Nazara gelecek yaaa 😏😏😏😏 maşallah diyelim .
bi fotoğrafta sanırım dişi de vardı. paşaya süt de yetmez, acaba anne ne halde. inşallah normal doğmamıştır
Konudan bağımsız, birkaç yıl önce annesinin terkettigi ve ambulans hemşiresinin emzirdigi bebek vardı ebrar nil 3 aylikti. Yurda verildi bakıcısı mama verirken nefesine kaçıp ölmüştü. Nazara bağlıyorum nedense 😏😏 yanılıyor olabilirim
o olay öyle mi sonlanmıştı ya, emzirme olayını hatırlıyorum da sonunu hatırlamıyorum 🙄
nazarı çok düşünmesem de evet varlığını inkar edemem
Evet beslenme sırasında fenalasmisti. Diğer adı da nisa mihriban di . Aklıma geldikçe bazen ağlıyorum çok üzülmüştüm..
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿masallah
valla maşallah 🧿🧿
Hay maşallah bende 2 buçuk anca doğurdum 😂😂
1985 gramdı benim kız 😅
Biz çocuk doğurduk demeyek balı bunları görünce kedi yavrusu çıkarmış gibi hissetim 😂😂
Iıkı uc çocuk kilosu 😀😀😀
öyle vallahi, ama anneye üzüldüm ister istemez
Niye kı
o bebeği taşımak ve doğurmak kolay olmamalı. haberin detayını bilmiyorum da sezaryen çdır büyük ihtimalle. amniyon sıvısının rahmin ağırlığını da düşün. biz gebelikte 20 kilo alsak fazla diyoruz Allah bilir o kadın ne kadar aldı
Bende 6 bucuk kilo dogmuşum😃
maşallah🧿🧿ablam 4.5 doğmuş ama sonu gelmemiş aramızda en minyon olanımız😅
Bende oyleym minnacigim 155 boy 57 kilo🤣💜
Maşallah Rabbim nazardan kötü gözden korusun.
O sırqda 3 kiloyu zor taşıyan ben.
kız bende taşıyamadım. kocaman karnım vardı ve 35 haftalık doğum yaptım. o göbeğe ı haftada 3-3.5 kilo çocuk doğurmam gerekirdi. bazen zamanında doğsa halim ne olurdu onu düşünüyorum, son haftalarda karın daha çok büyüyor ya, benim ona rağmen karnım çatlak dolu
Ya bende karında yoktu.büyük oğlum 34.haftada 2 200 doğdu.zaten servikal yetmezliği vardı suyum gelince acil sezeryana alındım.2 hamileliğim 38 e kadar devam etti ama Allah biliyor çatladım resmen doktora yalvardımda 38.haftada sezeryana aldı.ona rağmen 3 kilo zor almıştı
işte bünyeden bünyeye ve bebekten bebeğe değişiyor. doktora ger gittiğimde bütün gebelerin ayağına ve karnına bakıyordum sapık gibi hiçbiri benim kadar şiş değildi 😂 38 numara ayağım 43 olmuştu 🤭🤭
Allah bağışlasın maşallah
amin amin, çok da tatlı maşallah
Ay maşallah ısırırım ben onu
ısırmalık doğmuş 🧿
Ablamda 5.5 kilo dogurmustu 3 aylik tulum giydirmistik 😂 Buda torunun amca maşallah
Aynen maşallah beslemisim bebegi kendim 6 kilo anca almistim
ben 17 kilo aldım😅😅 doğumdan sonra eve geldiğimde 3 kilo kilo gitmişti sadece 🤭🤭
Yok almazdım herelde o kadar zaten 91 kiloyla hamile kalmistim hersey yedim ama tatlı haftada 1 yedim ekmek çok tuketmedim birde gece çok aç olsam bile kalkıp yemek yemedim..
Et tavuk balık ağırlıklı beslendim böyle kurtardim kendimi😀
ben deli gibi dondurma yemiştim. magnum ve cartdor stoğum vardı😂😂
Ben de 38+4 te 3695 dogurdum maşallah. Kendim de 7.5 kilo almıştım 😄. Kendim 1.5 ikizim de 1.7 kilo doğmuş
Benim anlamadığım 6 kilo olana kadar neden almamışlar bebeği. Ben 4200 doğurdum doktor hep soruyordu emin misin bak alalım istersen 4 kiloyu geçmeden diye. Alsa da olurmuş dedim doğurduktan sonra ahahahakş :))
evet burası değişik belki ayını tamamlamasını beklediler ama yeğenimde de doktor hafta hafta kilo takibi yapıyordu 3800 doğdu, eğer kendi gelmeseydi büyük ihtimalle 4 olduğunda kendi doğuma karar verirdi. ablama meyve falan yeme diyordu bebek daha çok kilo alması diye
Maşallah. Ben olsam duyurmazdım sanırım 😃 oğlum 4 kg doğdu söylemedim
literatüre geçecek büyüklükte bir bebek😂 anne istemese bile duyulurdu😅 Türkiyenin en büyük bebeğiymiş, ispanyada geçen yıllarda 6.5 kilo doğmuş bi bebek
Maşallah maşallah Rabbım nazardan kötü gözden korusun. Bende 3 ay önce 2500 doğurdum 😂😂😂
Kaynanamda küçük görümceyi 5500 doğurmuş sezaryenle
sağlığı yerinde olsun de kilo mühim değil
Maşallah yaa Allah bağışlasın
amin amin, çok da güzel
O sırada 6 aylık olup 6 buçuk kilo olan kızım
benim kızım da aşağı yukarı öyleydi 6 aylıkken 😂😂
Maşallah şimdiden kucağa sığmaz. Hazır büyütüp vermişler gibi😁
yorumlar efsane, direkt anaokuluna gönderin, anne sütü yetmez, kebaba başlayın😂😂
Maşallah ☺️
Dayılın gelini de 5500 gram sanırım 58 cm oğlan dopurdu 😂 birde normal doğum
Çocuğu gördük 40 günlük bebek sanarsın 4 aylıktı ☺️
Ayy nasıl normal dogurmuş maşallahı var ben 3.300 olan bebeğimi dogurana kadr öldüm sezeryan neden olmamiş
Almanya da yaşıyorlar
Yengem de hep gelini gibi kilolu doğurmuş
maşallah cidden demek ki çatısı falan da uygunmuş ki doğurmuş
Oy maşallah sağlıkla büyüsün 🧸🫠
amin, hepsi büyüsün inşallah
Amiiiinn🤲🏻🌻
Vay onu karnının da taşıyan anaya 😂😍🧿
aynı şeyi düşündüm, ben 2 kilo doğururken bile yatakta dönmekte zorlanıyordum, otur kalk zordu.
Nasıl sağlık sorunu yok bebek obez doğmuş işte şu yanaklar normal mi?
normal demek ki kan değerleri falan. persentilde sınır aşığı doğru ama😅
1,496,821 soru
24,451,516 cevap
354,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın