0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

GGhhkkbbhgffcvvbb

9 Cevaplar

0 oy
(8,036 puan) tarafından

Bir şeycik olmaz inşallah. 

Arkadaşımda da vardı öyle ele gelen bir kitle ve göğüs ağrısı. Gitti meğer hamileymiş 😄

Dilerim seninki de böyle önemsiz ve hiç üzücü olmayan bir sonuç olur 

(892 puan) tarafından

İnşallah İndigo teşekkür ederim. Bu kitle gibi değil ya göğüs içi hormonal olarak sertleşiyor o dönemlerde kitle gibi ele bir şeyler gelebiliyor  benimki bildiğin bir çakıl taşına dokunur gibi his veriyor. Regli dönemim yakın olsaydı endişelenmem zaten. Bebek gibi asla bir düşüncemiz yok şu an😅 

Allah hayırlısından ayırmasın

-Reklam-
0 oy
(8,842 puan) tarafından

inşallah güzel sonuçlar alırsın 

(892 puan) tarafından

İnşallah

0 oy
(16,368 puan) tarafından

İnşallah güzel sonuç alırsın.   

(892 puan) tarafından

İnşallah

0 oy
(592 puan) tarafından

Canım aynısı benimkinde de var ama nohuttan biraz daha büyük sağ göğsümde benim de bazen ağrı oluyor bazen koltuk altını sızlıyor iğne batıyor sanki ben de işte sağlık ocağına gittim cuma günü sadece bana ağrı kesici yazdı iç gel geçmezse tekrar ilaç yazarım o yüzden ben dedim genel cerrahi doktoruna randevu alacağım Bir de oraya gideceğim bakalım ne diyor benim annemde de var ve sürekli akıntı halinde geliyor ben 7 ay önce doğum yaptım ama kızım 3 ay tek emdi ondan sonra 2 ay 2,5 ay falan da sağıp verdim ondan sonra kendisi zaten çekildi sütüm bilmiyorum belki de süt kalıntısı da olabilir ama yani ağrıyor sol göğsümü saldığımda hiçbir şey yok ama sağ göğsümü sağdığında sütten biraz daha koyu ve sarı bir akıntı geliyor o yüzden bir hastaneye gideceğim inşallah kötü sonuç çıkmaz

(892 puan) tarafından

Laktasyon dönemi hariç göğüs akıntısı iyi değil. İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın canım. 

(592 puan) tarafından

Amin canım da laktasyon ne demek yani adet dönemi mi ya da cuma günü gittim sağlık ocağına hiçbir şey yapmadı bakmadı bile genel cerrah'a gideceğim bakalım o ne diyecek eğer farklı farklı bir sonuç çıkarsa ben buraya yazarım zaten posta açarım bakarsın

(592 puan) tarafından

Hani önceden emziriyordum ama 3 aylıktım evet yaşadım ondan sonra 2 ay da soğuk verdim ama çekildi o yüzden şu an sol göğsüme ne kadar sıksam bile hiçbir şey gelmezken sağ göğsünü çok az bir sıktığımda bile koyu sarı bir renk sıvı geliyor

(892 puan) tarafından

Emzirme dönemi demek canım. Ki emzirme döneminde göğüs içi sertlikler çok normal her kadında olur bu. Emzirme hariç  görülen akıntı da genelde süt kanallarında enfeksiyon dan kaynaklanır. Korkutma kendini ilaç kullandıktan sonra geçer inşallah. 

(592 puan) tarafından

İnşallah 

0 oy
(7,309 puan) tarafından

Benimde var elime bir kere geldim hemen doktora gittim fibrokist dedi 6 ayda bir kontrole giderim benim fazla agri olmaz adet doneminde olur sadece inşallah seninde kist filandir genel cerrahiye gidecen

(892 puan) tarafından

Ben önce bir tarama yaptırıyım da problem varsa giderim. Ben de bitlis'te oturuyorum. Randevu bulmak büyük mesele burda biliyırsundur illa ki. 

(7,309 puan) tarafından

Biliyorum canim benim doktorum Siirt'te oraya kontrole gidiyorum randevu bulamayınca mecbur ozelde kontrole gidiyorum 

0 oy
tarafından

Bende de var ultrason yapildi iyi huylu bi kac kitle bulundu sorun olmaz dedi doktor cok agrili oluyodu ustune yatinca da batiyodu doktor oyle diyince gecti heralde simdi farkettim bayadir agrimiyo 

0 oy
(3,861 puan) tarafından

Birşey olmaz inşallah içini ferah tut canım 🤲

0 oy
(1,965 puan) tarafından

Hamileyken ben de farketmistim bir de bizde genetik var o hastalık. hamileligim zehir oldu. Ultrason randevusu almıştım gidemedim ama şuan yok. Hamilelikte di sanırım 

(892 puan) tarafından

Hormon değerlerinin yüksek olduğu zsmanlarda olması normal canım evet. 

(1,965 puan) tarafından

İnşallah öyledir de Rabbim bizleri evlatlarımıza,evlatlarımızı bize bağışlasın 

0 oy
(2,023 puan) tarafından

Meme kanseri tedavisi gören biri olarak direk genel cerrahiye git derim. Randevu al. Hangi şehirdesn bilmiyorum ama sabah erken gitsen bulursan. Sağlık ocağı bir şey anlamaz. Genel cerrahiye git. 

(892 puan) tarafından

Canım sağlıkocağında bu şikayete bakılmayacağını bilmeyen yoktur diye düşünüyorum 🙄. Aile sağlığı merkezleri var ketem kızılay gibi kuruluşları içinde barındırıyor daha önce denk gelmedin galiba. Oraya gideceğim ne göğüs cerrahisinde ne de genel cerrahide randevu yok uzun zamandır. Görev sebebiyle doğudayız. Burda randevu bulmak şans işi. Teşekkür ederim. 

(2,023 puan) tarafından

Biliyorum bakıldığını o kadar bilgisz değilm çok şükür. Ben sadece içinde şüphe kalmasn direk sonuç alırsın diye demiştim. Nasl Biliyorsanız öyle yapın. Tercih sizn. 

(2,023 puan) tarafından

Ayrıca göğüs cerrahisi de bakmaz. Sadece genel cerrahi bakar böyle durumlarda onu da Belirtmiş olaym.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,471 soru

24,386,457 cevap

349,033 kullanıcı

...