0 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kizlar ben 2 gündür yeni başladım doğum kontrol hapı kullaniyorum 2 gündür mide bulantısı baş ağrısı halsizlik beni mahvetti dün acilde serum taktirdim doğum kontrol hapı sizdede yan etki yaptimi microgynon hapın ismi 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Cevap verecek yokmu kızlar ya

-Reklam-
0 oy
önce (314 puan) tarafından

İlk zamanlar böyle olması normalmiş 1 2 aya düzene giriyor ama ben zlynda kullanıyorum hiç böyle bir yan etki vs yaşamadım daha devam ederse birkaç gün daha kullan değiştir istersen bende tek 1 2 ay vücut alışana kadar ara lekeler oldu bide düzensiz içtiğim zaman yani unutunca 2 tane alıyoruz ya o zaman ilk kez unutunca içtim 2 tane mesela o zaman kanama olmuştu 3-4 gün kadar sonrasında vücut alışınca daha hiçbir etki görmedim iyi geldi bana hatta 9 aydır kullanıyorum kızım 40 günlükken doktor başlattı adet olmadığım için başla dedi o zamandan beri 9 aylık oldu kullanıyorum ilk 2 ay sadece dediğim gibi lekelenme yaptı 3-4 gün kadar sürdü  birde aç veya tok karnına denedin mi belki açken veya tokken dokunuyordur

0 oy
önce (4,641 puan) tarafından

Hormanlari değiştirip size kendinizi hamileymiş gibi hissettirir yani normal 3 ay kadar bile sürebilir 

0 oy
önce (2,620 puan) tarafından

, Evet o hap Ben de kullandım Yaklaşık 3 sene İlk birkaç ay bulantı ve halsizlik vardı ama en çok bulantı oldu bende sonra geçti

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cennet_01 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 518 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 194 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tugrammiracim (2 puan) tarafından soruldu