0 oy
174 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,934 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız 

Biz bu ara biraz iyi değiliz ya bebeğim ve çocuğum hastaydı 8 gün yatış yapıldı ve bu esnada hastanede bebeğim süreki kucağımda ayağımda yanındaydı 

Ve biz iki gündür eve geldik asla durmuyor odadan çıkınca çığlık atıyor ben bunu nasıl atlatacağım ya

Bilmiyorum stres mi yaptım addetim de 2 gün geçti çok kötüyüm ya ne yapacağımı bilmiyorum ne yapabilirim bebeğimi nasıl düzelteceğim tamam önceden de arkamdan sürekli emlekleyerek geliyordu ama bu kadar ağlamıyordu ev soğuk iki odanın peteğine açtım sırf hasta olmasın diye bu defada asla durmuyor abisi sürekli yanında ama beni istiyor 10 aylık 

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,182 puan) tarafından

Abisinden bir kez bile dayak yediyse böyle ambulansa bağlayabiliyorlar, benim kız da 10,5 aylık, abisi hırpalayarak sevdiği sarıldığı için çocuk kaos yaşıyor, haliyle yanında abisi ya da babası da olsa beni istiyor.

Bir de bu aylarda gözleri yeni yeni netleşiyor, gittiğini idrak edebilmeye başladı. Geleceğini biliyor ama gitme kavramı ona yabancı. O yüzden yapabildiği tek şeyi yaparak yani çığlığı basarak seni yanına getirmeye çalışıyor.

önce (5,934 puan) tarafından

Kuzum abisi asla daha vurmadı hata ben bebeğe kızıyormuş gibi yapınca bana kızıyor kardeşime kızma diyor onu çok seviyor ama işte bu 10 gün içinde hep hastanede kucağımda olduğu için şimdi asla beni bırakmak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor düzeltecek mi bilmiyorum 

önce (2,182 puan) tarafından

Rahat ol, o annesini istiyor sadece. Yavaş yavaş yere bırakıp tekrar kucağına alarak ve bunu zamanla daha uzun sürelerde yaparak aslında aşabilirsin.

Oğlum prematüre bir bebek, şu an 22 aylık ama daha yeni yeni kucağı bırakıyor. Kızımı kucağıma alınca ama o isteği depreşiyor, gelip sarılarak biraz teskin ediyorum, unutuyor.

Ağlamasın diye onunla konuşa konuşa uzaklaşıyorum genelde, etki ediyor.

Birebir dediğini yapayım canım Allah razı olsun 

İnan çok zor iki gündür hiçbirşey yapamıyorum sürekli ağlıyor kucak istiyor 

Allahım şeninde yardımcın olsun iki tane küçük daha zor 

-Reklam-
0 oy
önce (843 puan) tarafından

Canım zor bir süreç ama çok normal ayrılık kaygısı yaşıyor seni görmeyince yok oldun sanıyormus benim oğlum 13 aylık yeni yeni azaldı en azından beni gormeden bı odada 5 dk durabiliyor :)

önce (5,070 puan) tarafından

Benim ilk kızım böyleydi temas seven bir çocuk simdi 4 yaşında halen çoğu zaman yalnız durmayi sevmez

önce tarafından düzenlendi

Çok zor ya öyle önceden az çok iyidi de şimdi baya kötü ya

önce (843 puan) tarafından

Benim de İlk oğlum çok rahattı kendi kendine oynar beni pek aramazdi peşimden ağlardı ama bu kadar da değil bu yanında oturuyorum sorun yok ama kapıyı geç ayağa kalktığım gibi ağlıyordu ama azalıyor zamanla şuan bı tık daha iyiyiz iste

önce (5,070 puan) tarafından

Çok normal canım her çocuk bir değil. Bende aynen dediğin gibi daha çıkmadan popom yerden kalktığı gibi ağlardı :) aylarca koltuğa bile oturamadim ona bile izin vermiyordu paçama yapışıp ağlıyordu.  

Kızlar benimde ilk oğlum böyle değil di ama bu ayağa kalktım mı çığlığı basıyor şimdi abisiyle oynuyor ben bi girsem ambulans gibi bağırmaya başlıyor 

0 oy
önce (23,827 puan) tarafından

Bu aylarda normal şartlarda bile öyle olur bebekler. Hele ki günlerce hastanede kalmışsınız. Daha çok düşmüştûr sana. Zamanla biraz düzelir. Ama yine de böyle devam edecek uzun bir süre. Özellikle kendi yuruyene kadar. Yürümeye başlayınca ilgisi biraz daha senden kayar. 

Çok zorlanıyorum ya bügün evi temizleyene kadar canım çıktı odalar sağuk hep peşimden gelmek istiyor ya

Zor bacım annelik. Hakikaten çok zor 

O kadar iyi anlıyorum gittikçe annenin değerini adla hakları ödenmez gerçekten 

Aynen öyle. Annelik zor falan derlerdi. Ben de kolay değil falan diye düşünürdüm de bu derece zor olduğunu bilmiyodum😃 çok şükür halimize yaramazlık yapabiliyorlar. Sağlıkları yerinde. Şükür 

Rabbime binlerce kere şükürler olsun dediğin çok mantıklı en azından canları sağ sağlıklı ki yaramazlık yapabiliyorlar

0 oy
önce (4,734 puan) tarafından

Insallah benim oğlumda oyle olur 9 aylik tum gün ben bakıyorum ya biraz arkamdan ağla yabancılara gülüverir kucaklarina gider  sanki biz evde ikimiz değiliz çok sosyal cocuk

Kız çok zor aman Allah kimseye göstermesin düşün ful sana yapış hep ağlar

önce (4,734 puan) tarafından

Ben anaci olsun.istiyorum annemi.istiyorum diye aglasin 😊

Benim büyük olanda asla kimsenin yanında durmaz annem annem der ama bak kardeşi hastaydı yatırdık oda yanımızda kalmak zorunda kaldı zaten hastaydı tam hasta oldu onuda yatırdılar

0 oy
önce (10,143 puan) tarafından

Benim kızda aynı abisiyle asla anlaşamaz oğlan rahat vermiyo nereye gitsem ağlar cözüm bulamadım 

Benimkiler oynamayı çok seviyor ama ben odadan çıktım mı çığlık atıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hasret12323 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 983 göst.
0 oy
10 cevap 269 göst.
0 oy
6 cevap 256 göst.