0 oy
50 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

Arkadaşlar doğum yapalı 18 gün oldu bende bebekte grip olduk ne yapabilirz acilde ilaç verirlermi emziren anneye yada 18 günlük bebege yaparlaemı maskeyle emziriyorum ama galiba sütümden geçmeye başladı onada sağlık ocagı hiçbişey yazmadan gönderdi

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,137 puan) tarafından

Canım En fazla bir Parol ağrı Serum yaparlar O da fazla bir yaralı olmaz nane limon içebilirsin limon ve ilik su kemik suyu çorba kelle paça çorbası içebilirsin

Bağışıklığını güçlendirecek şekilde beslenebilirsin ki toparlanasın  ilaç kullanamazsın Ben çocuklarım da hepsinde yaşıyorum emzirirken soğuk algınlığı Bir de bol bol dinlenmelisin

-Reklam-
0 oy
önce (12,308 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bol bol emzir sen sütten hastalık geçmez. Bebeğe hiçbir şey yapmazlar sanada bi parol yazarlar en fazla, bide antibiyotik. Yine de gidip bir görün dr.a

0 oy
önce (4,611 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sütünden grip gecmez aksine antikor gecer. Yapacağın el hijyenine dikkat etmek cok yakin temasta bulunma biraz opmeye ara ver 1 diş sarimsagi minik minik dogra bal limonla karıştır suyla yut bu da hem sana hem bebege şifa olur ıhlamur nane limon icebilirsin camları mutlaka ac ev havalansın 

Bol bol emzir anne sutu en guzel ilac. Eger bebek tıkanırsa mutlaka hastaneye götür hava verilebilir

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Serumtaktır  bende emziriyorum dün taktırdım şimdi iyiyim 

0 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Kötüysen ilaç verirler. Bende doğumdan sonra kulak iltihabı geçirdim. Antibiyotik verdiler. Sende kötüysen verirler. Ama bebeğe ne yaparlar bilemiyorum. Ciğerlerinde problem yoksa serumla burnu tıkalıysa temizle derler muhtemelen 

0 oy
önce (265 puan) tarafından

Vermezler canım ya ben de tutum ilk doğum yaptığım zaman  hiç ilaç vermeliler o yüzden bol sivi tuket

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Siyah. Beyaz (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde oslem87 (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,595 soru

24,239,614 cevap

339,899 kullanıcı

...