0 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,572 puan) tarafından

İyi geceler kızlar, eşimle çarşıya yada bi yere çıktıktan sonra yada sosyal medyada fotoğraf paylaşınca, daha sonraki günler kavga ediyoruz denk mi geliyor acaba bunun sebebi nazar mı? 

Sizde de oluyor mu böyle ? 

Geçen gün annemlere gitmiştik arkadaşımla karşılaştık aran nasıl eşinle falan diye sordu, iyi dedim bende bi gün sonra kavga ettik eşimle.

Dün kaynanam geldi eşim yemek yiyordu tabakta yoğurt bırakmış, kucağında oğlum vardı bende kalmasın diye yedirdim ona, kaynanamda heh böyle bak oğluma falan dedi aynı gün tartıştık yine.

13 Cevaplar

+1 oy
(202 puan) tarafından

Herkese oluyordur eminim her şeye nazar demek biraz saçma geliyor ama böyle çok denk geldim genellikle kızımı paylaştığım ya da biri övdüğü zaman düşüyor sebebsiz gece ağlayarak uyanıyor . Ateşleniyor yani nazar da olabilir nazar duası okuyun bol bol 

(1,572 puan) tarafından

Ya ben ben nazar olduğunu düşünüyorum, uzun süredir hiç kavga etmiyoruz diye aklımdan geçse bile bi gün sonra kavga ediyoruz. Ayetel kürsi olurmu acaba nazar için ne okumalıyım 

(202 puan) tarafından

Ayetel kürsi yi de okuyun ama nazar duası var internete yazıp bulabilirsiniz ister üzerinizde taşıyın  ister evinizde bir yere asın 

-Reklam-
+1 oy
(2,241 puan) tarafından

Tabi ki nazardan, mezardakilerin yarısı nazardan diye hadisi şerif var.

Seven sevdiğini saklasın ya.

(6,873 puan) tarafından

Kimse de paylaşma madem dememiş :) Ya küçücük çocukları, canınızı ailenizi nasıl paylaşırsınız ben çok şaşırıyorum. "E ama benim profilim herkese kapalı" Öyle bir şey yok. Birkaç ekran görüntüsüne bakar. Elden ele elden ele. Sonra bir bakmışsın küçücük kuzun tanımadığın elin alemin galerisinde. 

(208 puan) tarafından

Ben kızımı sosyal medyada paylaşmıyorum ama dışarı çıkardığımda 5 kişiden 2'si çevirip sevmek istiyor. 

Maşallah diyen de var demeyen de. Bir de "babasına çekmiş herhalde" demezler mi, deli olurum😬

Ayet'el kürsi okuyup üflerim. Okuduktan sonra bebeği öpmemek gerekirmiş eşim öyle söyledi. Ama ben unutup her saniye öpüyorum. 

(6,873 puan) tarafından

Yaa bizde de şekil baba renkler ben :) Eşime benzetilmesi de hoşuma gidiyor, çok sevdiğim birine benzemesi güzel bir şey :) Maazallah ya fena bir kayınvalidem olsaydı da ona benzetilseydi :P

Allah her türlü nazardan kötüden korusun yavrularımızı. Çok masumlar, çook güzeller

(2,241 puan) tarafından

Çok tehlikeli ya, geçen ay çocukluk arkadaşım aradı ağlayarak, kızı var maşallah dünyalar güzeli, 6 yaşında.

Annesinin aynısı, güzelliği başına bela oluyormuş. Sokağa çıkamaz olmuşlar.

Eşinin ailesi de renk ve şekil olarak asla kızla benzemiyorlar ama sırf “bizden güzel nesil gelir” demek için kızı çekip çekip paylaşıyorlarmış, annesi kızıp olay çıkarsa bile durmuyorlarmış. Hatta eşi de olay çıkarmış ama iflas olmamışlar.

Şimdi kızın halaları ve hala kızlarının instasında falan kızın resmi dolu. Kızın olduğu postlar daha çok like alıyor diye de neredeyse her postu kızla atıyorlar.

Dedim polise şikayet et, o senin kızın. Kendini koruyana kadar koruyucusu ana babasıdır. Tekrar kaos çıkarmış, eşi tam destek vermediği için kıza halasıyız babaannesiyiz hakkımız diye çıkışmışlar.

Dün de haberi geldi, bir yıldır neredeyse her hafta enfeksiyondan yatış yapılıyor, 2-3 gün yatıp çıkıyordu. Yoğun bakıma almışlar.

Fotoğrafları paylaşıldığı her an hastanede bu çocuk, dua edin demekten anasının dilinde tüy bitti.

Şimdi bu çocuğa bir şey olsa kim verecek hesabını? Nazar olduğu aşikar.

İnşallah babası da iyice uyanır da rest çeker.

Paylaşmayın çocuklarınızı. Maşallah demiyorlar. Deseler bile maşallahların maneviyatı imrenmelerini geçemiyor.

(6,873 puan) tarafından

Oyy ben ne okudum :/ Allah acil şifa versin. Kolaylıklar diliyorum annesine, hayatı boyunca kuzunun güzelliğini korumak zorunda :(

0 oy
(4,724 puan) tarafından

Biz de hastanelik oluyoruz hic şaşmaz normalde agri kesici bile kullanmayız sosyal medyada fotoğraf paylaşalım ya birimiz yanıyor ya fenalaşıp serumluk oluyor. O yuzden 2 yildir falan sosyal medyada tek nir fotoğraf paylasmadim

Hatta bir gun denize gideceğiz benim ayağıma cay döküldü sosyal medyada bir sey de paylaşmadım diye şaka yaptim kardeşim ben paylaştım dedi biz sok fotoğrafı paylasmis 5 dk sonra ayağıma cay termosu açılıp döküldü yani sok olduk

(1,572 puan) tarafından

Sizinki daha kötüymüş Rabbim beterinden saklasın

0 oy
(7,217 puan) tarafından

Bn geçen hafta çocuklarımla tek çıktım fotoğraf çektik attım Instagram a hiç sebepsiz kızım kardeşini kucağına almaya çalıştı parmağı altta kaldı içi geçti elimden su gibi kaydı bayıldı resmen 

Bide kızımın saçları gur ve dalgaliydi bn çok süsledim kızımı  hep saçlarından bahsederdi malum kişiler gözleri çıksın kızımın saçı saç kıran oldu saçları seyreldi 

Cook çok üzüldüm artık paylaşmama kararı aldım diyeceklerim bu kadar 

(1,572 puan) tarafından

Çok kötü olmuş İnşallah eski haline döner saçları

(7,217 puan) tarafından

Ay inşallah cnm valahi ben görünce bile çok üzülüyorum kötü oluyorum yani nazar insanın mezara deveyi kazana götürürmüş ben çok inanıyorum buna

0 oy
(111 puan) tarafından

Ben nazara inanırım ama tartışmak nazar olmaz, nazarın iki çeşidi var 

1. Nazara gelen kişi halden düşer günden güne kötü olur 

2. Kemiğe vurur ölür hatta kuranda bile var 

Ama sizin gibi durumları yaşayanlar kötü enerjiyi çekiyorlar, o enerjiyi çekmeyin. 

Haset edenlerin gözü vardır derler size haset eden kişileri bilirseniz onlara sürekli kavga ettiğinizi söyleyin felan zaten haset dolu insanların gözlerinde ses tonlamalarından bile belli 

(1,572 puan) tarafından

Kötü enerji nasıl çekilmiyorki var mı bi yolu:)

(111 puan) tarafından

Paylaşınca nazar değer mi acaba demeyin paylaşın gitsin, onca fenomenler hamile kalır kalmaz paylaşıyorlar takı doğuma kadar daha bebeklerin kırkı çıkmadan paylaşıyorlar maşallah tombul felan ama onlar asla o kötü enerji frekansını çekmiyorlar o yüzden de nazar değmiyor, 

0 oy
(129 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yani buradakiler beni tanımıuo nazar değmez diye düşündüm kızımı geçen attım gözleri de mavi lavinimin bide Allahım esirgesin onu tatlı bi bebek aynı gün yüzüne mama döküldü bütün irmikli mama kızın gözünün içine girdi tavuğun göz perdesi gibi oldu kızın gözü anında sildim resmi korktum

Onun haricinde evet bende kaynanam iyi bişeyimixi görsün anında kavga ederdik

(1,572 puan) tarafından

Ay kıyamam geçmiş olsun, Maşallah mavişe 

(129 puan) tarafından

Teşekkür ederiz ♥️🌸

0 oy
(3,302 puan) tarafından

Benim kızıma oluyor. Ne zaman fotoğrafını paylaşsam özellikle birkaç kişi var sosyal medyada değil aile ve arkadaş gruplarında kızıma birşey oluyor. Ya gözü çapaklanıyor ya kafayı vuruyor ya düşüyor. Nazara inanıyorum var nazar. Ama bu sıralar azaldı belki biraz daha büyüdüğü için bilmiyorum ya da daha az paylaştığım için. Artık çok fazla paylaşmıyorum çünkü. 

0 oy
(507 puan) tarafından

Cevrende gözü çok kötü biri vardır bence önce onu tespit et.benim kendi gözümün önünde bir arkadaşım dolu şarja op iyi seninde şarj fulmus dedi telefon kapandı bozuldu,ve kızın gozu çok kem maşallah dediği üç gün yaşamıyor,paylaşma kimseye anlatma kardeşim yazık huzurun sağlığın giitmesin.kocamda bizim çocuğun fotosunu paylaşıyor 100 kişi yok takipsi çocuk gece ağlama krizlerine giriyor.sildiriyorum.insanlar bazen senin gulumsemeni bile istemiyorlar huzurunu bile kiskaniyorlar.

0 oy
(4,623 puan) tarafından

Ben oğlumu ne zaman yakından çekip paylaşsam oğlum ya yataktan düşüyor ya da bir yer çarpıp morarip sisiyordu nazar vardır doğrudur bacım 

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Bacım bu normal nazar degil oğlum doğdu doğalı 4 defa sarı alana gittik acilleri saymıyorum bile halen hasta kendine gelmiyor cocuk erkek cocukları hassastır hasetlik eden cok oluyor paylaşmama rağmen cocugumun başına gelmeyen kalmadı derin derin anlatmak istemiyorum gözleri cıksın diyorum bu kötü enerji onlara geri dönsün 

(1,572 puan) tarafından

Benim büyük oğlumun başınada sürekli bişey geliyordu bebekliğide çok güzeldi nazardanmış demekki, fotoğraflardan nazar değmiyor diye biliyodum 

0 oy
(6,873 puan) tarafından

Bacım çarşaf çarşaf sosyal medyaya koymayın o zaman ya :))

Hem istiyorsunuz insanlar sizi görsün hem de aman nazar değdi, n'olur yanlış anlamayın vallahi anlamıyorum ben şu fotoğraf paylaşmanın mantığını :)) Benim değil paylaşmak, güzel bir anı bölüp de aman fotoğraf çekelim demek bile aklıma gelmiyor :))

(5,728 puan) tarafından

Ya aynı bendede o var fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmiyor heralde anı yaşamak daha güzel 

Bazen diyorum telefonumda bari dursun çekeyim çektikleri de bi işe yaramıyor 😂 bi Antalya da yer köprü şelalesi mi ne vardı orda çekeyim dedim ışıktan anlayamadım video çekmişim

Benim çocuklar ve kocada saf saf poz veriyor bittimi diyorlar heralde çektim diom 😄 hâlâ izler izler gülerim 

(6,873 puan) tarafından

Ben çok güzel çekerim, fotoğrafçılık okudum çoook severim çekmeyi ama çocuğumu eşimi de çekip çekip paylaşmam :) Oğlumu her yaş gününde çekerim, yanında biz de tabii :) Özel günlerde çekerim anı olsun diye onu da sevdiklerimi albüme bastırırım

(1,572 puan) tarafından

Çarşaf çarşaf paylaşmıyorum :)

Bazen paylaşım yapıyordum fotoğraftan nazar değmiyor diye biliyodum 

0 oy
(5,728 puan) tarafından

Tabii olur nefis die bişey var . 1 kişi içini çekse baksa yeter

Kiminde eş yok kiminde çocuk yok

Kimi eşiyle mutsuZ. Kiminin maddi durumu yok..

Anne baba paylaşımında karşıyım ben 

Herkesin ana babasıda yok yada hayırsız

Benim zaten integram feln yok eşimdede yok

Ama bizde toplu bir yere gidince oluyor gecen akraba oturmasına gittik kalabalıktı biraz

Herkesin dilinde benim 4 çocuklu olmam 

Dünya üzerinde 4 çocuklu olan benim galiba 😂 bu durmaz 5 de yapar hele büyütmüş hepsini kocaman olmuşlar nasıl da güzeller dediler mi tmm 1 hafta evde huzur kalmıyor

Bunun için de 100 İhlas 100 nas 100 Felak 100 Ayetel Kürsi okursan çok iyi geliyor eve karşıda üflersen

Ben bazen 100 nas 100 Felak okuyorum 

(1,572 puan) tarafından

Allah korusun nazardan, hele bi Maşallah deyin deseydin ya. Bakara süresi açıyordum uzun süredirde açmıyorum etkilimi o da bilmiyorum

0 oy
(334 puan) tarafından

BEN DUN TİKTOKA GÖRDÜM BU SOZU VE GERCEKTEN BEN COK İNANIYORUM NAZARA VE KORKUYORUM 

NAZAR DEVEYİ KAZANA İNSANİ MEZARA KOYAR 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

BENİM KUCUK KİZİMA COK DEGİYO YAAA O YUZDEN EVDEN PEK ÇIKAMIYORUM 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,483,538 soru

24,264,409 cevap

341,704 kullanıcı

...