0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (32,857 puan) tarafından

Merhaba Kızlar 🌸 💕 🩷 Napıyorsunuz nasılsınız?? 

Ben En yakın arkadaşım ve ablamı ararım genelde ☺️🌸💕🩷

42 Cevaplar

+1 oy
(26,328 puan) tarafından

@cicikus bu hanımefendiye♥️

(32,857 puan) tarafından

Maşallah size 🧿💕☺️

(770 puan) tarafından

Ayy iyiki varsın hanımefendicim 💞 

Teşekkürler Nuur💝

(26,328 puan) tarafından

♥️♥️♥️♥️

-Reklam-
+1 oy
(447 puan) tarafından

Arkadaşım, bacım, dostum, kardeşim herşeyim var onu arıyorum hep ❤️

(32,857 puan) tarafından

İyiki varlar ☺️💕🌸

+1 oy
(211 puan) tarafından

Babamı ararım ağlamamak için de kendimi tutarım 

(32,857 puan) tarafından

Ya ne güzel baba kız ilişkiniz maşallah 🧿☺️

+1 oy
(3,842 puan) tarafından

Arkadaşımı ararım birtek.

+1 oy
(16,305 puan) tarafından

Eğe çocuklar çok ağladıysa canım sıkıldıysa önce eşime video atarım arar 😀 sonra kardeşim müsaitse omumla konuşurum ☺️

Annemi aramam üzülmesin diye 

+1 oy
(320 puan) tarafından

Bı arkadaşım var ahretligım ona anlatırım

+1 oy
(2,135 puan) tarafından

Sadece eşimi ararım onunla konusurum manevi anneme canım fedadır ama çok üzülür dertlenir iki gözü iki çeşme ağlar ona bu kötülüğü yapamam o yüzden direkt eşim 

+1 oy
(12,063 puan) tarafından

Ben canım sikkinken genelde izole olmayı tercih ederim kimseyle konuşmam kimseyi aramadım😂 kendimle başbaşa olur hem kendimi gazlar hem teselli ederim çünkü canım kendim 😂😍

+1 oy
(7,628 puan) tarafından

Kardeşlerime ve anneme anlatırım arkadaşım iyi bile olsa anlatmam güvemem ben kimseye 

+1 oy
(96 puan) tarafından

Ablamla konusurum genelde hergun mesajlasırız bır ekstra durum varsa mesajlaşma uzuyor saatlerce.Hıc bır arkadaşıma sırrımı vermem

+1 oy
(2,448 puan) tarafından

Annemi arıyorum sadece . Ablam yok aşırı samimi olduğum arkadaşım da yok . Normal arkadaşım var ama belli etmem herseyi 😊😊

+1 oy
(3,790 puan) tarafından

Babanneme, beni o büyüttü. Bir derdim olursa ilk ona anlatırım, sırdaşımdır. Ona bir şey olursa herhalde yalnızlıktan kendi kendime konuşmaya başlarım

+1 oy
(829 puan) tarafından

Bitanecik teyzemi🥹

+1 oy
(462 puan) tarafından

Annem ve büyük yengem ki büyük yengem beni büyütmüş o yüzden yengemi ararım bide annemi

+1 oy
(165 puan) tarafından

Teyzem herşey imi anlatırım valla

+1 oy
(10,204 puan) tarafından

İlk önce canım eşime anlatırım sonra annem ve teyzem  iyi sır tutarlar başka kimseye güvenmem

+1 oy
(4,040 puan) tarafından

Bacıııımmm bacıııımm Nur yüzlü bacıııım 😂 tabiki kardeşimi ararım direk oda beni arar. Sana şöyle söyliyim bugün benden çıktı 5 dk sonra beni ariyo evlerimiz arabayla iki dk mesafede arabayla eve giderken önüne kedi atlamış . Bunu söylemek için aradı beni 

+1 oy
(1,228 puan) tarafından

Şöyle bir düşündüm de yok ya ben kimseye bi derdimi anlatamıyorum bi şey tutuyor beni sanki iyice insanlardan da soyutladım kendimi. He annem ablam arkadaşım var ama ben hep dinleyen taraf olmuşumdur

+1 oy
(351 puan) tarafından

Kendkmle konuşurum hatta aynanın karşısına geçip öyle konuşurm çok iyi geliyor normalmi acaba 

+1 oy
(5,485 puan) tarafından

Cok canim şıkkını annemi arardım ablamı arardım kocamida arardım oda çare verir dinler

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 806 göst.
+2 oy
43 cevap 1,533 göst.
+2 oy
51 cevap 1,896 göst.
+1 oy
14 cevap 320 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (32,857 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,366 soru