25 büyük olur mu acaba
onu kimse bilemez benimki 3 yasinda 26bucuk arkadasiminki 3 yasinda 23 giyiyo degisirki her cocukda
Yaa kızım 1 yaşın da 24 vicco spor tam oldu ben de ilk bahar da giydirmek için aldım değiştirsem mi
1 yaşında 24 ise baharda 25 olmayabilir 6 ayda bir ayak numarası değişiyor.
Kızım Ocak sonunda 3 yaşını dolduracak 25 numara giyiyor şuan.
23.24 giyiyor uç buçuk yaşında benim kız
Kızım 3 yaşında şuanda 27 giyiyor. O biraz çocuğun ayak yapısıyla alakalı. Her şeyi bu kadar kıyaslamayın. Hepimizin ayak nunarası aynı mı?
Zaten ben kıyaslama yapmıyorum İlk defa spor ayakkabı aldığım için sormak istedim 25 numara aldım kızımın ayakları biraz büyük ve tombul olduğu için çocukların ayaklarını sıklıkla büyüdüğünü bilmiyorum O yüzden bilenler yardımcı olur diye sormak istedim
Benim kızım 28kasimda tam 3 yasinda olucak ayak numarası 24 giyiyor
çocuğun ayağı kaç cm ölç ona göre al.
Kızım 4.5 yaşında 28 29 gidiyor ama ayak uzungudundan değil kızımın ayakları top gibi olduğu için büyük alıyorum malesef. Onu sen deneyip alacaksın
Ayakkabıdan ayakkabıya bile numara değişiyorsa bebekten bebeğe çocuktan çocuğa nasıl değişmesin? Benim kızım üç yaşında ayak numarası 25 geçen gün 26 numara ayakkabı da oldu.
18 aylik kızım 23 kullaniyor
O çocuğun ayak yapısına göre değişir benim kız 17 kilo 3.5 yaşında 25 giyiyor cılız bi cocuk ama ayakları Taraklı olacak heralde ayakkabıcı öyle demişti
2 yasa büyük oluyor canım
1,490,943 soru
24,365,603 cevap
347,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın