0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar çok uzatmak istemiyorum sizin le konuyu paylaşıp nasıl davranmam gerekiyor akıl almak istiyorum

Kızlar ben 7 yıllık gelinim kaynım bir aydır evli kaynım nişanlandığı günden beri bugüne kadar hiç sorun yaşamadığım kayınvalidem bana olan tavırları değişti bakışları değişti çok içli dışlı yakındık onu büyük hata etmişim bunu anladım onlara gider aylarca kalır ayları geçirirdik anne kız gibiydik aslında nasıl bu hale geldik anlamadım kayınvalidem duydum ki arkamdan söyle diyormuş o temiz değil temizliği iyi yapamıyor ona kocası öğretti temizliği yemek yapmasını ona kocası öğretti kocam bana kalk temizlik yap demese yapmıyormuşum kocam bana kalk yemek yap demese yapmıyormuşum sürekli makarna yapıyor ki halbuki öyle bir şey yok çocuğuna iyi bakamıyor çocuk bizim eve geldiğinde bizim evde dediği yani kayınvalidemin evine gidince kendine geliyormuş yemek yapmıyormuşum çocuk zayıf kalmış elimde kalmış eltim zayıf uzun boyluymuş ben kiloluymuşum kısa boyluymuşum güzel giyinmeyi bilmiyormuşum eltim benden daha iyi giyiniyormuş kocam da benden sadece 4 santim uzun ben 1.68 boyundayım kıskançmışım madem temizliğimi beğenmiyordun kaynımın evini temizlerken niye çağırdın madem temizliğim güzel değil bayram temizliğine beni niye çağırdın ve hatırlayamadım buna benzer birçok şey dış görünüşüm konuşmalarım kısaca her şeyimi eleştirmiş her şeyime konuşmuş ilk duyduğumda Şok oldum asla beklemiyor ve inanmıyordum kendisine sordum kabul etmedi tabii ki bana söyleyen kişilerde ses kaydını almış ben tabii ses kaydı olduğunu söylemedim en son bana sadece şunu dedi konuşsan da sen bilirsin Tavır yapacaksan da sen bilirsin küseceksen de sen bilirsin tamam sen bilirsin halbuki ben onunla konuşurken ne kadar kırıldığımı ne kadar üzüldüğümü söyledim hiç umrunda olmadı ondan bunu hiç beklemezdim sizce ne yapmalıyım

5 Cevaplar

0 oy
(2,267 puan) tarafından

Bundan sonra muhattap olmam selam vermem zaten kayınvalideniz onu yapacaksan bunu yapacaksan diye aslında yaptıgını bi nebze itiraf etmiş oldu bu saatten sonra selamını küfür sayarım bayramda seyranda bile gitmem ama eşimide doldurmam eşimede şikayet etmem bu durumu sorduğunda geçiştiririm eşiniz anlasın annesinin yaptıgı ayıbı

(2 puan) tarafından
+1

Aslında eşimin her şeyden haberi var eşimde yanında durup tavır aldı ama kötü olan ben oldum konuşan o tavır yaptım diye suçlu olan ben oldum ki haklıyım haklı olmasam tavır yapmam öyle büyük tepkiler verdi ki yani sanki ben onun hakkında konuşmuşum gibi oldu bir ara hatta şey dedim ben mi yaptım ben mi konuştum öyle bir manipüle etti ki anlatamam ama çok soğuk davranıyorum evine gitmiyorum kendisi geliyor kendisi arıyor anne demeyi de bıraktım kendisine teyze diyorum zaten işte şimdi diyor ki bugüne kadar iyiydiniz o yılların hatırına ver

(2,267 puan) tarafından

Eşinize sadece şunu deyin ve sonra kalkın gidin hiçbirşey demeyin aynısınj benim babam sana yapsa sen ne hissedersin bana dürüst olma vicdanına ve adaletine doğru cevap ver deyip yanından gidin o gerçek cevabı kendisine vereceği içim size bişey demez

(2 puan) tarafından

Baban yok maalesef ya anneciğim var o da zaten eşime bayılıyor çok seviyor 

Ki ben biliyorum bunu yapan annem olsa eşim asla alttan almazdı annemin o sevgisine o saygısına rağmen

-Reklam-
0 oy
(7,394 puan) tarafından

Asla asla muhattap olmam

(7,394 puan) tarafından

İsterse 70yil olsun yinede affetmem 

(2 puan) tarafından

Hak ettiği bu hiçbir şey olmamış gibi utanmadan bugün bir de bana geldi

(2,551 puan) tarafından

İsterse 80 yaşında oluyum asla affetmem.Bazi hatalar affedilmemeli 

(2 puan) tarafından
+1

Bencede teşekkür ederim dönüşünüz için 

(2,094 puan) tarafından

merhaba merhaba bayramdan bayrama gidersin . arada evine davet edersin arada evine gider bi cayini icersin yeter agfetsen bile

0 oy
(2,551 puan) tarafından

Kendi fikrimi söyleyim bu saatten sonra hiç tanismiyormuş gibi yapıp asla aramam sormam evine gitmem .

(2 puan) tarafından

Evine gitmiyorum zaten öğrendiğimden beri eşim yanımda durdu annesine karşı tavır aldı diye onun hatrina bir iki kez gittim belki on gündür de gitmiyorum kendisi bana geldi bu gün konuşurken de sürekli gözlerini kaciriyordu bazende gözlerimin içine içine bakıyordu ki ben bilerek gözlerine baktım gözlerimi kaçırmadan ama asla eski samimiyetim yok tavrım yok aradı açmadım acmayinca geldi torumumu özledim diye 

(2,551 puan) tarafından

Sürekli laf sokardim.Evim temiz değildir belki sana göre ama hoşgeldin çayın lezzetli değildir sana göre ama afiyet olsun çocuğa iyi bakmıyorum pardon düzeltiyorum senden iyi bakamıyorum ama torunun tabiki sev diyerek normalde eve gelen herkes misafirdir ama diyorum ya bazi şeyler bile isteye yapıldı söylendi ben affetmem 

0 oy
(2,094 puan) tarafından

okadar icli disli oldugun icin boku cikmis. kole gibi oraya buraya temizlige ne gideceksin mesela . sacma sapan is. kaynanam dersin elini opersin budur . okadar icli disli olmaya gerek yok ki

(2 puan) tarafından

Ama ben öyle düşünmüyordum bir aileye gelmişsin ve artık o ailenin ferdisin kayinvalide değil anne gözüyle bakıp ona göre davranmalisin diye düşünüyordum ama hata etmişim çünkü ben gerçekten onun la anne kız olmak istedim

0 oy
tarafından

Hep diyorum da kimse inanmiyo hic bi zaman kayinvalide anne gibi olmaz olamaz o seni kizi gibi sen onu annen gibi goremezsin olmaz ama yaptigi cok yanlis yola ciktigini yolda bulduguna degismis hic bisey deme birak haline uzaklas agzinin payini alinca kapina gelir merak etme seviyeni koru 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 546 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _ebrulii888_ (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 797 göst.
31 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 295 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 460 göst.