0 oy
232 göst.
önce Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından

Kızlar bebeğim galiba sarılık rengi sapsarı doktora pazartesi götüreceğiz ve uyanmiyor uyanınca da sütüm yok,anne memesine en yakın biberon önerin lütfen fiyat önemli degl,, 6 günlük 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (4,816 puan) tarafından

Lensihon diyorum cekiliyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (163,752 puan) tarafından

kiz sapsari haldr pazartesi beklenirmi al gotur hemen

önce (25,029 puan) tarafından

Acil diye bir şey var 

hele bide yeni dogan 6 gunlukmus 🥺 yazik bee

önce (25,029 puan) tarafından

Kız ben Perşembe günü doğurdum cuma günü geçti evde cumartesi bir baktım sarı götürdüm acile hemen yatırdılar iki üç gün yoğun bakımda kaldı tam gününü de hatırlamıyorum ama koştur koştur süt sağıp götürdüm emzirmeye gittim asla evde beklenecek durum değil bu 

yazmiyoda bisi bebegi cok merak ediyom

önce (649 puan) tarafından

Size yazdıktan sonra eşim geldi acile götürdük, bu arada acilde sarılığa bakıldığıni bilmiyordum. Doktor korktu rengi sapsarı dedi acele kan verin sizde emzirin dedi. Verdik sarılık yoktu sonuca göre 13 çıktı, doktor sonuç hatalı olabilir rengi ve sonuçlar uyuşmuyor diye tekraladi yine aynı çıktı sonuçlara göre sarılık yok dedi. 2 saat gözlem altında tuttu gönderdi. Elhamdülillah bugün emmesi uyanması dune göre çok daha iyi dün asla uyanmiyordu gözleri dalıp dalıp gidiyordu sebebei neydi bilmiyorum, bugün de rengi sarı ama duje göre daha iyi süt içiyor diye galiba

+2 oy
önce (6,858 puan) tarafından

Bebek uyanmıyor demişsin sapsarı demişsin ne biberonu doktora götür önce . Böyle bir durumda pazartesimi beklenir 

+1 oy
önce (5,230 puan) tarafından

Philips avent

+1 oy
önce (2,051 puan) tarafından

Paşabahçe bebe kullandık sonradan Chicco aldım ikiside iyiydi mamajoo da kullanan cok

+1 oy
önce (313 puan) tarafından

Benim bildiğim trendyol'da istemiştim. Philips avent çok iyi anne  memesine de benziyor ve meme reddi  yaşatmıyor ama benim aldığım zaman ve meme reddi olduğu için maalesef kullandım ama iyi bence trendyol'da bulabilirsin

+1 oy
önce (15,532 puan) tarafından

Avent lansinoh ikisi de red yapmadı bizde oğlum 9 aylık

+1 oy
önce (177 puan) tarafından

Philips avent kullandım ben alıp fırlatabilceği yaşa kadar cam daha sonra plastik olanını kullandım gaz yapmıyor ucunu bebeğim çok rahat kabul etti cam olduğu için de sağlıklı bildiğim kadarıyla da plastik olanı sağlıklı plastik yani sertifikalı. Koku yapmıyor kaynatmaya uygun dayanıklı 

+1 oy
önce (2,169 puan) tarafından

Phılıps avent cam biberon kullandık

Anne göğsüne en yakın biberon 

+1 oy
önce (3,516 puan) tarafından

Lansinoh çok memnun kaldık

+1 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Philips avent ve lansinoh ikiside meme reddi yapmadı

+1 oy
önce (1,478 puan) tarafından

Nuk biberon kullanmıştım memnun kalmıştım 

+1 oy
önce (4,711 puan) tarafından

image

şunu gördüm ben kullananlar memnun ama kullanmadim 
+1 oy
önce (1,759 puan) tarafından

Oncelikle acile goturun mutlaka onun fisinda da philips avent en kucuk cam biberonu

+1 oy
önce (110 puan) tarafından

Philips avent kesinlikle. Yeni seri 2 numara başlık. Biberonu almadan öncede direkt acile git sapsarı ve uyanmiyo diyosun. Benim bebeğimde sarılık başlangıcı vardı değeri çok düşüktü ama yinede 2 günde bir kontrole götürüyordum uyanmada sıkıntı olursa gününü bekleme hemen gel demişlerdi 

önce (649 puan) tarafından

Sizin sarılık değeri kaçtı düşük dediniz, biz götürdük 13 çıktı hatta doktor rengi baya sarı nasıl çıkmaz dedi tekrarladı aynı çıktı  bu arada neden 1 numara değil de 2 

Yeni seride 2 numara yenidoğan için yavaş akışlı. Sarılık 9.5 ti ama baya sarıydı doktor değer düşük sarılık başlangıcı demişti 2 gün sonra 11 e çıktı 1 hafta içerisinde 4 e düştü. Sütün yoksa bile emzir emzirdikce gelir benim bir damla bile yoktu sariliktan dolayı bende başta mama verdim ama emzirmeyi hiç bırakmadım 

Kontrole götürdüğümuzde başka bir bebeğinde rengi resmen limon gibiydi değeri 13 tü yatış vermediler başka birinin değeri 13 tü ona yatış verdiler 🤷🏻‍♀️

0 oy
önce (2,653 puan) tarafından

Philips avent ve Dr. Browns

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 154 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,389 soru

24,249,951 cevap

340,868 kullanıcı

...