0 oy
2,345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok cana yakın biriydi. Çok iyi anlaşacağımızı düşündüm.  Düşündüğüm gibi de oldu Allah başımdan eksik etmesin. Ne kendi annemi ne kayınvalidem olan annemi ❤❤ kayınvalidem de bana hep bi anne gibi yaklaştı. Yeri geldi eşimle paylaşamadığımı onunla paylaştım. 3 buçuk aydır kendi evimdeyim. Bir gün bile konuşmadan duramıyoruz. Hayat boyu hep böyle sürer inşallah ❤

37 Cevaplar

0 oy
(1,984 puan) tarafından
İlk başta sıcak geldi bana sonra bı ara soğukluk girdi araya derken bı iyi oluyoz bı kötü :D 
tarafından
Hava durumı gibi desene :D
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Çekinmiştim saygı duymuştum halen aynı :)

tarafından
Bi saygı çerçevesinde gelin-kaynana ilişkisi o zaman ☺
(3,443 puan) tarafından
Evet aynı binadayız ama yeri gelir 2-3 hafta görmediğim olur
İyi böyle içiçe de değiliz kötü de değiliz ortayız:))
tarafından
Arasını bulmuşsun sen ☺☺
0 oy
tarafından
Çok cana yakın sevecen uyumlu pra harcamayı seven krismayan biri olarak gördüm amma cimri fesat çirkef bı kadın çıktı ;( ve evliliğimin 4. Ayından itibaren nefret ediyorum ama bu kadar nefret ettiğimi bilmez çünkü yoar eder bişey olmamış gibi devam eder kaldigi yerden 
tarafından
Bide üstüme oğlunu yani kocamı salar kocam da tam anne ağızlı mecbur geçim için yapacak bişey yok bide aynı aoartmandayiz
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum. Keşke eşin annenin bu durumunun farkında olabilse
tarafından
Allah yukarda benim içim rahat :)  gün gelir hepsi ortaya çıkar
tarafından
Aynen öyle Allah var gam yok
tarafından
Aynen canım
0 oy
(3,762 puan) tarafından

Anne dedi hep de anne dedim içimden gele gele dedim hemde.. 

Ama annelik yapamadı.. 

tarafından
Yapsa bi evlat kazanırdı halbuki...
(3,762 puan) tarafından
Kendi evladını da kaybetti yok muş gibi yaşıyor zaten
tarafından
Ne diyelim rabbim akıl fikir versin
(3,762 puan) tarafından
Allaha havale ettim ne diyim.s yinede anne adı işde her nekadar anneliktrn uzak olsada.
tarafından
Öyle..
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Sonunda kayinvalidesinden memnun olan biri post açtı şükür Allaha benim kayinvalidemde  ok iydir aramız kendi annemden belki daha yakinim...Allah agzimizin tadini bozmasin ben kayinvalidesini cok sevenlerdenim sizin gibi aman nazar degmesin cok da korkarim pek de dillendirmem
tarafından
Amiin amiin nazar değmesin rabbim muhabbetimizi arttırsın inşallah çok seviyorum gerçekten ❤
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Ben hiç ısınmamiştim haksızca cikmadim
tarafından
Bazen insan haksız çıkmak istyor değil mii
(2,522 puan) tarafından
Sormakeske. Hatta esime demistim ki baban cok tatli birine benziyor sevdim demistim esimde annemde iyidir demişti :)) oylr de kayınpederim daha iyi anlayışlı kaynanam herşeye muhalefet
tarafından
Hiç sevmem her şeye karışanı öyle ya
(2,522 puan) tarafından
Dedigim dedik biridir bende oyleyim ve hicbir dediğini yapmadım esim de bu konuda yanımda
tarafından
Eşin yanındayda sıkıntı yok
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Şeytan gibi tipine bakmayın vermeyin beni bunlara anasida oğlumda melek gibi görünüyor ama perişan ederler beni dedim veeeeeeee 

Öyle oldu Allah'tan bende biraz inat var kendimi ezdirmemeye çalışıyorum 
tarafından
Görücü usulüydü canım sanırım zorlamı oldu?
(1,349 puan) tarafından
Görücü usulü diye kabul etmiyorum kendi olayımı bildiğin zorbalık ti  görücü usulü denince iki taraf birbirini görür beyenir olur ama zorla ayrı mevzu
tarafından
Yaa :///
(27 puan) tarafından
Beeeen aynı ;D
0 oy
(27 puan) tarafından
Çooook sinsi yok böyle kadın. Evlenmeden önce ooooo evlendikten sonra köprüye geçene kadardı diyo. Kafayı yiyeceğim durumlar oluyo. Allah aranızı bozmasın daha yeni evliyim ve ilk aylarda sinsiliğini gösterdi
tarafından
Amin canım, Allah seninkilere de vicdan versin :/
(27 puan) tarafından
Amin inşallah. Allah ıslah etsin
0 oy
(380 puan) tarafından
bende çok cana yakin hissetim şimdedi boyle annem gibi davraniyor bana kizlariyle ayirt etmiyor çok şukur 
tarafından
Maşallah canım Allah daim etsin
0 oy
tarafından
Korktummmm .

Disaridan cok ciddi ve sinirli görünür ama gercekte cok yumusak huylu pamuk gibidir nisanliyken gelirdi yanima bi sarılışı vardi daha once kimse annem babm bile oyl3 icten ve sıkı sarilmamisti .

Anladım sonradan iyi biri olduğunu hala bile oyle cocuklarina davrandigindan daha iyi davranir bana 
tarafından
Maşallah canım rabbim daim etsin ☺️
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Oğlunu benden çok kiskanirdi ki hala kıskanıyor ben gelin olduğum eve geldigimde binada benim oğlum gitti diye bagira bağıra ağlamış 
tarafından
Hahahahhaah hic güleceğim yoktu valla
tarafından
Yok biyle bişey yaa
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Sevgililik döneminde ya ne tatlı kadın çocuk gibi şen diyodum, nişanlılık döneminde iki kırmızı boynuz baş verdi, şimdi sopası da elinde sinsirella :D

tarafından
Hahaha Allah korusun de :))
0 oy
tarafından

Ne kuduruk kokoş bi kadin dedim gerçektende ole 60 yasinda benden cilveli:D

tarafından
Öyleleri hayatını yaşıyor valla☺️☺️
0 oy
tarafından
Samimiyetsizlik sezdim hareketlerinde. Rol yapar gibi bi havası vardı sürekli ilgi çekmeye çalışıyordu hala öyle. Ben en başından beri mesafemi koruyorum tehlikeli bi kadın ıçli dişli olmaya gerek yok 
tarafından
En iyisini yapmissin
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Negatif elektrik almıştım sinsi olduğunu düşünmüştüm haklı çıktım
tarafından
Keşke öyle olmasaydı ama olmuş:/
0 oy
tarafından
Çok konuşuyor dedim harbi oyle hala 
tarafından
İyi olsun da çok konuşsun :)