0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (631 puan) tarafından

Mutfak dolabı geçen sene yaptırdık kaynananın akrabası taktı kulpların çoğu kırıldı öyle bir davraniyolarki sanki ben düzgün kullanmiyormusum gibi şimdi kafama takıldı internetten sipariş vereb var mı çocuklarla dışarı çıkamıyorum almak için 

3 Cevaplar

0 oy
önce (32,259 puan) tarafından

Kulplar sağlam değilmiştir büyük ihtimalle yakın akrabaya hiç bir işini yaptırmayacaksın çünkü düzgün yapmıyorlar kazık atıyorlar resmen yabancıya yaptırıp kafan rahat edecek en iyisi internetten alabilirsin malzemesine sağlamlığına yorumlarına bakarak seçmen kolay olur 

önce (631 puan) tarafından
+1

Ay hiç yorma canım çoğu şeyde sorun var kaynanama göre sorun bende ben düzgün kullanmiyormusum gibi cevap veriyor kapıların supurgelikleri var ya onlar bile 2 3 ayda çıkıyor gibi oldu düzgün yapıştırmamis bende çıkardım eşim yeninden yapıştırdı onların bile lafını yaptı ne çabuk bozuldu falan 

Laf ettirmez işte akrabası ya hep aynısı olur zaten 

+1

Aynen öyle canım gözümüz kör gibi sanki bide iyisi diyor herşeye 😀😀

Hee iyidir kesinlikle inandım demeliydin😁 o kadar iyi ki tuttuğum elimde kalıyor deseydin

+1

Kendi benden iyi biliyorda kaynana değil mi işte ne bekliyon 

-Reklam-
0 oy
önce (7,016 puan) tarafından

vida yerini tam ölçüp alabilirsşn, ben de değiştireceğim bir ara

İşte iki tane ufak çocuğum var doğru düzgün dışarı çıkamıyorum ciksamda aklımdan çıkıyor valla internette kaldım işte 😀

işte bunların web sitelerinden al

Trendyol hepsi burada gibi yerlerden aldım oradan alışveriş yapmadım uygulaması sitesi nasıl sipariş vercm bilmiyorum 

hepsinin kendi sitesi var çoğunun uygulaması da var, aynı trendyoldan aldığın gibi alabiliyorsun 

Tamam sağol canım 

0 oy
önce (1,375 puan) tarafından

ben int aliyorum trendyildan badem10 mu ne galiba magaza ismi. gayet de saglamlar

aynen portmantomun kulplari degistim 12 tane.  yatak odama kulp aldim 30 kusurdu dolap sifonyer cekmece falan hatta attigin resimdekilerden yatak odam

İki farklı fiyat var ama aynı modelde biri yüksek biri düşük sizinki ne kadardi

ben yuksek fiyatlilardan aldim cunku dusuk olanlar plastik. uyduruk gozukuyordu. pahali olan metal metaller şik gozukuyor

TM sağol 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 381 göst.
19 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 461 göst.
+2 oy
49 cevap 1,207 göst.

Kategoriler

1,482,658 soru

24,253,271 cevap

341,061 kullanıcı

...