0 oy
62 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (788 puan) tarafından

Kizlar kürtaj oldum 40 günün bitti fakat adet olmadim bu bı hafta sonra da hayırlısıyla umre niyetimiz var 29 unda. Doktora gittim dün doktorumdan adet geciktirici hap istefim oda rahmimi kontrol ettiğinde hala daha içeride doku parçaları olduğunu ve vücudunun bunu atması gerektiğini söyledi bu yüzden hap yazmadı bana tersine söktürücü hap yazdı fakat ben onu kullanırsam adetim umre gününe gidişinize denk gelecek diye korkuyorum ki denk gelir diye düşünüyorum onun yerine adet geciktirici hap aldım onu bir kere kullandım fakat az önce çamaşırlarımda çamurunsu lekelenme şeklinde kanama gördüm sizce adet geciktirme hakkında devam mı etsem yoksa kendi kendine sökülsün mü ya da yarın adet söktürücü hapı alıp kullansam hemen açar mı sizce ne yapmalıyım yarın adet olursam bir ihtimal yetişebilirim ama ertesi güne kalırsam gittiğimiz güne denk gelir ve umre ziyaretinin ilk günü adetli olurum bunu da istemiyorum

2 Cevaplar

0 oy
önce (240 puan) tarafından

Eger akıntın varsa smdı bır bardak soran suyu veya maydonoznsuyu yap ıc 

önce (788 puan) tarafından

Bilmeden hap içtim canım adet geciktirici hap kesildi ama afedersin çamaşırına camurumsu akıntı gelmisti bugün yapıp içeyim 

-Reklam-
0 oy
önce (788 puan) tarafından

Fikri olan yakmu kizlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
2 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 157 göst.
21 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyyg (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,703 soru

24,240,944 cevap

339,986 kullanıcı

...