+1 oy
770 göst.
önce Diğer kategorisinde (29,856 puan) tarafından

Bebeleri uyutmusken yemeğe başlamadan az sizle sohbet edeyim dedim Kızçeler 🌸 💕 ☺️

Hazırda tam zamaniyken mantar toplamak bayılıyorum ot çöp doğada olan herşeyi toplamaya bayılıyorum yiyormusun desen nadir ama toplamak hobim bayılırım bu sebepten ormanda kaybolmuslugum var kendimi öyle kaptırıyorum 🤣🤣

Peki sizin en köylü özelliğiniz ne ? 🤔☺️🌸💕

39 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından

Şu an köy gibi bir yerde oturduğum için çoğu özellik var bende . Tavuklarımız horozlarımz var . Eşim gilin bağ bahçesi var oraya gidip gelir . Tüm sebzelerimiz meyvelerimiz oradan geliyor :) en sevdiğim sebze toplamak birde meyve 😂

önce (29,856 puan) tarafından

Kaynanaminda var eşim gider toplar ben gidince kaşıntı basıyor bitlenmis gibi ama bende seviyorum toplamayı ☺️

-Reklam-
+1 oy
önce (6,351 puan) tarafından

İnek sagarim ben mesela altlarinj atarim sürekli şalvar penye takılırım tavuk cücük köpek var traktör sürerim vs vs ...

Traktör sürmeyi çok isterdim bana çok havalı geliyor ☺️🩷🤣

Sen cik gel ben ogretirim sana 

2 uşakla zor bacım sen gel 🤣🤣

2 tene de bende var 

+1 oy
önce (2,238 puan) tarafından

Tereyağsız yemek yemiyorum. 

+1

Tereyağıda lezztine lezzet katıyor 😍😍

+1 oy
önce (4,622 puan) tarafından

Yorumların çoğunu okudum. Özellikler bende yok. Krkrjdk eşime kalsa köyüne yerleşirdik asla demiştim de susmustu. Aklıma geldi şimdi 😄

Eşim beni ikna edebilse hemen köye ev yapıp yerleşir 

önce (4,622 puan) tarafından

Benim ki ülkeye dönüp ev yapar aynı dediğin gibi 😄 gerçi istemiyorum diye ülke değiştirdik. O Bursa istemiyordu ben köy. Sonra burayı istedi 🙄😄

+1 oy
önce (7,210 puan) tarafından

Sebzeleri leğende yıkayıp suyunu bahçeye dökmek 

Bahçemde hiç semizotu yoktu bu sayede bahçemde semizotu bitmeye başladı dolaba bile koydum 2 poşet

Semiz otu da her türlü yeniyor yemegi de güzel yogurtlama da çiğ yesen de gidiyor 🤣

önce (7,210 puan) tarafından

Ay bayılıyorum ben vallahi her öğünde yiyebilirim her halini 

Kesinlikle bende 

+1 oy
önce (470 puan) tarafından

Ateş yakmayı çok severim çokta güzel yakarım üstünde mis gibi yemek yapana kolay gelsin ateş benden sonrası başkasından 

Bende hiç yakamam soba yak deseler 2 saat uğraşırım bir kere zeytin toplamaya gittik bana sen ateş yak çay demle yemek işine bak dediler zeytin bitti ben ateşi yakamadim 🤣🤣

önce (470 puan) tarafından

Çok doldurursan yanmaz az koyacaksın yutulunca çok koyacaksın Annemgilin evi sobalıydı benden başka yakan olmazdı 

+1 oy
önce (14,971 puan) tarafından

Ev İçinde terlik giymiyorum sevmiyorum

Hava sogudu deyince kalın uzun yün çorap alırım

Genelde şort falan takıldığım için ayaklarimi sıcak tutmayı seviyorum ev çok sıcak olsa bile ayağıma köylü çorabı giyerim yünlü🤣🤣

Babaannemin ördüğü yün çorap favorim dizime kadar hemde donuda içine koyunca tam köylü Kezban gibi geziyorum 🤣🤣

+1 oy
önce (1,561 puan) tarafından

Köylü oluşum 🤣

Köylü milletin efendisi ☺️🩷💕🌸

+1 oy
önce (265 puan) tarafından

Ocakta patates kızartması gibisi yok en özlediğim tat lezzet mis gibi kokardı ay canım istedi birde yeşil soğanı yoğurtla yufka ekmekle dürüm yapıp yemek 🥰

Odun ateşinde çay yemek Miss 

+1 oy
önce (88 puan) tarafından

Takıntım inadım ya ne derse desinler bildiğimi yaparım birde aklıma bişi koydumsa onu mutlaka yaparım yapmadan yatmam 

önce (88 puan) tarafından

Ay soruyu yanlış anlamışım en köylü özelliği valla yerde toprakta otDa heryerde otururum hiç burası pis kirli ustum kirlenir toprağa oturmam demem ayakta durmam hemen cokerim:)

Dotum üşür kız her yere de oturamam 🤣🤣

+1 oy
önce (212 puan) tarafından

Köpköylü oldugum icin butun köy itemleri bende mevcut. Yine de bir ornek vereyim saksida biber maydonoz filan yetistirmeyi seviyoruz esimle. Zaten emeklilikte köy evi tüm köylülerin en buyuk hayali bizim de ôyle. :)

Eşimin şimdiden hayali 

+1 oy
önce (3,927 puan) tarafından

Dağda kekik toplamak en sevdiğim idi 🥹☘️

Dağ kekiği de çok iyi oluyor 

+1 oy
önce (2,435 puan) tarafından

Köye ayak basar basmaz şivemin hemencecik değişmesi 😅😅😅

Bende hiç değişmez 🤣🤣

önce (2,435 puan) tarafından

Kokusunu almam yetiyo can Erzincanımın ah nasıl özledim gidemedim 2 senedir 😓

+1 oy
önce (11 puan) tarafından

Bende  sağlık alanlara giderke baharda kuru soğan harslamis patates harslamis köy yumurtası ve yanında ayran içmeyi severim tabi tandır ekmeğiyle ohhhhhh missssss😄😄

Yufka ekmeklere tandır hiç yemedim 

+1 oy
önce (25,137 puan) tarafından

Bağdaş kurmak. Yer sofrasını çok sevmek. Balkonda kullanmak için aldığımız yer sofrasını salonun ortasına koyup yemek yiyorum. Parkta bankta bile o şekilde oturmuşluğum var ki eşim hala dalga geçer. 

En rahat oturma şekli ☺️🌹

+1 oy
önce (1,206 puan) tarafından

Bildiğin kuru ekmeği çok severim. Ve yemeklere bana bana yemek en köylüsü sanırım 🥰

E hepimiz köylüyüz o zaman 🤣

önce (1,206 puan) tarafından

Tek başına kuru kuru yerim hele tazeyse o derece 😂 

+1 oy
önce (87 puan) tarafından

Keşke olsaydı bende çok isterdim dağ taş bayır hastasıyım ne güzel valla

Doğa bütün stresini alıyor insanın 

önce (87 puan) tarafından

Evet öyle gerçekten ben köyde doğdum 15yasina kadar da orda büyüdüm sonrası binalar apartmanlar o kadar hasretim ki .. 

+1 oy
önce (2,927 puan) tarafından

Caminin bahcesindeki bos yeri eselenip bahce yapmak..

Marul yesil sogan bezelye...kıs bahcesi... yazın ise domates salatalık...fasulye favorim

Diger meslektas olan eşler yapma aman ... deselerde toprak bana iyi geliyor.... en azından birinin arkasından atıp tutmakdansa fide yetistirmek... makul geliyor kafam kaldırmıyor.... bizans oyunları ..gibi...insanları...

Toprak sakinleştirir 💕🩷

+1 oy
önce (319 puan) tarafından

Tüp çabuk bitmesin diye yemekleri sobada pişirmek.😂

Kız bu kaynanam 🤣🤣

önce (319 puan) tarafından

Hahaah çok üzgünüm 😂😂😂

İlgili sorular

+7 oy
42 cevap 1,316 göst.