0 oy
124 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,857 puan) tarafından

Oğlum dört yaşında kreşe gidiyor iki aylık öğretmeni aylik görüşme için aradı bugün dedi çekingen içine kapanik bi çocuk bu beni çok üzdü tan tersi olmasi için elimden geleni yapıyorum çünkü ben öyleydim pisirik çekingen çok zor bi durum benim gibi olmamasi için uğraşıyorum 

Ne yapabilirim yada bişey yapabilir miyim fıtrat mi 

Yada ilerde açılır daha yeni iki aydir gidiyor 

Sizce aile evinde yaşıyorum elimden geleni yapıyorum evde çok hareketli aktif ama dışarda malesef öyle değilmiş 

5 Cevaplar

0 oy
önce (7,162 puan) tarafından

bazı çocuklar böyle ben de öyleydim. 

drama kursu varsa imkanın da varsa işe yarayabilir bence

önce (2,857 puan) tarafından

İmkan yokta bakalım inşallah açılır biraz bekleyim hem biraz büyümüş olsun düşünülebilinir çocuğum için 

-Reklam-
0 oy
önce (272 puan) tarafından

Uzulceksın ama soylıcem 

Babadan Kaynaklı babasıyla horusmeyen babası yanında olmayan ozellıkle erkek cocukları boyle kendi oğlumda oylr cunku ben olabildiğince attım boraz bıraz ama genelde ceremesini babası olmayan bıtun cpcuklar cekıngen

önce (13,561 puan) tarafından

YaAa Esma ağlayacağım şimdi😢 ondan mı dersin benimki de aynı çok çekingen

Evet buda bi etken olabilir ama 

Bende vardi ama bende öyleydim 

Bilmiyorum inşallah düzelir ya 🥹

önce (272 puan) tarafından

Evet babaı yanında olmayan kac cocuk gördüysem hepsi cekıngen 

Bır tanesine gozumle saıt oldum annesi dedıkı neden gidip oynamoyorsun ıste nedenn boyle yapıyorsun cocuk dedıkı ama onların babası var...

önce (13,561 puan) tarafından

Malesef Bizimde kaderimiz be Esma :( kız öyle değil bak benim ama oğlan çekiniyor 

İnşallah düzelirler herkesij anne babası olmak zorunda değil ama anlicaj yaşta değiller malesef.

0 oy
önce (178 puan) tarafından

Benim oğlumda böyle ama bu aralar sanki açıldı gibi gerçekten çok zor durum çok üzülüyordum bol bol parka gittik orda farkli arkadaslar edindik babasinin faydasu çok oldu arkadaslarinin yanina hatta kahveye götür du önceden müsade etmezdim ama iyi geldi oğluma hatta konuskayi daha bu sene öğrendi 🥹bol bol gezdirin parka götürun müdahale etmeyin aile iliskiniz nasıl bilmiyorum yanlış bişey söylüyorsqm af buyrun babasıyla iyi anlaşıyor sa babasina verin gezdirsin 

Bizde gideriz park fırsat buldukça ama hep ayni kişiler var zaten parkta da 

Bende oyun alani falan biyerlere götürürüm kendide kreşe başladı işte bu sene 

Havuz kursunada gidiyordu ara verdik ona kış gelince 

Babası ayda bir iki gelirse geliyor evet onla iyi görünce seviniyor ama bu kadar..

önce (178 puan) tarafından

O zaman hiç üzülmeyin açılır fazla üstüne gitmeyin arada çocuk kitaplari da alın beraber okuyun veya cocugunuza işte rüyamda seni gördüm falan diyerek anlatmaya başlayın örneğin rüyamda seni kocaman bir filin üstünde oturdugunu gördüm şaşırmış sekilde anlatin çocuğun hayal gücü gelişsin ayni günün gecesi olmasada bir kaç gün sonra bu anlattığıniz Rüya yi dusunerek uyuyacak ruyasinda muhtemeln öyle bir şey gördüğünde size anlatmak isteyecek daha farklı şeyler konuşun benim oğlum böyle açıldı şu an konuşunca susmasini istiyorum bazen eline telefon veriyorum eltimin kizina sesli mesaj atması için gazlıyorum 🌸krese bu sene başlamış daha yolun başındasiniz belki de arkadaslari arasinda sorun vardır hiç konusturdunjz mu en çok sevdiği arkadasi var mı 

önce tarafından düzenlendi

Çok konuşuyor çok aşırı evde saniye durmuyor sıkıntıda orda evdekiler bıktı 

Ama okulda sessiz bi çocuk olmasi bende tam tersi olmasini istiyorum yani dışarda aktif evde sessiz olsa mükemmel olurdu 😀

Söylüyor çocukluk aşkı varmış bi kızdan falan bahsediyor Sınıftaki çocuklarda çok cabbar görünmüyor ama bilemiyorum tabiki dün gösteri vardi okulunda almaya gittiğimde komsumuzda var onun oğlu dedi bana biri vurmus oğluma diye bugün ogretmeni arayincada söyledim ona iyi oldu soylediyiniz dedi sürekli olduğunu sanmıyorum hep söylüyorum biri bişey yaparsa hemen bana söyle öğretmene söyle diye.

Çok konuşur bizde de onda sıkıntı yok 

Yaramaz evde full aktif 

Ama dışarda en mazlum çocuk dedi ya sınıftaki 🥹

0 oy
önce (4,928 puan) tarafından

Karakter bence birde ortamlara sokmaniz lazım.kendi ozguvrni olsun  

Okula gidiyor 

Park vs daha nasıl bi ortama sokabilirim

0 oy
önce (3,338 puan) tarafından

Ben de çok çekingen ve utangaç bir çocuktum ve kızımın asla öyle olmasını istemiyorum. Ama kızımda da var bu durum yani fıtratı olduğunu düşünüyorum. Ben okulda çok aktiftim ama yeni bir ortama girdiğim zaman çok çekinirdim hala da öyleyim. Öğretmen de kızımdan için okulda çok aktif olduğunu söyledi ama yeni bir yere gittiğimiz zaman ya da yeni bir kişi soru sorduğu zaman asla cevap vermiyor. Bu sene okulda 2.senesi ve biraz daha iyi ama ne özgüvenli, girişken çocuklar var görüyorum. Onlar gibi olması zor bence çünkü yapısı o kadar da değil. 

Evet çok üzücü ya 

Kendini savunsun korkmasın ne bileyim 

Bende cekingendim benim gibi olsun istemiyorum 

Hiç unutmam öğretmen ilkokulda,23 Nisan için iki sıra şiir vermişti bana okumamak için okula gitmemiştim ya hiç unutmam.

İnşallah düzelir çocuğumda bana benzemez

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 120 göst.
+1 oy
8 cevap 272 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevir (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.

Kategoriler