Ben hep sütle yapardım bir gün evde süt bitmiş yoğurtla yaptım çok puf puf ve içi vanilya kokulu gibi oldu çok hoşuma gitti sizin de varmı lezzetli kek tarifleriniz ?
Ben süt tercih ederim. Sütü de köpürtüp koyarım vaktim varsa. Yoğurtla yapınca ekşi ve dibe çökmüş gibi geliyor bana kek😄 Revanide yoğurt kullanırım
Yoğurt daha iyidir
Özellikle poğaça da pamuk gibi oluyor
Yoğurt çok iyi gerçekten puf puf yapiyo eskiden hep yoğurtla yapardı yengem sütten daha güzel bide ben sütü ısıtıp koydum ılık şekilde o zaman da bı kabardı ama bilmiyorum oda sıcaklığında olması önemli galiba edindiğim için direk dolaptan al al yap oluyo
Ben keklerde 4 yumurta 2 kabartma tozu kullanıyorum çok çok güzel kabarıyor
Sütle daha güzel oluyor kim nederse desin
Ben hep yoğurt kullanıyorum kek yapınca daha güzel oluyor 🤗
yoğurtla yaparım ben
Hele de ev yogurduysa daha guzel oluyor ama ben yarim sut yarim yogurt yapıyorum genelde
Ben ılık suyla yapıyorum çok güzel oluyor. Hatta unu azalt nişasta ekle
Ben herzamn yoğurtla yaparım çok daha güzel ve yumuşak oluyor, yoğurt bitse sütle yaparsam yiyemem şu gün tabaklarıdaki boğazdan aşşağı inmeyen kek gibi oluyor 😅 birde kekte ben Kabartma tozu kullanmıyorum Karbonat kullanıyorum o da güzel bir tat veriyor ama şerbetli tatlılılarda kullanmam acı yapıyor
Yoğurtla daha iyi her zaman yoğurtla yaparım yoğurdun suyunu da koyarım
Benim yoğurtla yaptığım güzel oluyor, yengem sütle yapar onunda sütlüsü güzel oluyor heralde insanın eli neye alışırsa öyle 😄
Bende süt kullanıyorum yogurtlada deniyiycem
Ben ev yapımı yoğurtla yapıyorum onun da sulu yerinden.sütle yapılan kek gerçekten kuru geliyor bana.Dünde yaptım mesela kek içine birsz Nutella badem kırığı üzerine ekledim doğaçlama oldı aslında ama o kadar lezzetli oldu ki
Oda sicakliginda sutle harika oluyo. Hep oyle yaparim.
Süt ile yapiyorum ben
Bende yogurtla yapilani daha cok seviyorum
Bence revani yogurtla
Normal kek sütle daha güzel oluyor canım
O anda evde hangısı varsa onla yapıyorum her türlü güzel oluyor
Bnde yogurtla yaparım daha yumuşak vanilyalı yumoş kabaran kek oluyor sütle yapıjcada kabariyor fkt ici kuru oluyor
Şerbetli kekler yoğurt ile, diğerleri oda sıcaklığı süt ile yapılmalıdır.
1,489,360 soru
24,343,004 cevap
346,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın