Kocamla barıstım doye kustuler kac ay oldu hıc mı merak etmıyorlar bir anne nasıl dayanır hıc mı beni merak etmıyor. Erkek kardesım neler yaptı onu affettıler ama
Seni aldatan babanla yumruk yumruğa kavga eden bir adamla aileni yok sayıp geri gidiyorsun ama onlar seni yok sayınca zoruna gidiyor. Sen anne babanın hatrını saydınmıki onlar seni düşünsün. Şimdi açıklama için; çocuklarım çok küçük , babalarına çok düşkün filan diyeceksin belki o zaman onu en baştan düşünüp insanları bu duruma düşürmeden hareket edecektin.
Benım geri gelmemede sebep babam yoksa ben barısmazdım
Ne yaptı baban?
Babam kızlarıma bagırıp cagırıyor kardesımkınede bilmiyor ne yapsın
Kocanın aldatmasından, senin onurun kırılmasından, adam yerine konmamadan daha mı kötü babanın yaptığı? Buradaki kadınların bir çoğu kendi seçimlerinin yaptığı kötü sonuçları yaşıyor maalesef. Siz şartlarınız kötü de olsa kendi konfor alanınızdan çıkmamayı tercih ediyor ve bu şekilde yaşamayı kabul ediyorsunuz. Aileler de artık kendi düşen ağlamaz diyip sizi salıyor. Olan bu. Ha tercihiniz eğer bu olacaksa eğer en başta ailenizi bu duruma hiç düşürmeyecek susup her şeyi kabulleneceksiniz.
Benom yerimde olsanız ne yapardınız kızlarımız korkudan bırseye dokunsmıyor ben babamın torunlarına bunu yapacagı aklıma gelmedı
Barıştın diye neden küstüler peki eşin ne yaptı ki onlara o dönemde kötü şeyler mi yaşandı
Seni atması tabiki normal değil ama onların tarafından düşününce de haklılar gibi oluyo bize saygı göstermeyen insanı seçti gibi düşünmüş olabilir aldatan birisini affetmenden dolayı da seninle görüşmek istemediler belki bilemiyorum
Bu konuda haklısınız annem beni anlaması lazımdı herseyı evlatlarım ıcın yaptım oda babamdan cekıyor hala
Anlaması lazımdı diye siz düşünüyorsunuz ya belki o kadın da evde kendi kendini yiyordur kızım nasıl gitti kızım orda çekecek diye annesiniz sizde onun yerine kendinizi koyun kayınbabasına bunu yapan kızıma neler yapar diye nasıl seçti gitti diye kendini yiyordur eminim
Düsünüyor mudur benı
Düşünmez olur mu sadece çok öfkeli olduğundan aramıyodur sen düşün annesin evladın yanındayken onunla ilgili kaç şey düşünüyosun
sen yaşananları unutmuş olabilirsin ama ailen unutmaz. o adama dönmen hata olmuş. çocuklarım deme, geçen gün yazdın bebek arabası için çocuklarımın neyini aldı ki diye.
ailen sana kızgın aslında, eşin kim ki kapıyı kapatırsın dışarıda kalır. onlar senin bunu yapmanı kubullenemez. hem kendini hem aileni çiğnemişsin.
Haklısın ama babamda cocuklaroma cok kotu davranıyordu ne yapayım orda olmuyordu burdada. Su bır gercek babam ısıne gelene ıyı davranır ben annemın beni merak etmezsıne uzuluyorum
Anladıgım kadarıyla çok şey yaşanmış belkıde baban ızın vermıyor. Zamana Burak belkı duzelır aranız
Babamdan ıstese hızlı arayamaz mı
1,497,334 soru
24,458,885 cevap
354,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın