0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından

Evlilik ehliyet ne zaman çıkar acaba bilen varmı

Buraya yağmalamaya gelmeyin sadece detaylı bilen varsa yazsın çıkacak mı ya da ne zaman çıkar yakın zamanda mı yoksa birkaç sene daha sürer mi

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,990 puan) tarafından

bence sürer daha. gerçi istedikleri zaman 1 kararname ile çıkıyor ama şu an gündemde olduğunu düşünmüyorum 

önce (138 puan) tarafından

Tahminen ne kadar sürer yani 1-2 sene bulurmu

önce (6,990 puan) tarafından

bilemem. dediğim canları isterlerse bu gece bile çıkarabilirlar

önce (1,360 puan) tarafından

tedavinolmadan evlenip elin adaminin basini yakma. 

-Reklam-
0 oy
önce (841 puan) tarafından

Evlilik ehliyeti nedir kusura bakmayın ilk defa duydum yanlısı anlaşılma olmasın bilmediğimden soruyorum

önce (4,835 puan) tarafından

Bende bekliyeyim burda hapisle ilgili olabilir

önce (138 puan) tarafından

Canım bu yorumu komiğime gitti biliyor musun evlenme ehliyeti artık yani şeymiş evlenmek isteyenler işte sağlık raporundan falan geçecek hani evliliğe uygun mu değiller mi onun gibi bir şey işte

yani aslinda guzel bisey. gerekli birsey. piskopat manyak

sizofren kafadan kontak birisi evlenip esini de delirtip dunyayi zindan ettirtmeyecek. saglikli akli basinda normal normal olan huzurlu saglikli bir  ortamda cocuk yapip buyutebilecek kalitede nitelikli insanlar evlenebilsin. evlenme kapasitesi olmayan evlenemesin

önce (841 puan) tarafından

Aaa bu cok güzel bırsey insallh biran önce yürürlüğe girer ilk defa duydum keşke olsa

aynen hastalik hastasi takintili bir adam niye evlenip saglikli bir kadinin hayatini zindan edio sinir hastasi etsinki. yada tam tersi sizofren bir kadin neden evlenip zavalli adamcagazin omrunu curutsunli. adam mesela okadar masraf edio ne hayallerle yuva kurdum evim

duzenim olcak sanio. karisi manyagin teki. adama hayati zindan eder sekinde bu dunyada cehennemi yasatir. cocuk zaten allahlik sekilde buyur o ortamda

önce (513 puan) tarafından

Emin olun formaliteden ibaret kalacak ve bu ehliyeti ancak çok ağır psikolojik hastalıkları olanlar alamayacak. Yine manyak, ahlaksız, şiddet meyli olanlar bu ehliyeti alacak bir şekilde. 

bencede oyledir . cunku cocuk cocuk diye surekli tesvik ediliyor millet . evlilige karsi olunmaz kolay kolay

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 209 göst.
25 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,539 soru

24,251,844 cevap

340,975 kullanıcı

...