0 oy
123 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,937 puan) tarafından

Selamun aleyküm hanımlar ne yapıyorsunuz nasılsınız 

Benim kafa baya dağınık ya 10 aylık bebeğim var ve 4 gündür addetim geçti geçen ay 3 gün önceden olmuştu normalde düzenlidir ama bu aralar  niye böyle oldu anlamadım çok strese girdim acaba ondan mı oluyor diyorum sizde de böyle oluyor mu stres addeti geciktiriyor mu 

Acaba hamilemiyim diye çok korkuyorum eşimi bekliyorum test getirecek o zaman a kadar biraz içim rahat edin ya 

6 Cevaplar

0 oy
önce (143 puan) tarafından

Benimde çok düzenli sayılmaz bazen gecikiyor bazen erken oluyorum mevsimsel, strese bağlı olabilir test yap

önce (5,937 puan) tarafından

Geçen ay 3 gün erken oldu buna 4 gün geçti üçgündür hafif ağrılarım var çok korkuyorum ya eşimi bekliyorum o getirecek bana eczane uzak 2 çocukla çıkamadım 

önce (143 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı neyse o olsun 

Amin inşallah canım

-Reklam-
0 oy
önce (2,485 puan) tarafından

Stres yapma benimde öle 1 yaşında bebeğim normalde duzenliydi 3 aydır sürekli 3 4 gün atıyor 

Yaptım kuzu çok şükür negatif çıktı rabim olmayanlara nasip etsin inşallah ay içime bir ferahlık geldi

Sevindim canım amin inşallah bilirim o korkuyu 😂

Sorma ya bebeğim 10 aylık büyüğü 5 yaş seneye okul ay birsürü şey kurdum kafamda 

Ama hayla addet olmadım yaa

Adet belirtilerin varmı bence sıkıntı yapiyosun tetikliyo bugün olursun inşallah gün içinde onun stresi çok kötü benimde bir yaşında korunuyoruz ama benimde böle gün atınca bende korkuyorum

3 gündür hafif belde yanma var kasıllarım ağrıyor ama ben bunları geçen sene hamileliğimin ilk 3 ayında yaşadım sonra geçti 

Normalde belirtim olmaz günüm gelir addet olurum sonrası ağrı başlar Allah senin de yardımcın olsun dikkat et vallahi çok zor gerçekten

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Rabim hakkında hayırlısını nasip etsin stres çok etkiliyor öyle biliyorum inşallah gönlünce olur herşey 

Hayırlısı neyse o olsun inşallah 

0 oy
önce (2,123 puan) tarafından

Kac aydır düzenli adet oluyorsun? 

Addete girdiğim günden beri düzenlidir taş patlasa bir kaç gün erken olur ama geçilmez kolay kolay 

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Benim de bu ay öyle oldu 4 gündür geçiyor kasık ağrım var ama adet olmadım da test te yaptım bişey yoktu şükür 

Benim de bügün 5 oldu daha olmadım dün bende test yaptım çıkmadı hayla korkuyorum ya

0 oy
önce (2,913 puan) tarafından

Stres yapınca gelmiyor sanırım benmde bir gün önceden girerdim bugün hep girmem gerek diye dusudunum baktım olmuyor biraz rahat bıraktım kendimi düşünmedim girdim sende eminsen stresten gelmiyordur

Evet ya bugün beş günüm oldu strese de bayağı girdim Test de yaptım yoktu hala korkuyorum

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
1 cevap 17 göst.
+1 oy
8 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,482,008 soru

24,244,896 cevap