Merhaba arkadaşlar her gelinin oldugu gibi kaynana terörüne bende maruz kalıyorum. Eşimle 9 yıldır beraberiz, kaynanamla ilk basından beri anlaşamıyorum ama bir kez olsun saygısızlık yapmadım. İlk dönemlerde evimin düzenine karışıyordu, yattıgım yorgana kadar degistirirdi, ya da kendi eviymis gibi esyaların yerine karar verirdi, beni ilgilendiren seyleri bana sormak yerine görümceme sorar o ne derse yapardı. Eşimi sevdiğim için ilk zamanlar kötü olmamak adına cok sabrettim. Ta ki ilk cocuguma düşük yapana kadar, hastanede kan revan icinde, psikolojik olarak cökmüs vaziyette aglıyorum. Nasılsın? dahi demeden kalk oglum cok üzgün deyip oglunu teselli etmemi istedi.. o günden beri mesafeliyiz. Şimdi istesem de ısınamıyorum eşim de artık bıkmıs durumda. Kaynanam panik atak hastası,kafasında kuruntuları da var. Eşimle her gün tartıstıgımı düşünüp uyumadan her gün bana yaz diyor. Yazmıyorum ve artık görüşmüyorum. Eşime annen görüşebilirsin ama lütfen bana görüs diye ısrar etme dedim halden anlayıp kabul etti. Bazen görüşmüyorum diye vicdan yapıyorum ama görüşürsem de artık beni hasta edecek. Biraz uzun oldu kusura bakmayın