+1 oy
791 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,715 puan) tarafından

Ay kafami nerelere vursam cok utanıyorum... esimin eski bir arkadaşı geldi bugun eşiyle. Biz kizla en son 2 sen eonce falan görüştük sanirim. cok yakin olmamamıza rağmen ozel bazı problemlerini paylaşmıştı eşinin cok cocuk istediğini soylemisti. Bugün de kız geldi boyle kocaman bir karni var kilo gibi degil baska bir yerinde bir sey yok resmen yarin doğuma gidecek gibi göbeği var yusyuvarlak biraz da yüzü şişmiş mutfağa yanima geldi hafif de paytak paytak yuruyor canim ya hamile misin dedim boyle sevinçli bir sekilde bozuldu yok kilo aldim dedi ay yer yarılsa da o an ben içine girseydim keşke. Hic boyle boş sorular sormam kimseye o an sorsam olmaz sormasam olmaz gibi oldu sordum sonra biraz soğuk gecti muhabbetler sanki bilmiyorum belki de bana öyle geldi.

Simdi acaba mesaj atsam mi kusura bakma iste boşluğuma geldi falan desem mi ay cok utaniyorum fikir verin 

24 Cevaplar

+4 oy
önce (6,861 puan) tarafından

Bende kilolu biriyim bana da hep soruyolardı ben hiç alınmıyordum . Valla küfür etmemşsin birşey dememişsin yani . Mutlakaki kusura bakma demişsindir tekrar özüre gerek yok bence 

önce (4,715 puan) tarafından

Ay cok uzuldum ama ya inan kilo gibi de degil bebek gibiydi cok ağlayasım var

Kız kendine dert arama allah aşkına :) 

Oyle mi diyorsun yaa

Tabikide öule diyorm daha dallandırıp budanlandırma . Elbetteki hamile olmadığını söylediğinde kusura bakma vs demişsindir gerek yok bence tekrar konuyu açmaya . Şahsen ben bana konu açılsın istemezdim

-Reklam-
+2 oy
önce (171 puan) tarafından

Ayyy çok kötü olmuş 🫣😁😂😂😂allah seni 😂😂😂 yani bilemedim post üstte Dursun fikir veren olur 😄

Valla kotu oldu cok utandim

önce (171 puan) tarafından

Evet şaka bir yana gerçekten kötü bir durum olmuş ama yani o da çok alinmis veya hassas yerinden vurmuş olabilirsin yani bilemedim şimdi ben olsaydım mesaj atardım canım gözüme uyku girmedi kalbini kırdıysam özür dilerim kusuruma bakma lütfen niyetim kötü değildi diyebilirisn

+2 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Sonrasında bi soğukluk hissettiyseniz bi özür dilemek sizi küçültmez

Kesinlikle özür dileme niyetindeyim ama ne sekilde yapacağımı bilemedim kusura bakma dengesizlik ettim mi desem ya kusura bakma boşluğuma geldi mi desem yoksa alındın mi diye mi girsem konuya

Bugün seni kırıp üzdüğümü hissettim lütfen kusuruma bakma amacım asla kötü değildi gibi yazabilirsiniz

Bu olabilir evet ama bir yandan da acaba olayi büyütmüş mu olurum bilemedim 

Tercih meselesi ama içime dert olacagına söyleyip rahatlamak benim tarzımdır

+2 oy
önce (12,340 puan) tarafından

Yok artık canım daha neler ne mesajı fln gerek yok 😂 sövmemiş saymamışsın, senin iyi niyetine samimiyetine inanan birisiyse zaten kasıtlı sormadığını anlamıştır.

Bence samimi görüyordur cok aradayım bir kusura bakma mi desem alındın mi desem mi yoksa hic olmamış gibi mi davransam 

önce (12,340 puan) tarafından

O an zaten kusura bakma ya da pardon fln demedin mi canım? Bence boşver hiç konuyu tekrar açma derim

Hic kusura bakma diyeceğim bir prtam olmadi servise yardım ediyordu yok yok kilo aldim dedi salona gecti bir daha da yalnız kalamadik

+2 oy
önce (6,200 puan) tarafından

Yazma olayi buyutme kim olsa ayni duruma duserdi baya hamile gobegi varmis kadinda boyle seyler olabilir o an sormasan da olmazdi heralde kotu olmus ama olan da olmus abartip olayi buyutme 

Cok aradayım cok özür dileyesim var alındın mi falan diyesim var bir yandan da olayi büyütmüş mu olurum diye dusunuyorum belki kız kapatmak istiyordur

önce (6,200 puan) tarafından

Yerinde olsam kurcalamam senin gibi kac kisi soylemistir alinmistir ben olsam bende alinirim ama kim olsa yanlis anlar ki uzatma valla bak yazardan bu seferde beni tahrik etmek icin yapiyo diye dusunebilir onun yerine de koydum kendimi o an yaptin bi pot neden tekrar aciyosun konusunu ya beni tahtik etmeye calisiyo ya da giciklik olsun diye beni uzmek sinirlendirmek icin mi yapiyo derdim 

+2 oy
önce (38 puan) tarafından

Eyvahh 😁 umarım arkadas cok alıngan değildir. 

Bilmiyorum ya alınmamıştır insallah cok uzuldum ya

+2 oy
önce (3,632 puan) tarafından

Benimde farklı biley başıma geldi.bi abla var eşimgilin tanıdığı.kiloluyken birdene ridi bitti.görümcemde mide küçültme oldu ondan dedi.neyse bigün görümcemle bize geldi.kadında ikramlardan yemiyor.içim almıyor az yiyorum dedi.kilo konusu açılıncada mide küçültme olmuştun değilmi halamda oldu hiçbiley yiyemiyor dedim.kadın suspus oldu.yok kendim diyetle zayıfladım dedi.bu sefer ben suspus oldum.meğersem kadın saklıyormuş.gizli ameliyat olmuş.çok utanmıştım o zaman

Ay o da kötü olmus ya aslinda saklanacak bir sey yok ama iste 

+2 oy
önce (5,238 puan) tarafından

Beni istemeye geldiklerinde eşimin kuzeni de gelmişti onunda kocaman göbeği vardı ve ben hamile sanmıştım ama değilmiş hatta evli bile değilmiş , nişanlanlıydı. Ben de tam soracaktım ama laf değişmişti o sıra soramamıştım. İyiki de sormamışım. 

Keşke benim de laf değişseydi ahhhh ah

+2 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Önceki Bebek muhabbetini söylediğin için bence normal olmuş sorun hani istiyormuş ya eşi mesela. Alınacak gucenecek bı şey yok olmayan bi şey söylenmiyor artı sen kötü bı şey dememissin bu kilolu olanlar lütfen kötü algılamasın çok zayifsiniz da kimse size bilerek hakaret amaçlı bı şey demiyor sonuçta 

Tabi ki ben ona kilo almışsın hamile gibisin falan demedim hamile misin diye sordum sadece ama cok utandım ve cok uzuldum 

önce (1,970 puan) tarafından

Hiç üzülme insanlar bizi uzurken lafı direk sokuyorlar afedersin biz dikkat ettikçe kirmayalim dedikçe kırılan biz oluyoruz sen kendi niyetine bak insanlar çünkü hep kötü niyetli yaklaşıyor iyi niyeti kötü algılıyorlar

+2 oy
önce (986 puan) tarafından

Ya gerçekten hamile ve senden saklıyorsa 😅😁

9 aylik gibiydi artik saklanacak evreyi geçmiş bence 😅😅

+1 oy
önce (177 puan) tarafından

Bende göbekli olduğum için bana da soruyorlar hep kaç aylık falan diye valla ben üzülüyorum . Ama kendime yani karşı tarafla bi alakası yok öyle görünüyorum demekki şimdi hamile olsa görmezlikten gelsen o da kötü bişey insan bekler mi hayırlı olsun diye . Yani kötü hissetmesi seninle alakalı değil bence durumuna üzülmüştür 

Heh tam olarak bu belki de bekliyordur diye düşündüm aaa hayirli olsun falan dememi bekler hic umursamadı der diye düşündüm ondan sordum off peki sonra bir hani kirdim mi seni falan denmesini bekliyor musun

Yani tanımadığım insanlar söyleyince böyle bi beklentiye girmiyorsun ama arkadaşın olunca söylemen gerekiyor gibi geldi tabi o anda verdiğin tepki de önemli o an kusura bakma falan dediysen çok üzerine düşmene de gerek yok diye düşünüyorum . 

Hic diyeceğim bir ortam olmadi servise yardım ediyordu yok yok kilo aldim dedi salona gecti bir daha da yalnız kalamadık hic

O zaman sırf özür dilemek için değil de normal halini hatırını sormak için arayıp laf arasında olaydan bahsedip kusura bakma diyebilirsin 

+1 oy
önce (23,890 puan) tarafından

Tekrar söylemeye gerek yok.bence. kötü olmuş. Ben de çok utanirdim. Ama suçun yok . Kızın da suçu yok. O da bozulmuştur. Morali bozulmuştur muhtemelen. Yapacak bişey yok. Bı kere doğumdan 1 yıl sonra falan bana da demişti bı kadın.  Çok sinir olmustum. 

İnan ben de kendime cok sinir oldum ama bir de hamileyse artik kocaman olmis bir hayirli olsun demez mi insan umursamadı diye düşünür diye düşündüm 

önce (23,890 puan) tarafından

🤣🤣🤣 valla o kadar büyükse göbek kim olsa senin gibi derdi heralde  😅

+1 oy
önce (2,395 puan) tarafından

Olabilir sanabilirsiniz tekrardan durumdan bahsetmeniz hoş olmaz belki o çoktan unuttu bence açmayın konuyu

Insallah unutmuştur ya bir kaç gun sonra bir nasilsin falan diye mesaj atayım hem soğuk mu kırgın mi diye yoklamış olurum

+1 oy
önce (1,350 puan) tarafından

Ben olsam mesaj atardım kusura bakma seni kırdıysam özür dilerim daha önce böyle bir muhabbet olunca öyle zannettim kusura bakma tekrar diye

+1 oy
önce (1,395 puan) tarafından

Canım hassas konu olduğu için üzülmüştür. Kendimden örnek vereyim ev sahibim yaşlı bir 60 yaşında vardır otururken bana bizim şu komşu Hamile mi göbeği çıkmış demiş ev sahibime oda bilmiyorum demiş bana dedi laf arasında bende insanlara kilo almaya bile gelmiyor hamile diye hemen damga yapıştıryolar diye çıkıştım ama birkere yapılan birşey değildi bana sürekli hamile misin derlerdi benimde olmuyordu haliyle üzüliyırdum bu sorulara. Ama sen yakın arkadaşıymışsın bir kere sormuşsun sıkıntı olmaz biraz hassas konu olduğundan üzülmüştür ama unutur sonra hemde bayadır görmemişsindir sormanda normal. Çok dert yapma kendine canim Allah tez vakitte arkadaşına bebek nasip etsin inşallah

Ya inan kilo gibi degildi sadece top gibi bir göbek hala cok üzülüyorum sagolun inşallah hayırlısıyla nasip olur

+1 oy
önce (2,020 puan) tarafından

Abowww bileğin çam devirmişsin🙈

Ah yaa sorma

0 oy
önce (15,540 puan) tarafından

Hahshsh geçen hafta atandığım okulda hava çok sıcak hocam sizin de son günler galiba çıkmayın dediğim hoca bozuntuya vermedi sonra kilolu olduğunu öğrendim🫣 tek sen değilsin bunu yapan kendime de çok kızdım ama ne boşboğazsın nagiş diye. Bence de mesaj at de ben hep müjdeli haber beklediğim için senden öyle bir an içimden ay acaba mı diye geçti de. Kilo da yakışmış anne olunca da inşallah çok yakışacak falan de bence 

Cok aradayım gerçekten birinim hamile haberi bile gelse ben o hamileyim demeden hayirli olsun demem ayyy gercekten cok kızdım kendime öğretmenim. Mesaj atma konusunda cok aradayım bazıları da olayi büyütürsün demis 

önce (15,540 puan) tarafından

Yok bence mesaj at sizin bir samimiyetiniz var ben seni üzmek niyeti ile demedim de. Öyle de olsa kırıldıysa kırılmış olacak böyle de. En azından kendini izah etmiş olursun

0 oy
önce (794 puan) tarafından

Daha önce çocuk istediklerini bildiğin için sevinçli iyi bir niyetle sormuşsun. Bunun ne gibi bir üzücü yanı olabilir ki? Üzülen kırılan biri varsa onun niyetinden şüphe ederim ben. 

Cocugun olmuyor olmasi üzücü olabilir belki cok kızdım kendime ya

0 oy
önce (54,368 puan) tarafından

normal biri olsa uzulmezdinde bebek sahibi olmak isteyen ve olmayan birine sorunca boyle hissetmen normal tekrar mesaj yazip hatirlatma bence

Ben de en son buna karar verdim 

0 oy
önce (3,369 puan) tarafından

Sen gene mutfakta sormuşsun kimse duymamış ben toplulukta sormuştum bir bayana kaç aylık diye oysa bağırsak sorunu varmış o yüzden kadının karni sisiyormus senin dediğin gibi şişlik sadece karnında idi ustelik kendisi zayıf biriydi o günden sonra kimseye öğle birşey sormadım 

Sizinki de kötü olmus. Gercekten sormazsam da ayıp olur diye sordum ben 🥲🥲🥲

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 791 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 746 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,471 soru

24,250,974 cevap

340,920 kullanıcı

...