0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,071 puan) tarafından

Kızlar , karynımın oğlu ve görümcemin kızı memleketten buraya kaynanamlara gelmişti. Bende bu gün kaynanam,  karynım ve o ikisini yani ailecek akşam yemeğine çağırdım.Sabahtan beridir üç çocukla temizlik yemek tatlı derken canım çıktı. Geldiler Yemek yedik çay yaptım tatlıydı Neyse sürekli bana laf atıyordu ailene gitme Ailen seni sevmiyor  sürekli kavga çıkarma derdindeydi Ben de hep susuyordum kaynımın Oğlu da annesiyle babası boşanmış Daha doğrusu Babası annesini iftira atıp kapı dışarı etti kaynanam sürekli yanımızda çocuğun annesini kötülüyor kötü imalarda bulunuyor kötü bir kadın olduğunu söylüyor Yapma etme dedikçe kavga çıkardı daha da büyüttü bildiğiniz Çirkef pislik insanın teki çocuk ağlayarak evden çıktı kaynım da baya kaynanama kızdı etti en son çıkıyor diyor ki bu ev uğursuzdur buraya geldik böyle oldu bize biz bir daha buraya gelmeyelim konuyu bana bağladı Ben şok oldum moralim bozuldu her seferinde diyorum büyüklük bende kalsın İnsanlık Bende Kalsın Ama kadın Gün geçtikçe Cehennem zebanını dönüyor yani Cennet meleği de olsanız bir şekil kötülüyor Yaptığım yemekleri bile sen beni şişmanlattırmak istiyorsun gibisinden imallarda bulunuyor bana tatlı yediriyorsun Ben şişiyorum diyor kaynıms yazdım dedim Çok üzüldüm ama tek istediğim senden o annene söyle bir daha buraya gelmesin Ben de onu görmek istemiyorum gerçekten moralim Altüst oldu ailecek güzel bir yemek yiyelim derken benim evimde misafirim moralini bozup ağlatıp dışarı çıkardı Kendisi de yüksek sesle sitedeyiz bir de bağıra bağıra gitti beni de rezil etti o kadar Üzgünüm ki şu an.

9 Cevaplar

0 oy
(5,435 puan) tarafından

Yazık verdiğin emeğe ve yorulduğun bedenine. Bir daha çağırma böyle biri için yorulmak değmez

(1,071 puan) tarafından

Hem de nasıl yazık canım İnan ki o kadar pişmanım ki ve ben Neyin içine düştüm kendimi sorguluyorum sanki dünya üzerinde bana Cehennemi yaşatıyor bu kadın😢

-Reklam-
0 oy
(2,549 puan) tarafından

Kabahat sizde o ilk laf soktugu an tabağı kafasına geçirip kolundan tutup evinizdem dışarı atmadıgınız için kaynınızada uğursuzsa hadi yallah deyip kıyafetlerini suratına fırlatmadıgınız için ağlamak zırlamak küsmek hiçbir sonuç vermez anlayana anladıgı dilden konusmak gerekir ki sonuç alınsın

(1,071 puan) tarafından

Bu yazdıklarında haklısın Keşke yapsaydım ama ortam gerilmesin gelen misafirlerin morali bozulmasın her seferinde kaynım lütfen alttan alalım dediği için böyle susuyorum ama kesinlikle bu akşam sondu benim için torunlarına dahi artık görmesine izin vermem

0 oy
(9,231 puan) tarafından

Sesin çıksaydı arsızlaşmazdı diye düşünüyorum. Anlıyorum saygını bozmak istemiyorsun ama bazıları saygıyı saflık olarak görüyor. 

(1,071 puan) tarafından

Rana yemin edebilirim hiçbir yerde böyle Çirkef pis bir kaynana yoktur o kadar iğrenç bir insan ki normal şekilde konuşsan bile kavga çıkarıp savaş ilan ediyor resmen yani gittiği her yerde huzur bozuyor bugün benim için sondu bunu biliyorum

0 oy
(6,153 puan) tarafından

Giderken bir daha evime gelme diyip kapıyı yüzüne kapatacaktın. Baktın bağırıyor rezillik çıkarıyor arayacaktın polisi bak nasıl tutuşuyordu bir yerleri. Eşin bu kadar olayın içinde bir şey söylemedi mi?

(1,071 puan) tarafından

E şimdi bugün Kızılay'a kan bağışına gitmişti rahatsız oldu hastaydı yatıyordu

0 oy
(447 puan) tarafından

Bu laflar söylenirken eşin neredeydi ? 

Madem bu şekilde laflar duyuyorsun temelli görüşme alttan alınacak gibi değil 

(1,071 puan) tarafından

Eşim bu gün kan bağişina gitmişti, rahatsızlandı yatıp uyuyordu. Aslında niyetim onu çağırmak değildi. Ama her seferinde oda onlarla geliyor. Bi daha asla ama aslaa..

0 oy
(298 puan) tarafından

Zaten anlattıgına gore kaynana bişey demeden gitseydi tuhaf olurdu 

Bırak hiç kafana takma bile ıyle insanlar kendilerinde suç gormez hep başkası suçludur boşver sen kendine yakışanı yapmışsın güzel agırlamışsın mısafırlerını 

Hem etme bulma dünyası hiç merak etme kendimden bılıyorum bnmki bni beğenmedi simdi kızım dıye gezıyo

(1,071 puan) tarafından

Ben onu Allah a havale ediyorum,  bu saatten sonra geberse umurumda olmaz . Artık bende onun diliyle konuşucam.  Ne oğlunun nede torunlarının yüzünü dahi göremez o .

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Ne güzel karar vermiş kaynana. Allah daim etsin ve bir daha gelmesin size. Kötü insanın size hiç bir faydası olmaz seninde yuvani yıkar 

(1,071 puan) tarafından

Keşke sözünde kalsa canım ama arsızdır istenmediği halde Çat Kapı gelen bir insan Ama bu saatten sonra ben de onun gibi davranacağım Ne oğluyla anne de torunlarıyla asla bir araya gelmesini izin vermeyeceğim

0 oy
(1,432 puan) tarafından

İnşallah dediğin yaparda bi daha gelmez çocuğa da çok üzüldüm yaa yazık gerçekten 

(1,071 puan) tarafından

Aynen canım ben de o çocuğu çok üzüldüm Bir de travmalı da çocukluk geçirmiş babadan hep şiddet görüyordu kaynanama dersen arsızın tekidir o istenmediği yere koşa koşa gidiyor Ama ben çok iyi bir şekilde bu sefer mesafe ve  tepkimi koyacağım

0 oy
(2,230 puan) tarafından

ki ne buyuklugu . sana ailen seni sevmiyor deyince kime gore bailem benim herseyim kimse karisamaz deyip haddini bildirsene sizemi kaldi tasasai desene. bu ev ugursuzdur dedigince keramet evde degil kapanmayan zehir sacan agizlarda dirdir eden çenelerde deseydinya ne buyuklugu. o kaynananla nasil gorusuyorsunki . sana oyle dedigi anda pardonda sen kimsinki karar veriyorsun buna ne hakla diye haddini bildiremiyormusun esinde sanane diyemiyirmu anasina

(2,230 puan) tarafından

pis bogazini tutda sismsnlama diyeniniz cikmadimi icinizden

(1,071 puan) tarafından

Ah ah cnm keşke bu dediklerini yapsaydım  eşim Jan bağişina gitti bu gün rahatsızdı uyumuştu. Bende gelen misafirler kötü hissetmesin diye elimden geleni yaptım ama nafile 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 383 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 600 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,318 göst.