Kizlar ankaralı kızlarım nasilsiniz ben iyi değilimmm 🥲
Ankaranın bu trafik sorunu ne olacak böyle allah aşkına oğlumun kreşi hamamönü tarafında ben altindag kaymakamliğinin orda oturuyorum. Önceden o mesafeyi arabayla yemin ederim 10 dakika da gidiyorduk şimdi sadece evden okula gitmemiz 1.5 saatimi aliyor. Etlik tarafini söylemek istemiyorum bile bide etlik caddesini kapattilar allahim trafik gülhane hastanesinden basliyor taaa bentderesine kadar ölüm gibi. Ankarada artik her yer 15 dakika değil 😁 Siz neler dusunuyorsunuz sizin o taraflarda trafik ne durumda
Ha kazımkarabekir caddesini söylemeyi unuttum dükkanimiz da orda oranın trafiğide çok kötü
İyiyiz gülüm çok şükür evet trafik bir kaç yıl içinde bayağı artmış durumda kendi halimizde iyiydik biz yaa başka şehirlerden çok göç oldu 🤭 hayırlısı buna da alışıcaz mecbur
İstanbulu geçti 😁
Çukurambar'dan Mustafa Kemal Mahallesine 7 dakikada giderdim. Şimdi yarım saat...
Maalesef özellikle depremden sonra kontrolsüz göç aldı Ankara ve altyapısı buna hiç hazır değildi. Nüfusun acilen kontrol altına alınması lazım.
Evet kayitli olarak 1.5 milyon göç almis ankara 500 bin de kayitsiz olsa toplam 2 milyon 🫣
geçen Bilkent şehir hastanesine gittik , dönüşte 2saatte döndük evimize:)) bide iş çıkış saati idi sen düşün 😅
Anamm cok fena çok
1,511,679 soru
24,659,370 cevap
366,671 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın