Merhaba Kızlar 🌸 💕 🩷 Napıyorsunuz nasılsınız??
Ben En yakın arkadaşım ve ablamı ararım genelde ☺️🌸💕🩷
@cicikus bu hanımefendiye♥️
Maşallah size 🧿💕☺️
Ayy iyiki varsın hanımefendicim 💞
Teşekkürler Nuur💝
♥️♥️♥️♥️
Arkadaşım, bacım, dostum, kardeşim herşeyim var onu arıyorum hep ❤️
İyiki varlar ☺️💕🌸
Babamı ararım ağlamamak için de kendimi tutarım
Ya ne güzel baba kız ilişkiniz maşallah 🧿☺️
Arkadaşımı ararım birtek.
Eğe çocuklar çok ağladıysa canım sıkıldıysa önce eşime video atarım arar 😀 sonra kardeşim müsaitse omumla konuşurum ☺️
Annemi aramam üzülmesin diye
Bı arkadaşım var ahretligım ona anlatırım
Sadece eşimi ararım onunla konusurum manevi anneme canım fedadır ama çok üzülür dertlenir iki gözü iki çeşme ağlar ona bu kötülüğü yapamam o yüzden direkt eşim
Ben canım sikkinken genelde izole olmayı tercih ederim kimseyle konuşmam kimseyi aramadım😂 kendimle başbaşa olur hem kendimi gazlar hem teselli ederim çünkü canım kendim 😂😍
Kardeşlerime ve anneme anlatırım arkadaşım iyi bile olsa anlatmam güvemem ben kimseye
Ablamla konusurum genelde hergun mesajlasırız bır ekstra durum varsa mesajlaşma uzuyor saatlerce.Hıc bır arkadaşıma sırrımı vermem
Annemi arıyorum sadece . Ablam yok aşırı samimi olduğum arkadaşım da yok . Normal arkadaşım var ama belli etmem herseyi 😊😊
Babanneme, beni o büyüttü. Bir derdim olursa ilk ona anlatırım, sırdaşımdır. Ona bir şey olursa herhalde yalnızlıktan kendi kendime konuşmaya başlarım
Bitanecik teyzemi🥹
Annem ve büyük yengem ki büyük yengem beni büyütmüş o yüzden yengemi ararım bide annemi
Teyzem herşey imi anlatırım valla
İlk önce canım eşime anlatırım sonra annem ve teyzem iyi sır tutarlar başka kimseye güvenmem
Bacıııımmm bacıııımm Nur yüzlü bacıııım 😂 tabiki kardeşimi ararım direk oda beni arar. Sana şöyle söyliyim bugün benden çıktı 5 dk sonra beni ariyo evlerimiz arabayla iki dk mesafede arabayla eve giderken önüne kedi atlamış . Bunu söylemek için aradı beni
Şöyle bir düşündüm de yok ya ben kimseye bi derdimi anlatamıyorum bi şey tutuyor beni sanki iyice insanlardan da soyutladım kendimi. He annem ablam arkadaşım var ama ben hep dinleyen taraf olmuşumdur
Kendkmle konuşurum hatta aynanın karşısına geçip öyle konuşurm çok iyi geliyor normalmi acaba
Cok canim şıkkını annemi arardım ablamı arardım kocamida arardım oda çare verir dinler
1,488,366 soru
24,329,201 cevap
345,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın