeme getirmeseydi 24 yıl bile almazlardı ki.
☹️☹️☹️☹️☹️
Ağırlaştırılmış müebbet hapis yazıyor ama yanlış mıyım
18 yaş altı müebbet verilmiyormuş o yüzden 24 yıl diyorlar
Artık kasten adam öldürmede af ve indirim yok, ve maalesef 18 yaşını doldurmamış oldukları için 24 yıla kadar olan ceza 24 yıl olarak verildi en üst ceza verildi yani
Ülkemden kaçma sebebim bu çocugumuzdu silme sebebim ise bu karar olabilir o kadar sinirliyim ki küfür edecek kelimelerim Kifayetsiz kaldı beddua etmek işe yaramıyor ne halt edeceğimi şaşırdım
Anca o kadar yatar
Ne 10 yıl mı 10 gün sonra çıkmazlarsa iyi 😒
Suçlular dışarıda suçsuzlar içerde tutulur bizim ülkede bilmez misin arkadaşım ☹️
Allah sonumuzu hayır etsin çocuklara hiç güzel bir gelecek bırakamıycaz ona yanarım...
Tam bende Suçlular Dışarıda Sucsuzlar içerde yazacaktım Malesef Adalet yok Gercekten ama Post açan kişi 10 yıl sonra çıkarlar diyenler varmış sanırım şöyle söyliyim Eşim diyor 10 sene 24 sene değil 5 sene kapalı da Yatıp sonra açığa geçer dedi
İslam ı yaşasak ne güzel alacaktı cezasını. Dış kapının mandalı olan ben bile ölmesini istiyorum. Annesi Yaseminin düşüncelerini bilmek bile istemez insan. İçerdekiler baksa bari icablarına
1,482,477 soru
24,251,045 cevap
340,922 kullanıcı