0 oy
263 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,626 puan) tarafından

Ya ben bu kadınla yüz göz olmaktan cidden bıktım artık.burda anlatıyorum bazen yaptıklarını.uzun bi süre konuşmadım diye babama kızın bizimle küsüyor konuşmuyor gidip gelmiyor diye söylenmişlerdi.bemde eski defterleri kapatıp fazla samimi olmadan konuşuyprdum neticede aynı avludayız.neyse normalde eşim kendi kalorifer kazanını doldurur gitmedende yakar.ben sık sık inemiyorum iki çocuk var durmuyorlar.kaynanamında zoruna gidiyor prenses oğlu doldurduğu için.dünde artık eşime ne dediyse eşim sen doldurur dedi.bende qkşam gittim doldursum.kaynana hanımda şimdi eşimle odun kesiyor bana da diyor şimdi kocana doldurtuyorsun yarın oğlun büyüyünce ona doldurtursun sen dedi.bende evet desim herkesin bi görevi var.diyor oğlun tqrlaya giderse zor bulursun doldurtqcak adamı.dedim ben göndermem tqrla işine okukuna odaklanacak diyor niye sesin annen seni gönderdi tarlaya.yemin ediyorum zerre kadar güler yüzü merhameti haketmeyen bi insan.her seferinde  bunu yüzüme vuruyor bıktım artık

9 Cevaplar

0 oy
önce (7,155 puan) tarafından

O zaman ki şartlar onu gerektiriyordu şimdi öyle bir gereklilik yok sen nasıl oğluna bi kazan doldurmasına kıyamıyorsan ben de kendi oğluma kıyamıyorum herkesin yavrusu kendine kıymetli diyeceksin 

önce (3,626 puan) tarafından

Kız sinirden konuşamadım bile.konuşmanın başında ciddiye almadım çünkü derdi oğlunun kazan doldurmasıydı.birde dün eşimle yukarı çıktıktan sonra bana diyor oğlum aç ben yemek ye dedim istemedi.dedim evde yemek var zatenbirden beni ortaya atmasına sinirlendim.ama bu konuyu tekrar açacak bende onu yılan gibi sokmasını bilirim.

önce (1,341 puan) tarafından

aynen . ya cok sacma yaa . bikere kadin degerlidir oyle zor isleri adam yapar  ben boyle gordum.benim annem karadenizli. dedem iki dayim malak gibi yatarken soba icin komuru kizlar cikarirmis kovaya koyup odunu falan kizlar yada ananem eve cikarirmis hep. neyse annem evlenmis babannemlerle birlik oturuyorlar . hemen hamile kalmis hamileyken yatmis zaten annem .ben ddogmusum  ilk kez kiş geciriyorlar  annem kovayi eline almis komur dolduracak asa inio. dedem demis birak bakim onu. bizde oyle isleri erkekler yapar sen elini surme bole komure oduna. annem cennete dustum heralde demis🤣🤣 kadin degerlidir ben boyle gordum. zor isler erkek isidir . cam silmer babam hali yikar   annem begenmesede 🤣 allah herkese boyle gelin bile olsa el ustunde tutacak kaynana kayinpeder nasip etsin

Ya kadın varya tam bi erkek fatma

Hani fatma giriğin bi filmi  vardı hayvan avlayıp kesip pişiriyordu ha tam kaynanam aynı model

Kurbanda kayınbabam elini sürmez kadın kendi dersini yüzer parçalar pişince adam ortaya çıkar.bana diyor sende öğren ben ölünce kim sizinkini yüzecek.

önce (1,341 puan) tarafından

kocan yuzecek kim yuzsun. iste kendi yapmak zorunda kalmis yada kendi yapmis kocasina firsat birakmamis sanioki herkes oyle olmak zorunda. veirirz bi dernege keser yuzer parcalar hisselere boler tertemizce verir bize diyeceksin ozaman. oyle yapmayacak olsaniz bile  bilecek ki herkes kendisi gibi kole olmak zorunda degil.

-Reklam-
0 oy
önce (651 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun sen gene iyi bisey demiyorsun ben asla tahammul edemem ya vala ban ban soyluyorum herseyi

Delimidir nedir.konuşsam nolacak bi kulağındqn giriyor diğerinden çıkıyor.ken damqtları kızlarına destek olunca kabarır oğlu yapınca zoruna gider.çocuğum biz adana gidiyoruz der o bile zoruna gider adanada sizi bekliyordu der.

önce (651 puan) tarafından

Cekilmez valla boylesi ya

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Eşin ne diyor bu duruma ? 

O insan ben ne dersem tam tersini söyler.zaten azıcık kendini bilen olsaydı ben bunca sıkıntıyı yaşamazdım

0 oy
önce (25,029 puan) tarafından

İşte ben gittiğim için oğlumu göndermeyeceğim oğlum o işleri yapmasın de geç gerçekten kayinvalide kişisi kafaya takmaya değmez 

Ya bayadır sözlerine gülerek cevap veriyordum ciddiye almıyordum.baktı yine kendisine karşılık vermiyorum kudurmaya başladı.zoruma giden sürekli çalışmamı ortaya atması.

önce (25,029 puan) tarafından

İşte zoruna gitmesin ayıp değil günah değil. Zoruna gittiğini fark ettiyse bilerek yapıyordur onun gocunacağını düşündüğü bir mevzu varsa bunu olabildiğince normalleştir

0 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Hiç takılmayın he deyip geçin

Başka türlü halimde kalmadı zaten alsın prenses oğlunu pamuklara sarsın

0 oy
önce (1,518 puan) tarafından

Ayyy çirkef kadın

Çirkefin içşnde kalsın.ya birde geçenlerde diyorum yaşlanınca ben bakarım size.

Sanki az ağzıma etmemişler gibi.

önce (1,518 puan) tarafından

O senin güzel yüreğin . 

0 oy
önce (6,961 puan) tarafından

ayy iyi ki bir oğlan doğurmuş, ne kıymetli aman da aman. odun da kırmasın o zaman oğluşu, kendi kırsın 🤦🏼‍♀️

Ya o kadar ataerkil bi toplumki.kendisi kadın olduğu halde istiyorki kadınlar erkeklerin önünde paspas olsun.ama aynı şey kendi kızları için geçerli değil.kendisi senelerce inek bakıp bütün parasını kocasına verdi kocası genelevde harcadı.şimdide aynı şeyi benden bekliyor.

he oldu. işte bu kafalar yüzünden toplum değişemiyor. erkeği de kadın yetiştiriyor hadi kocanı eğitemedin, oğlunu yetiştir düzgün, sonra toplum güzelleşsin. yok ama kendi eziyet görmüş ya herkes görecek 🤦🏼‍♀️

Aldatmayı bunlar kadar meşrulaştıran başka insan görmedim.kadının birini kocası aldatmış diyorum aman sanki eve getireceğindenmi karısı küs gidiyor.

Normalleştirdiğiyle kendi kızları yaşasın bakalım 

tövbe tövbe 🤦🏼‍♀️ kadın hadi kazara başka bir adama baksın ama di mi🤦🏼‍♀️

bu kafanın değişmesi çok zor. 

0 oy
önce (2,130 puan) tarafından

O benim annemmiş bende oğlumun annesiyim ben karar veririm tarlaya sen oğulunu gönder benimki okula gidicek deseydin densizmi ne be 

Zaten orada ben oğlumu göndermem okula gönderecem dedim.ama onun derdi başka

Oğlu işten gelince kazan doldurması.

0 oy
önce (2,395 puan) tarafından

Eşin anasının ağzına bakıp ben yapmam dediği anda anan gelsin yapsın ben hiç yapmam denilmeliydl. kaynana buyuruyor sende ne dese yapıyorsan daha çok ağlarsın.

Babana şikayet ediyorlar konuşmaya başlıyorsun niye mecbur musun o kadına ben olsam o şikayetden sonra mesafemi daha çok kurar hiç konuşmaz oralı olmazdım.

Kaynanam bana iş buyuramazki

Ben yokken oğkunu tembihlemiş diye düşündüm bugün.dünde akşama kadar odun kesti belki yorulduda dolduramadı deyip kendim doldurdum.zaten benim için zor iş değil.ama bugün eşimi doldurduğunu anlayınca sinirlendim.

Konuşma konusunda babamla kavga ettik zaten konuşmak istemediğimi söyledim,bunu duyunca evde bağırıp çağırdım duysunlar diye.baya karışık konular.onlar adım atınca mesafimi koruyarak devam ettim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
3 Ekim 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,871 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 421 göst.
+1 oy
1 cevap 100 göst.
+4 oy
3 cevap 224 göst.

Kategoriler

1,482,389 soru