0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (7,320 puan) tarafından

En az 21 gun en fazla 30 gun icinde reglim geliyordu  bu ay olmadim daha bir kac aydir 25 gun de bir oluyorum diye ordan hesapladim 9 gün gecikti ama 30 dan hesaplarsam 4 gun  gecikti gecen hafta carsamba kan verdim negatif bu sabah erken gebelik yaptim negatif sizce kac gun daha beklesem kadin doguma gitsem regli olmuyorum gebe degilim diyetisyene basladim beni hamile gibi degerlendirip listemi ayarladi kafam cok karisik acikcasi oglumda 17. gunde pozitif olmustu bu ay bitene kadar beklesem mi 

3 Cevaplar

0 oy
(32,309 puan) tarafından

Bi kontrole git istersen gecikme neyden kaynaklı olmuş anlaşılır 

(7,320 puan) tarafından

Oglum 7 gun gecikmede kanda negatifti 17.gunde pozitif oldu o yuzden cekiniyorum canim 

-Reklam-
0 oy
(550 puan) tarafından

Regline yakın zamanda kan vermişsin ve negatif çıkmış pozitife dönme şansı yok. Regl gecikmenin sebebi gebelik değil anlayacağın üzere. Bana soracak olursan gebelik yoksa gecikmeleri ciddiye almaya değmez. Hangi kadın gecikme yaşamıyor ki? İlla 2-3 yılda bir bile olsa gecikmeler yaşanıyor

(7,320 puan) tarafından

Evet canim negatifti tarlusal yazdiriyim diye 10 gun daha  bekledim kadin doguma gittim 81.23 pozitif oldu 

(550 puan) tarafından

Oldukça şaşırtıcı gecikmenin 7. Gününde negatif çıkması 🫤🤔🙄 hani HCG nerden baksan en az 6-7 olmalıydı

(7,320 puan) tarafından

Gec dollenme olmus canim doktor oyle dedi hatta ben emin olmak icin bir hafta bekledim.tekrar kan verdim 2000 lere cikti 1 hafta sonra hem bebek hem kese gordum reglimi bebege gore duzenledi doktor dogumumda ona gore ayarlandi

(550 puan) tarafından

Anlıyorum canım. Beklenen regl tarihinden bir kaç gün önce yumurtlama+ilişki olduysa test verdiğin güne kadar bi 10 gun yapıyor 10 gunluk bir embriyo da kana yansımış olmalıydı. gecikmenin üstüne yaşanan ilişki sonrası hamile kalmış olabilir misin bilmiyroum hayırlısı artık Allah nasıl isterse öyle oluyor 😁 benimkiler de geç döllenme. Beklenen tarihe bir hafta kala döllenme oldu ikisi de. İkisinin de kan testini 11. Gun verdim benim hep gecikme olıyrodu çünkü güvenemedim bu gün yarın belki regl olurum diye 10 gun bekledim

(7,320 puan) tarafından

Bende bekliyorum canim artik adet mi olcam hamile miyim bir an once ortaya ciksin istiyorum belirsizlik yoruyor insani

0 oy
(4,721 puan) tarafından

3 ay boyunca duzensizlik olursa kontrol gerekir diyor doktorlar 

(7,320 puan) tarafından

Bebek istiyoruz  canim bir sikinti olmasindan korkuyorum

(4,721 puan) tarafından

Çoğu doktor 2 yil denemediysen kontrol bile etmek istemiyor hemen gebelik oluşmayabilir bekleyin biraz

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 190 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aylinece (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
3 cevap 326 göst.

Kategoriler

1,483,108 soru

24,259,353 cevap

341,380 kullanıcı