0 oy
76 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (107 puan) tarafından

Bebeğim 2 aylık. Evimiz 24-25 derecenin üstünde. Ne giydirmeliyim sizler ne giydiriyorsunuz

3 Cevaplar

0 oy
önce (166 puan) tarafından

1.6 tog uyku tulumu yeterli. Yok sa normal uzun kollu pijama giydir ev o kadar soğuk değilmiş ideal i 24 derece zaten. 

önce (107 puan) tarafından

İdeali 24-25  evimiz 27-28 lerde maalesef. Uykuda tabiki uzun kollu pijama giydiriyorum ama gün içinde ne yapacağımı şaşırıyorum bazen 

-Reklam-
0 oy
önce (585 puan) tarafından

Sizin evinizde yaz sıcaklığı devam ediyor heralde27-28, derece demişsiniz yorumda :) siz üşüyor musunuz? Ben olsam zıbın üstüne yarım okullu üst uzun alt giydirir gögüs ve sırtına bakardım gün içinde sıcaksa öyle giydirmeye devam ederdim soğuksa çok ince penyelerden uzun alt üst giydirirdim. Burda en önemli referansın bebeğinin gögüs ve sırt sıcaklığı. Doktorumuz öyle önermişti. Küçük üşür diye kalın giydirip terletirsen hasta olur. Oğlum 15 günlüktü eylül doğumlu bu arada ve öyle bir sıcak oldu ki nefes alamıyorduk zıbın altına patikli alt giydirmiştim ona rağmen vücudu çok sıcaktı uyurken çok ince pike örtmüştüm sonra havalar yine mevsim normallerine dönünce uzunlara dönmüştüm tabi. Geceleri en iyisi uyku tulumu o da en fazla 1 tog giydirebilirsin üstte 1.6 yazılmis ama o 22 derece için senin evin o kadar soğuk değil. Gündüz de bebeğinin göğüs ve sırtını referans almalısın hele hala kundaklıyorsan 27 derecelik bir evde zaten kalın giyidirme bunalır.

0 oy
önce (4,784 puan) tarafından

Benimde öyle 1 tulum yada pijama takimi giyiyor ama uyku tulumu alcam battaniyesini aciyor 1.6 almayı düşünüyorum 2.5 çok kalın 1 çok ince

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 96 göst.
0 oy
12 cevap 328 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
9 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,482,096 soru

24,246,295 cevap