0 oy
371 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından

Nişanlı çift var oğlan askerde pazar aile ziyarete gidecek oğlanın anneside kıza sende gel dedi ama oğlanın babaaneside öncebiz gidelim sen gitmesende olur dedi. Kızda haliyle çok üzüldü oğlanın kardeşide ben gitmeyim sen git dedi ama babaanne tekrar razı olmadı sen kardeşisin gitmelisin diye. Babaanenin yaptığı hakmı? Kıza ne tavsiyesi verebilirim? 

Yakın mesafede değil kız otobüsle falan tekbaşına gidemez

15 Cevaplar

+10 oy
önce (1,547 puan) tarafından

Nişanlısı, annesi, kardeşi ve babaannesi arasında gitmeye en az hakkı olan babaannesi bence. 

önce (14 puan) tarafından

Oğlanın annesi kayınvalidesine yol uzun sen yorulursun demiş ama ne fayda kaynanalık yapıyor

-Reklam-
+6 oy
önce (4,879 puan) tarafından

Evlendikten sonra babanmeyi evi sokmasın sen sıran gelince gelirsin desin 😃

önce (25,099 puan) tarafından

Şimdi benim sıram dedin hakket o ne öyle. Oğlanın yerinde olsam babaannemi bu yaşta buraya kadar yormasaydınız derdim herhalde 

önce (317 puan) tarafından

Yoruma  koptum gülmekten 

+4 oy
önce (6,351 puan) tarafından

Biner giderim nişanlım degil mi kim ne karışır bide askerden geliyor ama işte şu aile baskısı varyaa cok kötü bsy 

Oglan askerde mi askerden mi geliyor anlamadim simdi 

önce (378 puan) tarafından

Ailesi çocuğu ziyarete gidiyor ama kızı götürmek istemiyor babaanne 

Oğlan askerde oğlanın annesi kızın annesiyle konuşmuş gelsin diye oğlanın babaannesi ailesi olarak biz gidelim diyor kızın besbelli aileden saymıyor

O babaanne şimdiden hayırlı olsun ikinci kaynana herhalde

Öz kayınvalidesi gelsin diye annesini ikna etti çabaladı 

Vallahi kaynanası çözecek o zaman bu durumu arabada yer yoksa biri vazgeçecek sonuçta o da onun müstakbeleşir sayılır yani o kızın gitmeye hakkı var

+2 oy
önce (1,182 puan) tarafından

Bence oğlanın ailesi gitsin ziyarete. Kız istiyorsa ayrı gitsin ya da hiç gitmesin. Eskiden kimse gitmezdiki asker ziyaretine. Askerliğini yapıp gelirlerdi

+2 oy
önce (233 puan) tarafından

Babaanne yerine kızın gitmesi daha uygun 

+2 oy
önce (5,276 puan) tarafından

Niye kimse babanneye sanane sen karışma demiyor?

+1 oy
önce (23,928 puan) tarafından

Kız tek başına gidemeyecekse kimsenin yerini almaya hakkı yok. Aynı aileden değiller henüz. Kendi imkanlariyla gitmeli illa gitmek istiyorsa 

+1 oy
önce (7,204 puan) tarafından

Askerlik dediğin zaten 6 ay hiç kimse gitmesin yakında gelir zaten 

0 oy

Eşim o dönem nişanlım bile değildi yemin törenine bile tek başima gittim ailesi gelememisti ciddi bir ailevi sorun nedeniyle kızın hakkı elbette

Bu kız yemin törenine gidemedi şimdi gitmek istiyor ama arabada yer yok

Ben şahsen bu aileye minnet etmeden giderim

Ozmn kardes gitmeyecek kendisi gidecek ayağını direyecek ben gitmek istiyorum diyecek biraz sesini cikarsin simdiden boyleyse cok ezilir yazik 

0 oy
önce (1,390 puan) tarafından

babanneye neymis kendi koca kicina yer buluyorsa giderken onu yasli basli haliyle alip gituruyorlar daha ne halt yemeye karisiyor. ay nefret ediyorum soyle insanlardan. kes sesini otur bi kosede milletten sanane. sanki cumhurbaskani her yeri yonetecek aklisira. onu evde biraksalar daha iyi . boyle bir karisko a her halta maydonoz olan kisinin lafini inadina dinlemem ben olsam

0 oy
önce (554 puan) tarafından

Ben otobüse biner onlardan önce oraya varırdım,babanneye gelince de evlenince  evine geldiği  zaman ona göre davranırım. 

Kaç yaşında kadın gençlere ön ayak olacağına yaptığına bak. Kızın annesini ikna etmişler şimdide dalga geçer gibi götürmeyecegiz mi diyorlar. 

0 oy
önce (3,726 puan) tarafından

Ne duygusuz yorumlar var ya babannenin ne işi mi var kaya dibinde yetişmediyse damat adayo torunu ya dogduguna buyumesine sahitlık etmis ee ve o erkeklerin dönüm noktalarndan biri olan yemin törenine gitmeyi kim istemez bide buyutulmesinde emegi olduysa 

Nisanlisini ayırt etmeleri de yanliş olmus ama cözülmeyecek kadar zor bi mesele degil teknoloji cagi biri fedakarlık edip otobus yolculuguyla yada ucak hangisine yetiyosa maddiyat gidebilir illa sart mi tek araba tıklım tıkıs gıtmeye 

Basit çözümğ olan seyi mevzu etmek sacma yaslıdır o dusunemez siz düşünün yüz göz olmayın

0 oy
önce (3,726 puan) tarafından

Tek basına niye gidemesin cocuklu halımle tek başina 20 saat süren yolculuk yaptm bunu bike takan geri kafalı aileyse yandi gülüm keten helva 

Otursın da bunu  dert etsin

0 oy
önce (482 puan) tarafından

Oglan kişisi söylesin babanneye o kiz da gelecek desin ki babannenin ne haddine anlamis degilim

0 oy
önce (6,233 puan) tarafından

Babaneye noluyo pardon da 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
2 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,924 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,252 göst.
0 oy
10 cevap 674 göst.
0 oy
9 cevap 1,622 göst.

Kategoriler

1,482,789 soru

24,255,080 cevap

341,159 kullanıcı

...