0 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından

Oğlum 10 yaşında orta okula başladı bu yıl kızım iki buçuk yaşında evin içinde sürekli didişme durumundalar oğluma yapma dedim herşeyi yapmaya inatla decam ediyor çok hareketli bi çocuk zaten anlatıyorum annem yapma çocuk rahatsız oluyor yapmanı istemiyor sen büyüksün diyorum yok çocuğun sinirini bozacak herşeyi yapıyor ikiside hareketli atlayıp zıplıyorlar birbirlerine uyuyorlar sizde durumlar nasıl oğlum ne zaman büyüyecek acaba hiç vurmadık bile bugüne kadar ne eşim ne ben nasıl davrancaz şaştık

3 Cevaplar

+1 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Erkek kardeşim ve kız kardeşim arasında 1,5 yaş var.

Ben 97 Ekim doğumluyum, erkek kardeşim 2001 Ekim. Aramızda 4 yaş var.

Kız kardeşim de 2003 Mart doğumlu.

Benim abim olmadığı için (3 ablam var) nasıl bir his bilmiyordum, erkek kardeşime sordum.

Bir gün kız kardeşimi, arkadaşları arasında sırf kendi rahatsız ettiği için rahatsız eden birilerini görmüş, o gün kız kardeşine yapılan şeylere kendi sebebiyet verdiğini anlamış. Geç olmuş tabi ama daha da bulaşmamış, bulaştırmamış da.

Belki ona bunu gösterebilirsiniz. Erkeklerin koruma içgüdüleri anlayamayacağımız kadar yoğun. 

-Reklam-
0 oy
önce (268 puan) tarafından

Gorumcemın oglu 11 yasında oğlum 4 yasında yanı resmen oğlumla ıkısı bogusuyor goruöcemın geldiği gun basım ağrıyor hatta dunden beri burda 

Bence genelı oyle aynı sekılde annemlere gıttıgıöda 10 11 yasındaki kuzenlerımde oyleleer 4 yasındaki oğlumu inat edecek herseyo yapıyorlar.

önce (284 puan) tarafından

Gerçekten ya istemediği herşeyi yapıyo ben yaş aralığı çok dedim ama böylede beter çıktı ya

0 oy
önce (5,099 puan) tarafından

Didişmeyen kardeş mi var 😊 2 kızımın arası 2.5 yaş sürekli olmasada didişiyorlar özellikle büyük kızım sıkılınca kardeşine sarıyor

önce (284 puan) tarafından

Benimki de çocuk rahatsız oluyor oğlum oyun oynattığını sanıyor 

İlgili sorular

Kategoriler

1,482,897 soru

24,256,838 cevap

341,257 kullanıcı

...