PTT’den 10 Ay Boyunca Maaş Çekilmemesi
Maaşın 10 ay boyunca PTT’den çekilmemesi, bireyin maaştan vazgeçtiği şeklinde değerlendirilir ve maaş kesilir.
YANİ BEN SUAN 3 AY OLDU ÇEKMEDİM İHTİYACIM OLMADİ ÇÜNKÜ BİRİKSİN DEDİM YENİ YENİ HARCAMAYA BASLİCAM CEKMİCEM TABİ KARTAN ALIŞVERİŞ YAPCAM BİR SORUN OLURMU KARTAN CEKMEMMİ LAZİM YANİ
Çek bence riske atma paran yanında olması iyidir hayat ne olacağı beli olmaz
Çekte nereye koycan en güzeli hesaba atmak borç var kart kullanmıyorum ama
Trenyoldan sanal altın al borcun varsa ben aliyodum bı ara sorun yaşamadım
Çek, altına yatır, kenara at. İhtiyaç anında çıkarır kullanırsın.
En azından ihtiyacın olana kadar paran erimez.
Başlığı da düzeltmen lazım, içeriği açıklamadığı için kapatılır.
benim bildiğim 6 ay çekmezsen para geri gidiyor
Bunun nasıl bir aciliyeti var kız o nasıl başlık. Çek başka hesaba at ordan kartla harca riske atmaya değmez bence
PTT hesabıma yatıyor zaten yani ondan harcayıp kullanamaz mıyım illa parayı çekmem mi lazım 10 ay demiş orayı anlayamadım büyük ihtimalle siz de anlayamadıniz
Tamam 10 ay kısmını anlamadın Okey şöyle yap diyorum başka bir hesaba at ki riske atma parayı ne gerek var
Atamıyorum işte atamıyorum bankaya blokeliyim
Ayy şuan seni anlamakta ciddi zorlanmıyorum 😂😂 hem 3 ay ihtiyaç olması diyorsun ve bankaya blokeliyim diyorsun nasıl istersen öyle yap bacım para senin paran
Neyini anlamadın anlayamadım ki zaten borcum var bankaya o yüzden dedim ki ptt'deki param ihtiyacım olmadığından birisin dedim en azından ona el koyamıyorlar ya çekmeden karttan harcarım dedim şimdi de böyle bir yazıyı okuyunca kafamda soru işareti kaldı en kötüsü altın yaparım yani sanal kart var paycell diye ona da güvenemiyorum
Çek baska bankadan para card al oraya yatir
1,489,362 soru
24,343,052 cevap
346,129 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın