0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar her gelinin oldugu gibi kaynana terörüne bende maruz kalıyorum. Eşimle 9 yıldır beraberiz, kaynanamla ilk basından beri anlaşamıyorum ama bir kez olsun saygısızlık yapmadım. İlk dönemlerde evimin düzenine karışıyordu, yattıgım yorgana kadar degistirirdi, ya da kendi eviymis gibi esyaların yerine karar verirdi, beni ilgilendiren seyleri bana sormak yerine görümceme sorar o ne derse yapardı. Eşimi sevdiğim için ilk zamanlar kötü olmamak adına cok sabrettim. Ta ki ilk cocuguma düşük yapana kadar, hastanede kan revan icinde, psikolojik olarak cökmüs vaziyette aglıyorum. Nasılsın? dahi demeden kalk oglum cok üzgün deyip oglunu teselli etmemi istedi.. o günden beri mesafeliyiz. Şimdi istesem de ısınamıyorum eşim de artık bıkmıs durumda. Kaynanam panik atak hastası,kafasında kuruntuları da var. Eşimle her gün tartıstıgımı düşünüp uyumadan her gün bana yaz diyor. Yazmıyorum ve artık görüşmüyorum. Eşime annen görüşebilirsin ama lütfen bana görüs diye ısrar etme dedim halden anlayıp kabul etti. Bazen görüşmüyorum diye vicdan yapıyorum ama görüşürsem de artık beni hasta edecek. Biraz uzun oldu kusura bakmayın

10 Cevaplar

+3 oy
(5,300 puan) tarafından

Görüşmemek için çok geç kalmışsın. Hastaysa gitsin tedavi olsun. Gelinler kimsenin rehabilitasyon merkezi yada stres topu değil. 

(66 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle bizde insanız, duygularımız var ama ne yazık ki gözlerinde her zaman el kızıyız 

önce (7,498 puan) tarafından

Ağzına bal süreyim senin 😙

-Reklam-
+1 oy
(80 puan) tarafından

evet kaynananın her şeye karışması çok saygısızca ve bencil biri böyle kendi çerçevelerinden bakan birini asla değiştiremezsin . en iyisi uzak durmak . çok yüz göz olmak iyi değil . 

(66 puan) tarafından

Onunla iyi olmak için elimden geleni yaptım ama bir kez olsun benim yaptığım fedakarlıgın %1ini göstermedi gerçekten uzak durmak en dogrusu.

+1 oy
(7,218 puan) tarafından

Eşin sana bu konuda anlayış gösteriyorsa sakın taviz verme erkekler kolay kolay annelerine toz kondurmaz. O bile anladıysa sen ortayı bulmaya calışma 

(66 puan) tarafından

Eşim bile artık katlanamıyor hastalığın ardına sığınıp, bizlerin hayatını mahvediyor. Suan uzak duruyorum eşim ilgileniyor. En dogrusu bu 

+1 oy
(1,425 puan) tarafından

iyi dayanmissin. herkes kendi evinin esyasina baksin benim evim istersem en zevksiz sevleri kullanirim kimene diyebilseydon bastan bukadar terore maruz kalmazdin. oglun mu kurtaj oldu diyebilseydin oglun senin evinden mi bebek getirdi kuraji oldu kimle yapti o cocugu doyebilseydin bastan kapatirdi cenesini. aydinlanma gec gelmis sana ama sukurki gelmis:)

(66 puan) tarafından

Sırf zaten tüm bunlar olmasın diye alttan aldım ama belli bir yere kadar tahammül ediliyor. Bizde insan evladıyız. Kaldıramıyoruz şükür suan kurtuldum kafam rahat.

0 oy
(2,482 puan) tarafından

Ee tamam işte. Esinde arkanda görüsmemene saygı duyuyor. O zaman sorun yok

0 oy
önce (1,473 puan) tarafından

Eşiniz karışmıyor ise hiç sorun yok boşu boşuna huzurunuzu bozmayın

0 oy
önce (3,326 puan) tarafından

Hayır görüşme zorunluluğunuz yok. Eşiniz annesiyle konuşursa konuşsun ama sizin bir mecburiyetiniz yok. Vicdan yapmayın boş yere

0 oy
önce (25,126 puan) tarafından

Hasta ise gitsin yatsın bir hastaneye tedavi görsün diğer insanları da hasta etmeye hakkı yok hiç vicdan yapılacak bir durum değil 

0 oy
önce (192 puan) tarafından

Böyle insanlar bu yaşına kadar öğrendiklerini bildiklerini asla değiştirmezler onları değiştirmek için asla uğraşmayın kendi bildiklerinden asla vazgeçmezler her zaman kendilerini haklı görürler bu yüzden kendinizi yormaya gerek yok madem eşinizle arkanızda o yüzden görüşmeyin çok da lazım değil bence eşimin annesiyle muhatap olmak. 

önce (66 puan) tarafından

Gercekten öyle Gönül ister ki iyi olalım, huzurlu olalım. Benim de bir oglum var yani kendimi düşünüyorum da, cocugumun mutlulugu herseyden önce gelir eşiyle mutluysa sende mutlu olacaksın bu nedir sürekli çomak sokmak..

0 oy
önce (308 puan) tarafından

Bnim kayınvalidemde öyleydi en fazla 1 yıl dayanabildim sonra yallah dedim şuan kafam cok rahat. 

önce (66 puan) tarafından

Sen bensin bacım. Katlanmak zorunda değiliz sonuçta değil mi.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
+1 oy
5 cevap 460 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.

Kategoriler