0 oy
181 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (24 puan) tarafından

Merhaba 30+1 günlük hamileyim bulaşık yıkarken karnımı biraz fazla dayadıgımı fark ettim kime sorsam dalga geçti ilk gebeliğim. Birsorun olurmu? 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,380 puan) tarafından

Bu tarz şeyler gebelikte sorun teşkil etmez

-Reklam-
+1 oy
önce (454 puan) tarafından

Ne tur bir sorun mesela tabii soguksa dayamaman iyi olur ama cok da bir sey olacagini sanmiyorum 

önce (24 puan) tarafından

Bana engelli olur yüzünde göçükler çizgiler olur diye korkuttular

önce (454 puan) tarafından

Sanmiyorum canim niye oyle bir sey olsun ki ilk defa duydum boyle bir sey 

önce (1,319 puan) tarafından

yok daha neler. bebek preslenmioki icinde . su dilu kesenin ivinde ustunde tepinseler bile bebegin kendisine ulasmaz darbe agzi burnu kirilacak hali yok 

önce (467 puan) tarafından

Ya öyle ***** ***** konuşanların ağzına bi tane vuracaksın. Az biraz beynini kullan dicen. Yüzde ne göçüğüne çizgisi olacak. Bunun için karnının içe göçecek kadar baskı olması lazım. Yani birinin ayaklarıyla karnının üstüne çıkması lazım 😅 

+1 oy
önce (15,516 puan) tarafından

Bebek su dolu bir kesede karnında 7 kat deri var yağ dokun var Rahim duvarın var. Sence?

+1 oy
önce (5,079 puan) tarafından

Teşkil etmez benimde karnim büyüktü iki coçugumda tezgaha değiyordu bulaşık yıkarken 

+1 oy
önce (5,643 puan) tarafından

Su dolu kesenin içinde her darbeye karşı korunaklı orda. Bide senin vücut yapını düşünürsek yağ katmanı var karnında 

Lavaboya dayanmak hissettirmez bile bebeği

0 oy
önce (163,743 puan) tarafından

bende dalga gecsem kizarmisin 😛❤️❤️❤️

bende nazikce dalgami gectim valla  🥰🥰🤣

önce (188 puan) tarafından

@casperiye11 Benimle de  zamanında çok dalga geçtin :) 

hatirlayamadi ben🤣🤣🤣 gebelik tarafindaysa gecmisimdir orda cok mukemmel dalgalil mazemeler vardi:))

0 oy
önce (168 puan) tarafından

Bir yere dayanmanız bir şey değiştirmez yukarıya doğru uzanmayın yeter 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Yok canım niye bir sıkıntı olsun, zaten bebeğin içinde olduğu kese onu koruyor eğer ki sıkıntı olsaydı o kese patlar suyun gelirdi. Düşün su dolu balonun içinde balık var o balonu nereye dayarsan daya o balığa zarar gelmez, hiç sıkıntı yok sadece bulaşık yıkarken ıslanmamaya dikkat et oda üşümemek için 🌸

0 oy
önce (1,324 puan) tarafından

Hiç bir sorun olmaz. Bebeğim şuan 5 aylık oldu. Hamileyken öğrencilerim(2.sınıf) koşarak gelirlerdi sarılırlardı kollarıyla sıka sıka. Günde en az yüz kere sıralarına  egilirdim,yere eğilirdim,tahtaya yazı yazmak için uzanıp dururdum. Sürekli merdivenle in çıkım olurdu vs vs. Karnım sürekli bir yere sıkışırdı değerdi yani normal olarak.. Daha birde 5 yaşında oğlum vardı hergün okul çıkışımda onu kreşten alırdım yeri gelirdi ağlardı özlediği için kucak isterdi kucağında götür beni diye.. Rabbim koruyor çok yorucu bir gebeliğim oldu bu ikinci gebeligim benim heleki,öyle minik bir şeyle seninki hiç zarar görmez 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 239 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Esraahsen25 (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 149 göst.
+2 oy
7 cevap 211 göst.
+1 oy
1 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,482,103 soru